Γουρούνια στο σακί ή γουρούνια σε σχέση με τους προηγούμενους που ήταν αρνάκια γάλακτος; 
ναι τον πηρα εγω απο λιβαδεια.ενα κοματι ειχε μεινει.Πήρε κάνεις τον Επαναφορτιζόμενο φορητό αεροσυμπιεστή και τρόμπα αέρος; Στο Ηράκλειο Κρήτης δεν κατάφερα να τον βρώ πουθενά. Έγινε ανάρπαστος ή δεν τον έφερε;
Μάλλον θα έβαλε σε λάθος θέση το 0 ο Κινέζος...70 κυβικα μετρα την ωρα? Ενταξει, εκει στο Lidl το τερματισανε, ελεος.
Ο DeWalt DCC018N των 140 ευρω π.χ. στα 2,5 bar δεν εχει ουτε 1 κυβικο μετρο την ωρα.
Αυτες ειναι τρομπες υψηλης πιεσης με χαμηλη παροχη αερα, για λαστιχα.
Η τρομπα του decathlon ειναι χαμηλης πιεσης με υψηλη παροχη αερα
για φουσκωτες υλοποιησεις.
θα δοκιμασω με την 4αρα μπαταρια που εχω να φουσκωσω το διπλο στρωμα αερος και θα σου πωΤο πήρα κι εγώ το σετάκι.
Το ήθελα για να φουσκώνω το SUP στην παραλία αλλά απο μια δοκιμή που έκανα στο σπίτι τελείωσε μια 2αρα μπαταρία και δεν είχε φουσκώσει ούτε το 1/3.
Οπότε για το SUP δεν κάνει γιατί δεν έχει αρκετή παροχή όγκου αέρα.
Για φουσκωτά στρώματα και παιχνίδια παραλίας είναι καλό.
Ακόμη φούσκωσα μια μπάλα βόλεϊ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Αρχίζω και μπερδεύομαι με τις δυνατότητες παροχής αέρα:70 κυβικα μετρα την ωρα? Ενταξει, εκει στο Lidl το τερματισανε, ελεος.
Ο DeWalt DCC018N των 140 ευρω π.χ. στα 2,5 bar δεν εχει ουτε 1 κυβικο μετρο την ωρα.
Αυτες ειναι τρομπες υψηλης πιεσης με χαμηλη παροχη αερα, για λαστιχα.
Η τρομπα του decathlon ειναι χαμηλης πιεσης με υψηλη παροχη αερα
για φουσκωτες υλοποιησεις.
για την ιδια χρηση πήρα πρόσφατα την Black&Decker Asi400-XJ (45Ε) και κανω δοκιμές οπου εχει και για μεγάλη ροή και για υψηλή πίεση . Προφανώς εχω πάρει αντάπτορα που βγάζει σε βαλβίδα αυτοκινήτου και για την μεγάλη ροή ενώνω το σωλήνα της τρόμπας χειρός που ήρθε μαζί με το SUP με το σωλήνα της Β&D . Ειμαι στη φάση που τυπώνω αντάπτορες για να κουμπώνει στο sup .Το πήρα κι εγώ το σετάκι.
Το ήθελα για να φουσκώνω το SUP στην παραλία αλλά απο μια δοκιμή που έκανα στο σπίτι τελείωσε μια 2αρα μπαταρία και δεν είχε φουσκώσει ούτε το 1/3.
Οπότε για το SUP δεν κάνει γιατί δεν έχει αρκετή παροχή όγκου αέρα.
Για φουσκωτά στρώματα και παιχνίδια παραλίας είναι καλό.
Ακόμη φούσκωσα μια μπάλα βόλεϊ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.