και για να συνεχισω αυτο που ελεγα πριν περι εγγυησης, εγω στα 3+ χρονια τωρα που αγοραζω συστηματικα εργαλεια απο το λιντλ και εχω παρα πολλα, σε δυο μονο αντιμετωπισα ενα προβλημα και αυτο περισσοτερο λογω δικης μου απειριας.
την πρωτη φορα, στο δισκοπριονο 1350 που επαιζε ελαχιστα πανω στη βαση του. ηταν το τελευταιο κομματι και δεν μπρουσα νατο παω πισω να παρω αλλο.
δευτερη, στο δραπανο δυο ταχυτητων που απο βλακεια μου οταν το ελυσα να συμπληρωσω γρασσο, μπερδευτηκα και εβαλα τους πειρους σε λαθος θεση με αποτελεσμα να μην κλειδωνει στην αλλαγη τρυπανιου. επαθα πανικο, τους πηρα τηλεφωνο, μου εστειλαν αλλο, το ελυσα να δω γιατι το πρωτο δεν κλειδωνε, ειδα την μ@λακαϊα που ειχα κανει , το διορθωσα και τωρα εχω δυο απολυτα λειτουργικα δραπανα δυο ταχυτητων. μαλιστα ειχα πει ψεματα οτι μετα απο δυο λεπτα λειτουργιας στο κρουστικο επαψε να κλειδωνει. ναι εκανα μασκαροσυνη εκει

σε αυτες τις δυο περιπτωσεις δεν μου ζητηθηκε να στειλω πισω το προβληματικο. το δευτερο δραπανο παντως ειχε λιγο κοντυτερο τσοκ, πιθανα απο προηγουμενης σειρας μοντελο.
ηταν επισκευασμενο και αυτο , οπως και το δισκοπριονο. και μου το αργησαν κανα δυο μηνες.
μαλιστα κατι που μου εκανε εντυπωση οτι με αφορμη το δραπανο με ρωτησαν αν το δισκοπριονο που μου ειχαν στειλει πριν κανα χρονο + , δουλευε σωστα.
αρα ξερουν πολυ καλα και ποτε και που στελνουν.
και μια ακομα φαση ηταν οταν νομιζα οτι το πολυτριβειο ηταν χαλασμενο για να κανει τοσους κραδασμους, το πηγα , υπηρχαν πολλα ακομα στο ραφι, και πηρα αλλο αλλά τα ιδια ολα τους, αχρηστα
και τελος μια φορα ακομα, οταν αγορασα το επαναφορτιζομενο πιστολι θερμου αερα, και ειδα οτι η παροχη του ηταν πολυ μικρη. μετανιωσα που το αγορασα, το πηγα πισω και δεν ηθελα να αγορασω καποιο αλλο.
και επειδη το ειχα αγορασει με καρτα, μου πιστωσαν τα λεφτα στην καρτα στο τελος του μηνα. αν το ειχα πληρωσει με μετρητα θα μου τα εδιναν μετρητα
ετσι λοιπον εχοντας δεκαδες εργαλεια και αναλωσιμα του λιντλ, ψωνιζοντας 3+ χρονια τωρα συστηματικα, προσωπικα δυο φορες τους πηρα τηλεφωνο
και στις δυο (που τελικα μονο το δισκοπριονο ειχε ενα μικροπροβλημα), ανταποκριθηκαν αψογα και εχω σημερα διπλά τα εργαλεια αυτα.
λετε να ειναι ομως να ειναι τοσο χαζοι που να τους λες καθε μηνα οτι σου χαλασε ενα εργαλειο και να σου στελνουν ετσι χωρις ελεγχο αλλο?
αλλωστε αυτο που θα σου στειλουν το εχουν τσεκαρει πρωτα πριν στο στειλουν. ομως πραγματικα εχεις το κεφαλι σου ησυχο με την παρκσαιντ
@ κωστη το εχω κι εγω, το εχω δουλεψει ελαχιστα , εμπειρια δεν εχω , αλλά οπως ειπε και ο νικ ειμαι ευχαριστημενος. ειχα παρει μαζι και μια κασετινα με κοπιδια
το ειχα παρει 40 ευρω, την επομενη φορα το ειχε φερει στα 25 προσφορα αν θυμαμαι καλα! (καλοκαιρι). αλλά δεν μπορεις να βασιστεις σε αυτο, και στα 40 δεν ειναι ακριβο