Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

αν ειναι ετσι, τοτε γιατι στην γερμανια ειναι -30% κατω?
Έχεις δίκιο αλλά δεν είναι υσχιει σε όλα...
Το τριβειο τοίχου ήταν 20ευρω πιο φτηνό από το γερμανικό σιτε όπως και πολλά αλλα..
Μετά η καταναλωτική αγορά δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα με την δικιά μας οπότε είναι λογικές οι διαφορές...καταλαβαινεις την διαφορα από την στιγμή που υπάρχει eshop μόνιμης αγοράς τι να λέμε τώρα...!!!

Πλέον νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε την λογική του φτηνού εργαλείου στα Parkside καθώς όλα επηρεάζονται από την υπάρχουσα κατάσταση...
Πλέον και εσύ απευθύνεσαι πιο πολύ στην κινεζική αγορά πάρα στα Lidl...oι τιμές θέλοντας και μη σε παρασύρουν...

Το δισκοπριονο μετάλλου δεν έχει αλλάξει...Είναι το ίδιο με αυτό που έχω με το 180αρη δίσκο...

Οι προηγουμενοι ηταν αθορυβοι?
Αυτος που εχει τωρα διαφημιζεραι ως αθορυβος.
Οι αθορυβοι συνηθως εχουν χαμηλοτερη τιμη

Οι αθόρυβοι είναι πιο ακριβοί.
(Τώρα είδα οτι το διόρθωσες…)

• Like
Reactions: koukos13
Οι προηγουμενοι ηταν αθορυβοι?
Αυτος που εχει τωρα διαφημιζεραι ως αθορυβος.
Οι αθορυβοι συνηθως εχουν χαμηλοτερη τιμη
Αθορυβος και 30e περισσότερο.Δηλ,ούτε 4e το γράμμα δεν χρεώνουν. Μια χαρά...

• Like
Reactions: KOSSTV
Ποσο κοστιζει δηλαδη ενας αντιστοιχος 'αθορυβος' των 68db στην πιατσα?
Για να μπορεσουμε να κανουμε μια σωστη συγκριση, οχι τιποτε αλλο.

toros με 144 ευρω!
και χωρις λαδι.

toros με 144 ευρω!
και χωρις λαδι.

Και όμως υπάρχουν σημαντικές διαφορές:

Το Parkside είναι ισχύος 2Hp με ροη 257l/min και πίεση έως 8bar ενώ το Toros 0.75 Hp ροη 110l/min πίεση έως 7bar.

• Like
Reactions: enduras1

Το Parkside είναι ισχύος 2Hp με ροη 257l/min και πίεση έως 8bar ενώ το Toros 0.75 Hp ροη 110l/min πίεση έως 7bar.

φανερα η παρκυ στους αριθμους, άλλα ανακοινωνει και άλλα ισχυουν ως συνηθως. κοινως...κλεβει!

και το λεω επειδη ολοκληρη η αγορα για να επιτυχει την ροη που ανακοινωνει η παρκσαιντ (της τορος συμπεριλαμβανομενης) χρησιμοποιει δυο διπλους κινητηρες
επιπλεον δεν μπορει ολη η αγορα (της τορος συμπεριλαμβανομενης) να χρησιμοποιει κινητηρες ενος ιππου και η παρκσαιντ 2
δειτε τον ανταγωνισμο και θα καταλαβετε. μιλαμε παντα για τους αθορυβους συμπιεστες

υγ
ειπαμε, αγαπού(σα)με παρκσαιντ και δεχομασταν να μας κοροιδευει με τους αριθμους, ειτε σε ισχυ ειτε σε ροπες ειτε σε κραδασμους και παντου, επειδη ηταν φτηνη και με 3 χρονια εξαιρετικη εγγυηση
οταν ομως φτανει να μας κοροϊδευει και να μας χρεωνει οσο οι σοβαρες εταιριες, αυτο αλλαζει τα παντα...

Last edited:
Φίλε Μάνο έγραψα λάθος..Ήθελα να να πω ότι οι αθόρυβοι είναι ακριβότεροι.
Φιλε μου το ξέρω,το είπαν και άλλα παιδιά,αυτό που έγραψα ήταν ειρωνικό(ίσως όχι πετυχημένα)προς το lidl.Κοτσαρανε τη λέξη "αθορυβο" και χρεώνουν 25% παραπάνω το μηχάνημα δηλαδή 30e.Ε,αν διαιρέσεις τα 30e στη λέξη αθόρυβο,βγαίνει λίγο από κάτω από 4e το κάθε γράμμα.Παντα με σατιρικη/χιουμοριστικη διάθεση.:)

• Like
Reactions: koukos13
απο προσωπικη εμπειρια, σχετικα με το οτι ολες οι εταιριες κλεβουν στα νουμερα, με τις καλες να κλεβουν λιγοτερο, τις μεσαιες περισσοτερο και τις φτηνες, πολυ!
επι αεροσυμπιεστων λοιπον.

εδω και καιρο, ο κουμπαρος μου που αρεσκεται να αγοραζει ακριβα εργαλεια, μου χαρισε ενα 24αρι παρκσαιντ που ειχε παλια σε εκδοση Α1 που δεν το ειχε δουλεψει ποτέ. το ειχε αγορασει ετσι για να εχει ενα ελαφρυ που να μπορει να το ανεβοκατεβαζει στις σκαλες της μεζονετας του αν του χρειαζοταν γιατι το τορος ηταν πολυ βαρυ. ετσι οταν αγορασε και ενα B&D που μου το χαρισε καποια στιγμη

σημερα εχει δυο, ενα τορος με ιμαντα 3 ιππων που ειναι ασηκωτο, και ενα ορθιο B&D χωρις λαδι 50 αρια και τα δυο
θεωρητικα το B&D εχει ροη 222 λ/μιν και φτανει πιεση 10 bar (!)
θεωρητικα το τορος εχει ροη 250 λιτρα, λιγο παραπανω δηλαδη και πιεση 8 bar
θεωρητικα παρομοια, ομως...
καμια σχεση το ενα με το αλλο ομως!!

το τορος ακουγεται βαρια , σοβαρα, το αλλο κανει σαν διχρονο μηχανακι . σου παιρνει τα ατια οχι τοσο λογο εντασης οσο χρειας ηχου.
το τορος απο κατασταση πληροτητας, θελει να δουλευει αρκετα δευτερολεπτα μεχρι να παρει μπροστα ξανα, το b&d αρπαζει μετα απο αρκετα λιγοτερα
και επιπλεον για να ξαναγεμισει το τορος θελει ελαχιστα δευτερολεπτα , ενω το μπλακεντεκερ θελει πολλαπλασια. το περιμενεις με την ωρα που λενε. για να μην πω για το παρκι τι κανει.
αν το τορος εχει 250 λ/μ , τοτε το b&d εχει το πολυ 150 και πολλα λεω

το τορος φανταζει οτι ειναι σχεδον διπλασιο σε σχεση με το αλλο, σε ολα! σε δυναμη σε παροχη, σε επαναπληροτητα.
η δε δυναμη στο τορος σου φαινεται αστειρευτη, στο αλλο ειναι σαφως λιγοτερη και με δοσεις

ελπιζω καποια στιγμη να βρω την ορεξη και το χρονο να σας παρουσιασω ενα συγκριτικο μεταξυ των δυο με βιντεακι
φυσικα το B&D ειναι "διαστημοπλοιο" :) μπροστα στο 24αρι παρκσαιντ κυριολεκτικα διπλο σε ολα

το δε παρκσαιντ ειναι θεωρητικα 270 λ/μ (!) περισσοτερο και απο το τορος δηλαδη! εδω γελανε και οι τοιχοι...
και εχει λεει ισχυ 1.8 kw (ξαναγελανε οι τοιχοι) οταν το B&D εχει 1.5 kw και το τορος 2.2 kw

για αυτο παιδες, μην ψαρωνετε με τα νουμερα που ανακοινωνουν οι κατασκευαστες, καμια σχεση ακομα και αν εχουν τα ιδια νουμερα, τα φτηνα εργαλεια με τα ακριβα

Last edited:
Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι ότι τα 159 ευρώ δεν αποτελούν ούτε προσφορά αλλά ούτε και έιναξ ενα αξιόπιστο η καλύτερο εργαλείο σε σχέση με τον ανταγωνισμό και ως εκ τούτου δεν αξίζει η αγορά όπως και με το δραπανοκατσαβιδο σετ που έχει 100 ευρώ...
Όσο για αυτά που δηλώνουν σαν νούμερα οι κατασκευαστές φτηνών εργαλειων(βλ και banggood) είναι λογικό να είναι εκτός πραγματικότητας και μόνο ως εμπορικό τρικ για κατανάλωση μπορεί να χαρακτηριστεί..
Τι να πρώτο αναφέρω σαν διαφορές...

Όλα είναι σχετικά λοιπόν..
Έχει τεράστια σημασία πως θα χρησιμοποιήσει και που κάποιο εργαλείο καποιος ώστε να εκμεταλλευτεί η όχι τις δυνατότητες του...αλλες απαιτήσεις έχει ο ένας άλλες ο άλλος...
Τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές...

Αλλά οι παροιμίες δεν είναι τυχαίες...
Σε πολλες περιπτωσεις καλά κράτα.
Εξού: " Η φτηνια τρώει το μπάρα "...

Last edited:
Ισως το Lidl μεχρι τωρα να εξυπηρετουσε καλυτερα τους επαγγελματιες,
τουλαχιστον σε οποιο εργαλειο ταιριαζε με τις απαιτησεις του αναλογου επαγγελματος.
Γιατι? Επειδη ο επαγγελματιας θα παρει ενα παμφτηνο εργαλειο και θα του βγαλει την ψυχη,
και αν χαλασει εχει και δευτερο εργαλειο, εχει και την τριετη εγγυηση,
Απο την αλλη μερια ο ερασιτεχνης ειναι κυριως αυτος που 5-6 φορες
το χρονο θα χρειαστει το εργαλειο, ειτε το σαββατοκυριακο για το εξοχικο, ειτε για μια επειγουσα επισκευη, και αν χαλασει, θα μεινει με το εργαλειο στο χερι.
Επισης ο ερασιτεχνης εχει με τα εργαλεια του μια σχεση- φετιχ
που ισως προαγει την επιλογη επωνυμων εργαλειων.

• Like
Reactions: nickolas
Δεν έχει τύλιγμα λάστιχου γιατί είναι 24 λιτρα. Τα προηγούμενα που έδειξες είναι 50 λίτρα.
Αρα, πιο λίγα λίτρα και πιο ακριβό!
Όντως δεν πάμε καλά!

Το 2021 είχε φέρει τον ίδιο ακριβώς αεροσυμπιεστη με τα 24 λίτρα, 129€!
Ναι εχεις δικιο
ακομα χειροτερα, αφου ειναι ο 24αρης

καλημερα παιδια!
κι εγω πιστευω οτι ο ερασιτεχνης πρεπει να κατανοει τις αναγκες του και την "θεση" του.
ομως στο να προσδιορισει την θεση του σε σχεση με ενα εργαλειο, του λειπει η συγκριτικη γνωση της εμπειριας
για αυτο θεωρω οτι απο τα πιο χρησιμα πραγματα που μας εχει φερει ο σημερινος "πολιτισμος μας" ειναι τα βιντεακια των διαφορων χρηστων στο γιουτουμπ. ειτε για εργαλεια, ειτε για τεχνες κλπ . και τα φορουμς οπως ετουτο!
μεσω της εμπειριας αλλων, βλεπει κανεις χοντρικα τι χρειαζεται, που βρισκονται οι αναγκες του, και αναλογα με την τσεπη του και τη λογικη του, πορευεται.

τα φτηνα εργαλεια ειναι αριστα για εναν μεσο ερασιτεχνη. με τα λεφτα που θα δωσει για ενα επαγγελματικο εργαλειο, μπορει να φτιαξει εναν στολο απο φτηνα για πολλες του αναγκες
θα χρειαστει σπανια ενα απο τα εργαλεια του και πανω σε αυτο βασιζονται οι φτηνες μαρκες. και οταν το χρειαστει θα το δουλεψει ελαχιστα και με χαλαρο τροπο.
αρα μια βασικη ποιοτητα κατασκευης υπεραρκει σε ενα πραγματικα ερασιτεχνη.

μεγαλωσα σε μια εποχη που κανενας δεν ηξερε τιποτα σχεδον απο τις ιδιαιτεροτητες του καθε εργαλειου. με ελαχιστη πληροφορηση η οποια ηταν ειτε προσωπικη εμπειρια, ειτε εμπειρια καποιων αλλων μαστορων-φιλων. και αυτο συνεβαλε στο χτισιμο "μυθων" περι καποιων εταιριων.
ιδιαιτερα οσων αφορα την αντοχη καποιων. μπορει η δυναμη ας πουμε να φαινεται, η αντοχη ομως οχι

η εγγυηση του λιντλ μπορει να ειναι εξαιρετικη εχει ομως καποιες ιδιαιτεροτητες .
αν το εργαλειο σου χαλασει λιγες εβδομαδες μετα την αγορα και υπαρχει στο ραφι ακομα, το πας πισω και παιρνεις αλλο .
αν δεν υπαρχει πια στο ραφι, θα χρειαστουν ενα με δυο μηνες να σου στειλουν αλλο με την δικαιολογια οτι θα το στειλουν απο γερμανια κατι που ειναι ψεμα. λογικο ειναι ομως αυτο, αλλιως ο καθε ενας καθε μηνα, θα ηθελε και αλλο εργαλειο :)
ή θα το επιστρεψεις μεσα στο τριμηνο και θα σου δωσουν πισω τα χρηματα και αυτο ειναι κατι απιστευτο που κανενας αλλος δεν το κανει και μπραβο στο λιντλ!
αν περασει το τριμηνο, δεν σου επιστρεφουν χρηματα, απλα κρατας το χαλασμενο και σου στελνουν αλλο επισκευασμενο συνηθως που ειναι πρωην προβληματικο
και αυτο ειναι λογικο παλι.

για χαρη αυτης της εξαιρετικης (οχι ομως αριστης) εγγυησης αλλά και της φτηνης τιμης, ειναι που αποδεχομαστε και την μειωμενη αξιοπιστια των εργαλειων της αλλά και τα μειωμενα χαρακτηριστικα λειτουργιας στα περισσοτερα εργαλεια της. για αυτο η παρκσαιντ εγινε ενας τεραστιος κολοσσος. και αν τσιτωνουμε καμια φορα ειναι αν καποιο απο τα μοντελα της ειναι εξωφρενικα χαλια οπως το πολυτριβειο της ας πουμε. αλλά και παλι το παμε πισω και παιρνουμε τα λεφτα μας.

οταν ομως η τιμη της πλεον ειναι στα επιπεδα των αλλων, τοτε συγκρινεις τα πραγματικα χαρακτηριστικα των εργαλειων με τα άλλα (αν ξερεις), ή τα ονομαστικα (αν δεν ξερεις).
ομως η παρκσαιντ οπως και οι αλλες φτηνες, βασιζεται επιπλεον και στην αγνοια του κοσμου. ο χρονος ειναι λιγος για να κατσει κανεις να ασχοληθει και να μαθει.
ο μεσος χρηστης θελει να κανει απλα τη δουλεια του. ετσι διαβαζει τα χαρακτηριστικα που ανακοινωνει η καθε εταιρια και αγοραζει λογω αυτων.
και εκει γινεται το γελιο και το πανηγυρι :)

το φορουμ ετουτο ειναι σωτηριο ομως, και για πολλοστη φορα ενα μπραβο στα παιδια που ειτε ειναι διαχειριστες, ειτε με τις γνωσεις τους συμβαλουν στην δικη μας γνωση και "τοποθετηση"

για να μην μακρηγορησω ομως περισσοτερο και σας ζαλιζω, εγω επαναπροσδιοριζω την θεση μου και την ανοχη μου εναντι της παρκσαιντ, κρατωντας για την ωρα την εξαιρετικη της εγγυηση, (και την τιμη της σε μερικα καλα εργαλεια της οπως το καρφωτικο αερος κλπ) αλλά μονο αυτο.
γενικα η παρκσαιντ με την νεα πολιτικη τιμων της μας τα "χαλαει"

εχω κανει ελαχιστη χρηση σχετικα στο επαναφορτιζομενο πιστολετο της και ομως ο διακοπτης φορας εχει ψιλοχαλασει. το εργαλειο οποτε θελει δουλευει, οποτε δεν θελει οχι. θελει καλο πατημα το γνωσίδι για να γυρισει ειτε προς τη μια φορα ειτε προς την αλλη και πολλες φορες ενω δουλευει το εργαλειο, απο τους κραδασμους. κουνιεται και σταματα. πρεπει δηλαδη να τον κρατας με το ενα δαχτυλο πατημενο εκει και το αλλο στην σκανδαλη, να το δουλευεις δηλαδη με δυο χερια.
ναι μεν η εγγυηση θα με καλυψει, σε μερικους μηνες θα εχω αλλο (επισκευασμενο και αυτο), αλλά θα πρεπει να φαω μια μερα να βρω ποια αποδειξη ειναι αναμεσα σε τοσες, να παρω τηλεφωνα κλπ και θα μου εχει ψιλοβγαλει τη ψυχη μεχρι να ερθει το καινουριο.
η πρωτη μπαταρια δε, μετα απο δυομισυ χρονια, όποτε θελει δουλευει και φορτιζει, οποτε δεν θελει κανει τα νερα της. της εχω ριξει σπρευ, αλλά πιθανα θελει λυσιμο και κολλημα σε καποια επαφη της
σε αντιδιαστολη ομως το πιστολετο ρευματος της παρκσαιντ, παροτι εχει δουλεψει πολυ περισσοτερο, και σε πιο δυσκολες δουλιες, τα παει μια χαρα!

με τις νεες της ομως τιμες η παρκσαιντ μπαινει στα χωραφια αλλων.
η μαϊμου ανεβαινει ψηλα στο δεντρο και κατι αρχιζει να φαινεται... :)

υγ
σας ζαλισα αλλά το χαρηκα. υποσχομαι στο μελλον να γραφω λιγοτερα

καλημερα παιδια!
κι εγω πιστευω οτι ο ερασιτεχνης πρεπει να κατανοει τις αναγκες του και την "θεση" του.
ομως στο να προσδιορισει την θεση του σε σχεση με ενα εργαλειο, του λειπει η συγκριτικη γνωση της εμπειριας
για αυτο θεωρω οτι απο τα πιο χρησιμα πραγματα που μας εχει φερει ο σημερινος "πολιτισμος μας" ειναι τα βιντεακια των διαφορων χρηστων στο γιουτουμπ. ειτε για εργαλεια, ειτε για τεχνες κλπ . και τα φορουμς οπως ετουτο!
μεσω της εμπειριας αλλων, βλεπει κανεις χοντρικα τι χρειαζεται, που βρισκονται οι αναγκες του, και αναλογα με την τσεπη του και τη λογικη του, πορευεται.

τα φτηνα εργαλεια ειναι αριστα για εναν μεσο ερασιτεχνη. με τα λεφτα που θα δωσει για ενα επαγγελματικο εργαλειο, μπορει να φτιαξει εναν στολο απο φτηνα για πολλες του αναγκες
θα χρειαστει σπανια ενα απο τα εργαλεια του και πανω σε αυτο βασιζονται οι φτηνες μαρκες. και οταν το χρειαστει θα το δουλεψει ελαχιστα και με χαλαρο τροπο.
αρα μια βασικη ποιοτητα κατασκευης υπεραρκει σε ενα πραγματικα ερασιτεχνη.

μεγαλωσα σε μια εποχη που κανενας δεν ηξερε τιποτα σχεδον απο τις ιδιαιτεροτητες του καθε εργαλειου. με ελαχιστη πληροφορηση η οποια ηταν ειτε προσωπικη εμπειρια, ειτε εμπειρια καποιων αλλων μαστορων-φιλων. και αυτο συνεβαλε στο χτισιμο "μυθων" περι καποιων εταιριων.
ιδιαιτερα οσων αφορα την αντοχη καποιων. μπορει η δυναμη ας πουμε να φαινεται, η αντοχη ομως οχι

η εγγυηση του λιντλ μπορει να ειναι εξαιρετικη εχει ομως καποιες ιδιαιτεροτητες .
αν το εργαλειο σου χαλασει λιγες εβδομαδες μετα την αγορα και υπαρχει στο ραφι ακομα, το πας πισω και παιρνεις αλλο .
αν δεν υπαρχει πια στο ραφι, θα χρειαστουν ενα με δυο μηνες να σου στειλουν αλλο με την δικαιολογια οτι θα το στειλουν απο γερμανια κατι που ειναι ψεμα. λογικο ειναι ομως αυτο, αλλιως ο καθε ενας καθε μηνα, θα ηθελε και αλλο εργαλειο :)
ή θα το επιστρεψεις μεσα στο τριμηνο και θα σου δωσουν πισω τα χρηματα και αυτο ειναι κατι απιστευτο που κανενας αλλος δεν το κανει και μπραβο στο λιντλ!
αν περασει το τριμηνο, δεν σου επιστρεφουν χρηματα, απλα κρατας το χαλασμενο και σου στελνουν αλλο επισκευασμενο συνηθως που ειναι πρωην προβληματικο
και αυτο ειναι λογικο παλι.

για χαρη αυτης της εξαιρετικης (οχι ομως αριστης) εγγυησης αλλά και της φτηνης τιμης, ειναι που αποδεχομαστε και την μειωμενη αξιοπιστια των εργαλειων της αλλά και τα μειωμενα χαρακτηριστικα λειτουργιας στα περισσοτερα εργαλεια της. για αυτο η παρκσαιντ εγινε ενας τεραστιος κολοσσος. και αν τσιτωνουμε καμια φορα ειναι αν καποιο απο τα μοντελα της ειναι εξωφρενικα χαλια οπως το πολυτριβειο της ας πουμε. αλλά και παλι το παμε πισω και παιρνουμε τα λεφτα μας.

οταν ομως η τιμη της πλεον ειναι στα επιπεδα των αλλων, τοτε συγκρινεις τα πραγματικα χαρακτηριστικα των εργαλειων με τα άλλα (αν ξερεις), ή τα ονομαστικα (αν δεν ξερεις).
ομως η παρκσαιντ οπως και οι αλλες φτηνες, βασιζεται επιπλεον και στην αγνοια του κοσμου. ο χρονος ειναι λιγος για να κατσει κανεις να ασχοληθει και να μαθει.
ο μεσος χρηστης θελει να κανει απλα τη δουλεια του. ετσι διαβαζει τα χαρακτηριστικα που ανακοινωνει η καθε εταιρια και αγοραζει λογω αυτων.
και εκει γινεται το γελιο και το πανηγυρι :)

το φορουμ ετουτο ειναι σωτηριο ομως, και για πολλοστη φορα ενα μπραβο στα παιδια που ειτε ειναι διαχειριστες, ειτε με τις γνωσεις τους συμβαλουν στην δικη μας γνωση και "τοποθετηση"

για να μην μακρηγορησω ομως περισσοτερο και σας ζαλιζω, εγω επαναπροσδιοριζω την θεση μου και την ανοχη μου εναντι της παρκσαιντ, κρατωντας για την ωρα την εξαιρετικη της εγγυηση, (και την τιμη της σε μερικα καλα εργαλεια της οπως το καρφωτικο αερος κλπ) αλλά μονο αυτο.
γενικα η παρκσαιντ με την νεα πολιτικη τιμων της μας τα "χαλαει"

εχω κανει ελαχιστη χρηση σχετικα στο επαναφορτιζομενο πιστολετο της και ομως ο διακοπτης φορας εχει ψιλοχαλασει. το εργαλειο οποτε θελει δουλευει, οποτε δεν θελει οχι. θελει καλο πατημα το γνωσίδι για να γυρισει ειτε προς τη μια φορα ειτε προς την αλλη και πολλες φορες ενω δουλευει το εργαλειο, απο τους κραδασμους. κουνιεται και σταματα. πρεπει δηλαδη να τον κρατας με το ενα δαχτυλο πατημενο εκει και το αλλο στην σκανδαλη, να το δουλευεις δηλαδη με δυο χερια.
ναι μεν η εγγυηση θα με καλυψει, σε μερικους μηνες θα εχω αλλο (επισκευασμενο και αυτο), αλλά θα πρεπει να φαω μια μερα να βρω ποια αποδειξη ειναι αναμεσα σε τοσες, να παρω τηλεφωνα κλπ και θα μου εχει ψιλοβγαλει τη ψυχη μεχρι να ερθει το καινουριο.
η πρωτη μπαταρια δε, μετα απο δυομισυ χρονια, όποτε θελει δουλευει και φορτιζει, οποτε δεν θελει κανει τα νερα της. της εχω ριξει σπρευ, αλλά πιθανα θελει λυσιμο και κολλημα σε καποια επαφη της
σε αντιδιαστολη ομως το πιστολετο ρευματος της παρκσαιντ, παροτι εχει δουλεψει πολυ περισσοτερο, και σε πιο δυσκολες δουλιες, τα παει μια χαρα!

με τις νεες της ομως τιμες η παρκσαιντ μπαινει στα χωραφια αλλων.
η μαϊμου ανεβαινει ψηλα στο δεντρο και κατι αρχιζει να φαινεται... :)

υγ
σας ζαλισα αλλά το χαρηκα. υποσχομαι στο μελλον να γραφω λιγοτερα
Γεία σας. Ανάλυση για σεμινάριο. Πρώτη φορά γράφω στο forum. Το παρακολουθώ συνέχεια.

Ενδιαφέρεται ένας φίλος για μπουλονόκλειδο. Αν πάρει το μάτι κανενός κάποιο ξεχασμένο σετ σε καποιο κατάστημα ας σφυρίξει δύο φορές . Αν θυμάμαι καλά το είδε βγάλει στο φυλλάδιο λιγο πριν τα Χριστούγεννα στα 79 ευρώ, με μπαταρία και φορτιστή.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενδιαφέρεται ένας φίλος για μπουλονόκλειδο. Αν πάρει το μάτι κανενός κάποιο ξεχασμένο σετ σε καποιο κατάστημα ας σφυρίξει δύο φορές . Αν θυμάμαι καλά το είδε βγάλει στο φυλλάδιο λιγο πριν τα Χριστούγεννα στα 79 ευρώ, με μπαταρία και φορτιστή.

Επανέρχομαι. Έβαλα δίπλα δίπλα το ryobi και το parkside. Θα μου πείτε άλλα χρήματα, αλλα αν το είχα κάνει πιο νωρίς θα το είχα δώσει πίσω το parkside. Θεωρητικα ίδια δύναμη, μπαταρίες φορτισμένες και οι δύο full. Μέρα με τη νύχτα... //cloud.tapatalk.com/s/6252e424ab008/VID_20220410_162626.mp4//cloud.tapatalk.com/s/6252e43eb7ee6/VID_20220410_162908.mp4

Αν ισχυει αυτο μιλάμε για εξαιρετικές επιδόσεις ανταξιες του κανονικου αεροσυμπιεστη.
Εκτός αν από τυπογραφικό άφησαν τις επιδόσεις του κανονικου....

• Like
Reactions: nickolas