Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Προς διαχειριστές: παρακαλώ να σβηστεί η παραπάνω φωτογραφία γιατί το "εργαλείο" μου ανεβάζει την... πίεση

Ντροπή σου Κωστή! 🤣😄😄

Υ.Γ. έχω ένα σαν του Κωστή, θέλεις να σου το δανείσω για δοκιμή;; 😝😝

Το έχει κανεις να μας πει εντυπώσεις?
Θέλω να παρω ενα να το έχω μόνιμα στην Χίο.

Φαίνεται ενδιαφέρον.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Δείτε ποσο περιεργα κρατάει την λαβή του ο Γάλλος.
Ο Γάλλος είναι των οικιακών για αυτό το κρατάει έτσι...

Το έχω δει σε χωριό.Μια χαρά

Κωστή θέλει στρωσιμο η ξεκινάω αμέσως?
Χαχαχαχα

Το άλλο που σκέφτομαι είναι ένα Ryobi RBC52 καινούριο που έχει βγάλει με προαιρετικο συστημα εκκίνησης καθώς έχω το παλιο RBC52 και έχει βγει σκυλος αλλά έχει και τα δίπλα χρήματα.

Είχα πάρει έναν ανεμιστήρα πύργο της Silvercrest από το Lidl με 3 χρόνια εγγύηση.

Στις αρχές του Ιουνίου άκουσα έναν έντονο θόρυβο και μετά από αυτό η μεταβολή θέσης σταμάτησε να λειτουργεί.
Ένας πλαστικός μοχλός που όμως είναι μέρος της καμπίνας είχε σπάσει, έγινε προσπάθεια επισκευής με εποξεικη κόλλα αλλά στο πρώτο ζόρισμα ξεκόλλησε.
Μέσα στο κουτί που τον είχα βρίσκω την απόδειξη και βλέπω ότι είχαν μείνει 4 ημέρες πριν την λήξη της εγγύησης!
Μετά την επικοινωνία μου με το Lidl έμαθα ότι για αυτή την συσκευή αρμόδιο είναι το service της Hoyer στην Γερμανία και θα με καλούσαν αυτοί.

Πράγματι την επομένη μίλησα με Έλληνα εργαζόμενο στην Hoyer ο οποίος μου είπε ότι σε περίπου 10 ημέρες θα μου έρθει η αντικατάσταση όπως και έγινε πριν από λίγο, με κουριερ της DHL.

Συμπέρασμα , ναι στο Lidl η τριετής εγγύηση είναι γεγονός εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που ουτε το DOA δεν δέχονται.

Λες να εχει αντιγραψει καποια επωνυμη μετροταινια η Parkside? 😳
FUk4Stkh.jpg

Η μηπως ειναι συμπτωση? 😶
u17FRtih.jpg

Κοιτα να δεις πλακα!!
Εκει που αγορασα την ταινια του Lidl μονο και μονο για να την δοκιμασω απο περιεργεια επειδη ηταν τοσο φτηνη, θα καταληξω να την χρησιμοποιω σαν την βασικη 5μετρη αντι της Βοsch!!!!

Περισσοτερα στο νημα οργανα μετρησης οπου θα δουμε ενα ενδιαφερον συγκριτικο που ετοιμαζω... Bosch vs Parkside 😬
KyevTxVh.jpg

Την τσιμπησα κ εγώ μαζί με ένα κοπίδι με δέκα ανταλλακτικες λεπίδες.
Τζάμπα είναι ένα δίευρο.
Βέβαια θα δουμε αντοχή σε πτωσεις κυρίως καθώς δεν έχει ουτε ενα λαστιχένιο ενθετο οπότε θέλει λίγο παραπάνω προσοχη.

Mπορεις να κολλησεις οσα λαστιχενια ενθετα θελεις στην ταινια, περιμετρικα, για προστασια απο πτωσεις.
Και δυο λαστιχακια μπορεις να βαλεις σταυρωτα. Αν ξεραμε να πλεκαμε, θα φτιαχναμε και θα της φορουσαμε ενα προστατευτικο σεμεδακι :)

Την τσιμπησα κ εγώ μαζί με ένα κοπίδι με δέκα ανταλλακτικες λεπίδες.
Τζάμπα είναι ένα δίευρο.
Βέβαια θα δουμε αντοχή σε πτωσεις κυρίως καθώς δεν έχει ουτε ενα λαστιχένιο ενθετο οπότε θέλει λίγο παραπάνω προσοχη.
Γιατι ρε Κυρ, σου εχουν σπασει πολλες μετροταινιες????

• Like
Reactions: n_olympios