Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο ρουτερ...;

Κωστή να το πάρεις. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Είναι προσεγμένο και πλήρες.
Του έχω βάλει να κάνει αρκετά δύσκολα πράγματα και δεν παραπονέθηκε, ούτε ζεστάθηκε ιδιαίτερα.
Και στο πιάσιμο μου δίνει μια ποιοτική αίσθηση. (y)

Είχα πάρει και ένα φτηνό από Leroy, αλλά με ενοχλούσαν λίγο τα ελατήρια που είχε, καθώς "κόλλαγε" στο ανέβασμα και κατέβασμα του ρουτερ.
Αυτό της Parkside κινείται πολύ ομαλά.

Για τα αναλώσιμα, ΟΚ, τη δουλειά τους την κάνουν.
Αν δεις πως χρησιμοποιεί πολύ κάποιο bit ειδικά, αγοράζεις και ένα καλύτερο.

και για να συνεχισω αυτο που ελεγα πριν περι εγγυησης, εγω στα 3+ χρονια τωρα που αγοραζω συστηματικα εργαλεια απο το λιντλ και εχω παρα πολλα, σε δυο μονο αντιμετωπισα ενα προβλημα και αυτο περισσοτερο λογω δικης μου απειριας.

την πρωτη φορα, στο δισκοπριονο 1350 που επαιζε ελαχιστα πανω στη βαση του. ηταν το τελευταιο κομματι και δεν μπρουσα νατο παω πισω να παρω αλλο.

δευτερη, στο δραπανο δυο ταχυτητων που απο βλακεια μου οταν το ελυσα να συμπληρωσω γρασσο, μπερδευτηκα και εβαλα τους πειρους σε λαθος θεση με αποτελεσμα να μην κλειδωνει στην αλλαγη τρυπανιου. επαθα πανικο, τους πηρα τηλεφωνο, μου εστειλαν αλλο, το ελυσα να δω γιατι το πρωτο δεν κλειδωνε, ειδα την μ@λακαϊα που ειχα κανει , το διορθωσα και τωρα εχω δυο απολυτα λειτουργικα δραπανα δυο ταχυτητων. μαλιστα ειχα πει ψεματα οτι μετα απο δυο λεπτα λειτουργιας στο κρουστικο επαψε να κλειδωνει. ναι εκανα μασκαροσυνη εκει :)
σε αυτες τις δυο περιπτωσεις δεν μου ζητηθηκε να στειλω πισω το προβληματικο. το δευτερο δραπανο παντως ειχε λιγο κοντυτερο τσοκ, πιθανα απο προηγουμενης σειρας μοντελο.
ηταν επισκευασμενο και αυτο , οπως και το δισκοπριονο. και μου το αργησαν κανα δυο μηνες.

μαλιστα κατι που μου εκανε εντυπωση οτι με αφορμη το δραπανο με ρωτησαν αν το δισκοπριονο που μου ειχαν στειλει πριν κανα χρονο + , δουλευε σωστα.
αρα ξερουν πολυ καλα και ποτε και που στελνουν.

και μια ακομα φαση ηταν οταν νομιζα οτι το πολυτριβειο ηταν χαλασμενο για να κανει τοσους κραδασμους, το πηγα , υπηρχαν πολλα ακομα στο ραφι, και πηρα αλλο αλλά τα ιδια ολα τους, αχρηστα :)

και τελος μια φορα ακομα, οταν αγορασα το επαναφορτιζομενο πιστολι θερμου αερα, και ειδα οτι η παροχη του ηταν πολυ μικρη. μετανιωσα που το αγορασα, το πηγα πισω και δεν ηθελα να αγορασω καποιο αλλο.
και επειδη το ειχα αγορασει με καρτα, μου πιστωσαν τα λεφτα στην καρτα στο τελος του μηνα. αν το ειχα πληρωσει με μετρητα θα μου τα εδιναν μετρητα

ετσι λοιπον εχοντας δεκαδες εργαλεια και αναλωσιμα του λιντλ, ψωνιζοντας 3+ χρονια τωρα συστηματικα, προσωπικα δυο φορες τους πηρα τηλεφωνο
και στις δυο (που τελικα μονο το δισκοπριονο ειχε ενα μικροπροβλημα), ανταποκριθηκαν αψογα και εχω σημερα διπλά τα εργαλεια αυτα.
λετε να ειναι ομως να ειναι τοσο χαζοι που να τους λες καθε μηνα οτι σου χαλασε ενα εργαλειο και να σου στελνουν ετσι χωρις ελεγχο αλλο?
αλλωστε αυτο που θα σου στειλουν το εχουν τσεκαρει πρωτα πριν στο στειλουν. ομως πραγματικα εχεις το κεφαλι σου ησυχο με την παρκσαιντ

@ κωστη το εχω κι εγω, το εχω δουλεψει ελαχιστα , εμπειρια δεν εχω , αλλά οπως ειπε και ο νικ ειμαι ευχαριστημενος. ειχα παρει μαζι και μια κασετινα με κοπιδια
το ειχα παρει 40 ευρω, την επομενη φορα το ειχε φερει στα 25 προσφορα αν θυμαμαι καλα! (καλοκαιρι). αλλά δεν μπορεις να βασιστεις σε αυτο, και στα 40 δεν ειναι ακριβο

Τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο ρουτερ...;
Aξιζει να υπαρχει εστω για ερασιτεχνικο επιπεδο...;
Tα αναλωσιμα ειναι σε υποφερτο σημειο η δεν βγαζουν αποτελεσμα....;
Ρωταω μπας και το παρω για να κανουμε και καμια παραπανω κατασκευη η και για επιδιωρθωσεις...
Κωστή, τα θετικά:
-η τιμή (προφανώς)
-είναι δυνατό εργαλείο και θα κάνεις δουλειές και με μεγαλύτερα μπιτ
-το πάνω μέρος του εργαλείου (πλαστικά, διακόπτες κλπ)είναι καλοφτιαγμένο
Τα αρνητικά :
-η βάση δεν ανεβοκατεβαίνει με ακρίβεια - άλλες φορές πάει ίσια άλλες λίγο στραβά, ανάλογα πως βάζεις δύναμη. Επίσης, αφού κλειδώσεις το ύψος υπάρχει τζόγος μεταξύ βάσης-σώματος.
-το στοπ βάθους είναι πλαστικό της πλάκας και το βάθος κοπής το πετυχαίνεις στο περίπου
-ο φράκτης/οδηγός είναι επίσης πλαστικό της πλάκας αλλά γίνεται εύκολα πατέντα.
Έχε υπόψη ότι το ρούτερ είναι βασικό εργαλείο για δουλειές με ξύλα και αξίζει να πάρεις ένα που κάνει τις δουλειές με ακρίβεια. Δυστυχώς δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι εναλλακτικό. Αν σε παίρνει να δώσεις παραπάνω ψάξε για καλύτερο. Αν όχι, πάρτο - τσέκαρε τουλάχιστο να μην έχει πολύ τζόγο μεταξύ βάσης-σώματος.

Κωστη σκεφτομουν κι εγω να το παρω, αλλα μαλλον θα παω σε αυτο

• Like
Reactions: nikfor
Πηρα τα εξαρτηματα καθως δεν ειχα με τη θηκη. Ειδα κοσμο να παιρνει το τροχο παντως παιζει να μην εμεινε κομματι.
Πηρα και τα χωνια

Πηρα τα εξαρτηματα καθως δεν ειχα με τη θηκη. Ειδα κοσμο να παιρνει το τροχο παντως παιζει να μην εμεινε κομματι.
Πηρα και τα χωνια
Η θήκη, τι διαστάσεις εχει;

Ευχαριστώ, νομίζω ότι χωράει στο συρτάρι που θέλω να μπει.Η λογική βεβαια ,όπως έχουν πει κ άλλα παιδιά,είναι 2e τα αναλώσιμα και 15e η θήκη.

Πήγα από κοντά και είδα το ρούτερ..λίγο βιαστικά θα έλεγα καθώς δεν είχα πολύ χρόνο...
Είχε ένα ανοικτό προς επεξεργασία...
Η κατασκευή του δείχνει καλή σε γενικές γραμμές,μικρό και μαζεμένο,η λαβή χειρος πολυ βολικια και το πανω κατω φαινόταν ενταξυ χωρίς να λοξοδρομει...ευθυγραμμιζοταν σωστά...Στα 2-3 λεπτά που έριξα μια γρήγορη ματιά..
Δεν το πήρα όμως...οχι γιατι με ενοχλησε απεναντιας καλο μου φάνηκε σε γενικές γραμμές..
Αλλα θα ξανά πάω αύριο με πιο υσηχια...
Μου φενονται πολλά τα 100 ευρώ Αντώνη για κάτι που πολύ σπάνια θα χρησιμοποιήσω..
Τώρα όσο αφορά την κασετίνα με τα 348 εξαρτήματα...μιλάμε για ένα 20Χ15 μήκος πλάτος που απορείς πως χωράνε τόσα εξαρτήματα..

Αυτό που αναφέρεται πάντως ότι 15 ευρώ έχει το κουτί και 2 τα αναλώσιμα ειναι μάλλον λάθος.. βλέποντας τώρα ξανά την ιστοσελίδα του lidl..

Όλα μαζί τα παρακάτω 5 διαφορετικά σετ δεν φτάνουν ούτε τα 110 εξαρτήματα και για να τα πάρεις θες 10 ευρώ..!!!
Άρα από που πρόκειται ότι έχουν τα 348 2 ευρώ...;

Πήγα από κοντά και είδα το ρούτερ..λίγο βιαστικά θα έλεγα καθώς δεν είχα πολύ χρόνο...
Είχε ένα ανοικτό προς επεξεργασία...
Η κατασκευή του δείχνει καλή σε γενικές γραμμές,μικρό και μαζεμένο,η λαβή χειρος πολυ βολικια και το πανω κατω φαινόταν ενταξυ χωρίς να λοξοδρομει...ευθυγραμμιζοταν σωστά...Στα 2-3 λεπτά που έριξα μια γρήγορη ματιά..
Δεν το πήρα όμως...οχι γιατι με ενοχλησε απεναντιας καλο μου φάνηκε σε γενικές γραμμές..
Αλλα θα ξανά πάω αύριο με πιο υσηχια...
Μου φενονται πολλά τα 100 ευρώ Αντώνη για κάτι που πολύ σπάνια θα χρησιμοποιήσω..
Τώρα όσο αφορά την κασετίνα με τα 348 εξαρτήματα...μιλάμε για ένα 20Χ15 μήκος πλάτος που απορείς πως χωράνε τόσα εξαρτήματα..

Αυτό που αναφέρεται πάντως ότι 15 ευρώ έχει το κουτί και 2 τα αναλώσιμα ειναι μάλλον λάθος.. βλέποντας τώρα ξανά την ιστοσελίδα του lidl..

Όλα μαζί τα παρακάτω 5 διαφορετικά σετ δεν φτάνουν ούτε τα 110 εξαρτήματα και για να τα πάρεις θες 10 ευρώ..!!!
Δεν έπιασες το χιουμορ του πατριωτη μου Κωστή.

Ρε φίλε αν πας παρε κ εμένα 2 μπουκαλάκια αφαιρετικο ετικετών και θα τα βρουμε μαζί με το pad!

• Like
Reactions: MAN0S and KOSSTV
Εννοούν, και εχουν δίκιο, οτι σαν αναλώσιμα δεν ειναι καλα και οτι πιο πολυ αξίζει να το παρεις για την θήκη παρα για τα αναλώσιμα.

Παίρνεις την θήκη και βάζεις τα δικά σου

• Like
Reactions: MAN0S

Κωστή,θυμίζει το σημείο της ταινίας "αλίμονο στους νέους "που ο Χορν πάει να νοικιάσει ένα δωμάτιο το οποιο ειναι ψιλοαθλιο.Το ενοίκιο είναι 300 δρχ για το δωμάτιο και 100 για περιποιησεις,σύνολο 400δρχ.Ο Χορν δέχεται να το νοικιάσει, αλλά ανάποδα 100 για το δωμάτιο και 300 για τι περιποιησεις.:D

• Like
Reactions: KOSSTV
Εννοούν, και εχουν δίκιο, οτι σαν αναλώσιμα δεν ειναι καλα και οτι πιο πολυ αξίζει να το παρεις για την θήκη παρα για τα αναλώσιμα.

Παίρνεις την θήκη και βάζεις τα δικά σου
Το πήρα για θήκη αλλά πιστεύω για τις ερασιτεχνικές δουλειές που θέλω κάτι θα κάνουν. Αν χαλάσει παίρνω αντίστοιχο Dremel και το χώνω στη θήκη.

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas
Γνώμη μου είναι ότι αν κάποιος δοκιμάσει να δουλέψει με DREMEL EZ SPEEDCLIC δίσκους τότε δεν θα κοιτάξει οτιδήποτε άλλο ανεξαρτήτως τιμής

Σαν σημερα και καθε Τεταρτη (αντι Πεμπτης), περιμεναμε με λαχταρα να δουμε πρωτοι απο ολους screenshots απο το φυλλαδιακι του Lidl!

Τωρα καθε ποια μερα βγαινει επισημα το νεο φυλλαδιο? Ελπιζω οτι ο καλος μας ανθρωπος ο Νικος θα μας ενημερωνει μια μερα νωριτερα :)

• Like
Reactions: MAN0S
δεύτερα στο site.
το φυλλάδιο δεν ξερω ποτε βγαίνει, αλλά στα πόστερ θα υπαρχει η επόμενη πέμπτη

Σαν σημερα και καθε Τεταρτη (αντι Πεμπτης), περιμεναμε με λαχταρα να δουμε πρωτοι απο ολους screenshots απο το φυλλαδιακι του Lidl!

Τωρα καθε ποια μερα βγαινει επισημα το νεο φυλλαδιο? Ελπιζω οτι ο καλος μας ανθρωπος ο Νικος θα μας ενημερωνει μια μερα νωριτερα :)

Πέρασα Μιχάλη σήμερα και δεν υπήρχε τίποτα.
θα περάσω πάλι αύριο, μήπως τα εχουν φέρει.
που θα πάει, θα συγχρονιστούμε κάποια στιγμή :)