Πέρυσι ήμουν στην Κέρκυρα, σε κάθε αγορά σχεδόν είχα 3η δωροεπιταγη. Φέτος στην Καστοριά, ούτε με το κεφάλι!Κατι που παρατηρησα τελευταίο μήνα με το Lidl:
Λόγω πτωσης της καταναλωτικής ζήτησης, ως δια μαγείας, ΟΛΑ τα ξυστά στην ηλεκτρονική εφαρμογή του κινητού, κερδίζουν εκπτωτικά κουπόνια! Τουλάχιστο αυτό συμβαίνει σε μένα γιατι ψωνιζω συχνα απο εκει και εχω συνεχεια κουπονια. Ειναι άραγε "πειραγμένο" το software των κουπονιών;![]()
εγω εχω την προηγουμενη σπαθοσεγα την πρασινη σειρα.η αληθεια ειναι οτι γενικα πιστευω οτι ολες οι σπαθοσεγες εχουνε κραδασμους στα κλαδια μιας και δεν ειναι σταθερο το σημειο κοπης.Καλησπερα . Εψαχνα τις τελευταιες ημερες πληροφοριες για εργαλεια ερασιτεχνικης χρησης και επεσα στο φορουμ .
Ειχα χρονια να μπω μιας και τελεοραση δεν βλεπω πια αλλα εδω εχουμε μεγαλες αλλαγες . Εχει ωραια πραγματακια για ξεστραβωμα .
Επι του θεματος , πηρα πριν λιγες ημερες μια σπαθοσεγα που βρηκα στο καταστημα αιγιου ( για πατρα ουτε σε φωτογραφια δεν την εχω προλαβει ) .Σειρα performance η PSSAP 20-LI C3 .
Σε συνδιασμο με ενα πριονακι mensela που ειχα παρει απο το bangood ηθελα να κανω κατι καθαρισματα - κοψιμο σε κλαδια και λιγο μεγαλυτερα ξυλα ελιας , λεμονιας . Αποκλειστικα για το τζακι στο χωριο .
Δεν ειχα ξαναδουλεψει σπαθοσεγα οποτε δεν περιμενα οτι εχει τοσους κραδασμους .
Ειναι ολες ετσι η τα ακριβοτερα μοντελα εχουν αντικραδασμικα οποτε ειναι πιο ξεκουραστα στην χρηση ;
Ειναι και ο διακοπτης ασφαλειας στην parkside που δεν βολευει .
Η δοκιμη εγινε με τις λαμες της parkiside που ειχε η βαλιτσα . Στην δευτερη χρηση ειχα παρει και λαμες της bosh και της bahco . Με διαφορετικα tpi . Δεν ειδα ιδιαιτερες διαφορες .
Κατα τα αλλα δουλεια κανει . Πιο αργα απο το αλυσοπριονακι , αλλα κανει . Απλα λογω σχεδιασμου και κραδασμων ειδικα με ενα χερι κουραζει .
Να την κρατησω λετε η να την επιστρεψω και να παρω καποια αλλη ( σχετικα οικονομικη ) .
Πχ η πιο φθηνη της makita που δουλευεται και με το ενα χερι ;
ΥΓ : Το mensela με τις μπαταριες τις δικες του σταματαγε στα πιο χοντρα .
Με το που εκανα πατεντα και του φορεσα μπαταρια απο τις parkside γαζωνε .
Για αυτον τον λογο δοκιμασα την λυση της σπαθοσεγας . Το βενζινοπριονο το ψιλοφοβαμαι σαν εργαλειο .το καλο ομως με την σπαθοσεγα ειναι οτι ειναι ενα ασφαλες εργαλειο ακομα και για την μανα μου ή την κορη μου, το αλυσοπριονο οχι.
επιπλεον οι σπαθοσεγες λειτουργουν στα σιδερα πολυ καλυτερα απο οτι στο ξυλο, με το σκεπτικο οτι ειναι πιο γρηγορες απο τον τροχο, ενω στο ξυλο υπολοιπονται του αλυσοπριονου.
αν δεν σε βιαζει, οπως ειδες στο αντιστοιχο θρεντ, εχω παραγειλει και περιμενω μια σπαθοσεγα ενος χεριου κινεζα, με μπαταριες τυπου μακιτα (ευκαιρια τουτες τις μερες), οπότε θα σου πω την γνωμη μου. αλλά μεχρι να παραλαβω, η ευκαιρια θα εχει χαθει. τρελη τιμη για δυο μπαταριες τυπου μακιτα τριαρες + την σπαθοσεγα.
σχετικα με την μαιμου μπαταρια μακιτα, εγω μια που εχω για την ωρα (3 άρα) και την μοιραζω στο δραπανοκατσαβιδο και στο παλμικο, δεν εχω παραπονο. ουτε εχω δει να υστερουν (ισα-ισα, το αντιθετο) σε δυναμη απο τα αντιστοιχα παρκσαιντ
Εγώ πάντως δεν θα περίμενα πολλά από τέτοια εργαλεία σε αυτήν την τιμή...εννοώντας ως προς την δύναμη κοπης...
Η Bosch έχει 2...
Αυτή που ανέβασες είναι μεν πολύ καλή αλλά μέχρι 10-15 διάμετρο ξύλα...
Υπάρχει και μια πιο δυνατή η οποία είναι πιο δύσκολες καταστάσεις....
![]()
Bosch Σπαθοσέγα GSA 18 V-LI 18V Χωρίς Μπαταρία & L-Boxx
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Bosch Σπαθοσέγα GSA 18 V-LI 18V Χωρίς Μπαταρία & L-Boxx. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
Εγώ πάντως δεν θα περίμενα πολλά από τέτοια εργαλεία σε αυτήν την τιμή...εννοώντας ως προς την δύναμη κοπης...
Η Bosch έχει 2...
Αυτή που ανέβασες είναι μεν πολύ καλή αλλά μέχρι 10-15 διάμετρο ξύλα...
Υπάρχει και μια πιο δυνατή η οποία είναι πιο δύσκολες καταστάσεις....
![]()
Bosch Σπαθοσέγα GSA 18 V-LI 18V Χωρίς Μπαταρία & L-Boxx
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Bosch Σπαθοσέγα GSA 18 V-LI 18V Χωρίς Μπαταρία & L-Boxx. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.