εμενα οι υπαλληλοι (δικοι μου ανθρωποι) μου εχουν πει να βγαζω την αποδειξη φωτοτυπια γιατι η αποδειξη δεν αντεχει στο χρονο
μετα, με την φωτοτυπια εισαι οκ
εγω δεν το κανω ουτε αυτο. τις βαζω μεσα σε μια σακουλα καλα κλεισμενη. αλλωστε αν βγαλει προβλημα ενα εργαλειο θα ειναι στην αρχη, το πρωτο καιρο
τωρα αν χρειαστει, συμβαινει το εξης
αν κατι δεν σου αρεσει ή χαλασει και δεν υπαρχουν αλλα κομματια στο ραφι να το αντικαταστησεις, ειτε σου δινουν τα λεφτα πισω (εχοντας εσυ την αποδειξη), ειτε ζητας να σου στειλουν αλλο. και σου λενε κρατα το παλιο (τουλαχιστον σε εργαλεια μικρομεσαιου κοστους, για πολυ ακριβα δεν ξερω)
παντως δεν μου ζητηθηκε ποτε στα τηλ να στειλω ειτε την κανονικη αποδειξη ειτε φωτοτυπια. απλα μου ζητηθηκε να δωσω καποια στοιχεια της αποδειξης. και καποια στοιχεια δικα μου. αρα σε αυτη τη περιπτωση αν την εχεις ειτε την ιδια, ειτε φωτοτυπια εισαι οκ
τωρα, κατι ακομα, ειναι λογικο και θεμιτο οτι κρατανε ιστορικο. ξερουν τους μεσους ορους και ξερουν αν εισαι πολυ πανω απο το μεσο ορο.
αν δουν οτι εσυ, ειτε σαν ονομα, ειτε σε αλλο ονομα στην ιδια δ/νση που σου στελνουν το δευτερο κομματι, το εχει παρει σκοινι-γορδονι, σε ολα τα εργαλεια που αγοραζεις, θα σου κανουν νερα. θα σου στειλουν αλλο οχι χαλασμενο, αλλά χειροτερο απο αυτο που εχεις καιεπισκευασμενο. και μερικους μηνες μετα. και αν διαμαρτηρηθεις, τοτε θα σου πουν στειλε μας την αποδειξη κλπ
δεν θελουν να ταλαιπωρησουν κανενα, αλλά δεν μπορει εσυ να αγοραζεις ενα και να παιρνεις δυο, οτι και καλα χαλανε ολα.
φυσικα αυτο δεν ισχυει αν δουν οτι επιστρεφεις 2-3κομματια το χρονο. τοτε οκ. αλλά 10? κατσε ρε φιλε, τοσο γκαντεμης εισαι?
μας βοηθουν, ειναι εξαιρετικοι, καμια σχεση με αλλες εταιριες που σου βγαζουν το λαδι, αλλά αν τους νομισεις χαζους, δεν ειναι.
ειναι "αβερτοι", αλλά δεν θα αγορασεις δεκα εργαλεια και θα παρεις άλλα δεκα δωρο για τον φιλο σου.
και αν τους σκοτισεις πολυ τα νεφρα, θα σου ζητησουν να στειλεις το παλιο με την πρωτοτυπη αποδειξη
το ιδιο θα συμβει αν εισαι μιρι-μιρης. και την ψαχνεις να βρεις το τελειο.
ενταξει, το να κανεις τοσες βαβουρες για εργαλεια των 30-40 ευρω, δεν λεει...