Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

το εχουν πει αρκετοι συναδελφοι, τα τελευταια χρονια η αξιοπιστια των παρκσαιντ εχει πεσει κατακορυφα.
με ελαχιστη χρηση το περιστροφικο πολυεργαλειο μου τα επαιξε παρα του οτι αρχικα δουλευε αψογα.
ο κυρ εχασε με λιγη χρηση την σπαθοσεγα. το δικο μου πιστολετο μπαταριας το μικρο ηδη τα παιζει δουλευοντας όποτε θελει χωρις ιδιαιτερα μεγαλη χρηση.
η μια μπαταρια η 4αρα εφυγε στα 3 χρονια. το ενα πιστολι θερμοκολλας τα ψιλοεχει παιξει

η παρκσαιντ μπαινει πλεον σθεναρα στις τιμες των αλλων με την νεα πολιτικη τιμων οπότε δεν μπορεις να παραβλεψεις την κακη πλεον ποιοτητα και αξιοπιστια των τελευταιων εκδοσεων των εργαλειων της.

θα πει κανεις και θα εχει δικιο, οτι οκ, υπαρχει η εγγυηση. ναι και αυτο την σωνει.
και για αυτο αξιζει να αγοραζουμε ακομα παρκσαιντ. αν σταματουσε αυτη η τριετης εγγυηση, προσωπικα εγω και πιστευω οι περισσοτεροι δεν θα ξανααγοραζαν παρκι.
αλλά θα πρεπει να φας ωρες να βρεις την αποδειξη. και δεν ξερω αν καποια στιγμη (επειδη κρατουν αρχεια) αρχισουν τα μα-μου οταν αρχισει να ζητας αντικαταστασεις του ενος εργαλειου μετα το αλλο. ουτε νομιζω οτι αν μου χαλασει το φαλτσοπριονο θα μου πουν : ενταξει μεγαλε σου στελνουμε αλλο...

δεν ξερω, μου φαινεται παραξενο αν πουλησει εστω και ενα φαλτσοπριονο στην τιμη των 150 ευρω!

Last edited:
Τα πραγματα ειναι απλα....
Οσο ειχε 99 ευρω,με ολα τα κουσουρια που μπορει να το συνοδευουν και περναν ως ενα βαθμο βελτιωση,ηταν μια χαρα...
Στα 150 ευρω δεν αποτελει και ευκαιρια οταν με συν 25% της τιμης πας σε κατι επωνυμο και αξιοπιστο...

Ο μεσος ερασιτεχνης αγοραστης δεν ενδιαφερεται για πολυτελειες και δεν θα ασχοληθει και πολυ να κατσει να κανει ρυθμισεις ευκολα...θελει κατι πιο" ετοιμο" ωστε να κανει αμεσως δουλεια...

Η υπερ αναλυση του θεματος δεν αλλαζει κατι!
Συγκρινουμε watt και διαμετρο δισκου και τελος τιμη!
Κατι ετοιμο? Δηλαδη τι? Εγω που εκανα 120 πολυ καλες κοπες ( ισια - φαλτσα) με το radial ... ειμαι επιστημονας?

• Like
Reactions: osatosa
πολυ σωστα κωστη! γιατι φαντασου να μην υπηρχε τουτο το φορουμ που μαθαινουμε τοσα πραγματα, (και αναλογικα μπροστα στο συνολικο πληθος των αγοραστων, λιγοι μπαινουν και ασχολουνται) και να πηγαινες να αγορασεις ενα φαλτσοπριονο , οσο στοιχιζουν τα υπολοιπα ή λιγο πιο κατω απο τις μεγαλες μαρκες, και να επρεπε να ρυθμισεις το παρκι χωρις να ξερεις απο την εμπειρια των αλλων.
τουλαχιστον στο πρακτικερ ή οπουδηποτε αλλου , θα αγορασεις κατι (ενα εινχελ ας πουμε) και θα ασχοληθουν να στο δειξουν, θα τους απασχολησεις αν αργοτερα εχεις καποια απορια κλπ
εδω αγοραζεις τυφλα με μονη βοηθεια το μανιουαλ και αν ψαχνεις, το φορουμ τουτο

Η υπερ αναλυση του θεματος δεν αλλαζει κατι!
Κατι ετοιμο? Δηλαδη τι? Εγω που εκανα 120 πολυ καλες κοπες ( ισια - φαλτσα) με το radial ... ειμαι επιστημονας?

εσυ θαναση εισαι γνώστης. γιατι ο μεσος-ασχετος θα αγορασει τυφλα απο το λιντλ και οχι απο καποιο μαγαζι που θα ασχοληθουν μαζι του και μαλιστα φτηνοτερα?
εδω το παρκ ειναι πλεον ακριβοτερο απο τα εινχελ της αγορας που θα σου κανουν και ντεμεναδες αν ψωνισεις απο ενα απλο μαγαζι

και οχι δεν συγκρινουμε αυτα που λες. συγκρινουμε και ακριβεια και επαναληψημοτητα , μεχρι και ποιοτητα δισκου
του γιωργου του πεταχτηκε ενα δοντι απο τον δισκο του λιντλ πριν λιγο καιρο, (δεν θυμαμαι αν ηταν στο φαλτσοπριονο)

Με βαση αυτην την λογικη(τα 3 παραπανω) νομιζω οτι το συγκεκριμενο Einhell ειναι προτιμοτερο...

Οταν λεω κατι πιο ετοιμο εννοω οτι δεν χρειζονται τοσες ρυθμισεις ωστε να βρεις την χρυση τομη σωστου και ακριβες κοψιματος,που θεωρω οτι εκανες πρωτα και καλα εκανες, ωστε να ολοκληρωσεις τις 120 καλες κοπες σου....

Ενταξει παιδια. Αν ειναι φτηνο το εργαλειο, το καταλαβαινω, αν και δεν συμφωνω παντα.
Και να το ρυθμισεις, και να το μοντιφαρεις, και να το επισκευασεις, και ας σε αφησει στη μεση της δουλειας καμια φορα, και ας ταλαιπωρηθεις να το πηγαινεις μπρος πισω για να παρεις καινουργιο, η για να βρεις
κοματι που δουλευει σωστα.
Αν τα παρακριβαινουν γιατι να τα υποστεις ολα αυτα?

Ο μαγνήτης αξίζει η να πάω σε άλλη μάρκα; Για ηλεκτροκόλληση.
Καλος ειναι.

Last edited:
Το κάθετο δράπανο με τους ιμάντες το έχεις κάνεις να μας πει εντυπώσεις;
Αξίζει στα €99 ή το αφήνουμε και πάμε παρακάτω;

• Like
Reactions: nickolas
ειναι νεο μοντελο το λεει 400 (τα παλια τα ελεγε 350 και ειχαν φτασει σε πολλες ανανεωσεις)
τουτο ειναι καινουριο και ειναι σε εκδοση Α1.
λογικα θα ειναι καλυτερο απο τα παλια, οπου για 80 ευρω αξιζαν αφου λογικα θα συμπεριλαμβανει ολες τις εξελιξεις τους

το καλο με τους ιμαντες ειναι οτι μπορεις να κατεβεις σε λιγες στροφες με φουλ ροπη. το κακο οτι για να αλλαξεις στροφες ειναι βαβουρα σε σχεση ας πουμε με το αλλο που ειναι αντιγραφο του μπος και ειναι για ξυλα περισσοτερο.

αν ειχα τα λεφτα θα το ρισκαρα για 75-80 ευρω οπως στοιχιζε παλια. και ας πεφτει η ποιοτητα των παρκυ σε καθε νεα εκδοση πια
αλλά στα 100 θα εβαζα και 30 ακομα και θα πηγαινα σε fabel αν ηταν να τρυπω και σιδερα.

bulle και bormann βρισκεις πια κατω απο τα 100 !
το καλο με το παρκι ομως ειναι οτι εχει ετοιμη μεγγενη πανω στη βαση του. αν δεν σε βιαζει, ασε μηπως ριξει την τιμη σε καμια προσφορα

υγ
νομιζω οτι η λιντλ χρησιμοποιει αθελα μας το φορουμ τουτο σαν αφτερ σεηλς πια... :)
σου λεει, θα εχει απορια η νεος αγοραστης? θα μπει στο avclub και θα του την λυσουν
και ετσι πουλα στις τιμες των αλλων χωρις να χρειαστει να ασχοληθει με την οποια απορια οπως ολα τα άλλα καταστηματα.. :)
σε οποιοδηποτε αλλο καταστημα, αν μη τι αλλο, το φαλτσοπριονο θα του το εχουν σεταρισμενο πχ στις 90 μοιρες

Last edited:
Το Parkside Πιστόλι θερμοκόλλησης PHP 500 E3 το έχει δοκιμάσει κανείς;
Αξίζει ή να επιλέξω κάποιο απο εδώ;

Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λιγο πιο πανω αναφερει την εμπειρια του ο Νικολας.

υγ
εχω (μαζι με άλλα) δυο πιστολια θερμοκολλας του λιντλ. το βλεπω στα 15. νομιζω τα ειχα παρει στα 12 ισως σε προσφορα
το ενα ηδη τα εχει παιξει, οπότε θελει αναβει το λαμπακι του και κανει επαφη ,οποτε δεν θελει δεν δουλευει (δεν κανει επαφη-δεν ζεστενει)
με λιγη δουλεια.
αντιθετα το steinel των 21 ευρω το εχω πεθανει με κιλα κολλας να εχει τρεξει και ειναι αψογο παρα του οτι εχει δουλεψει πολλαπλασια και απο τα δυο παρκυ μαζι

Για εμενα αγορασε ενα Steinel 2001 να ξενοιασεις.

Θα παρεις το Benman με κλειστα τα ματια. Ζεσταινεται αμεσως, δεν τρεχει ουτε σταγονα ακομα και σε κατακορυφη θεση και κανει μονο 11,30 ευρω. Τα 70 πενταστερια στο σκρουτζ τα λενε ολα. Σπουδαιο πιστολι σε τιμη χωμα.

Last edited:
Λιγο πιο πανω αναφερει την εμπειρια του ο Νικολας.

Δεν βρίσκω το 2001.
Εννοείς κάποιο από αυτά;
ca0f0b033778015c0825c450ce44d2ed.jpg

Δεν ξενοιαζεις παντα ... το πρωτο καηκε στον χρονο και το δευτερο σταζει!
Χρησιμοποιω πολλα χρονια πιστολια θερμκολλας ... εχω 5 πιστολια

• Like
Reactions: mikemtb
το benmann θελω να το παρω κι εγω
το steinel λεω των 200 βαττ. τρεχει μεν, αλλά ζεστενει γρηγορα. οι δε κολλησεις του με καλη κολλα δεν παιζονται.
το οτι τρεχει για μενα δεν ειναι προβλημα επειδη στο τελος οτι εχει τρεξει το μαζευω σε ενα πηλινο απο γιαουρτι, και οταν γινει μεγαλη ποσοτητα το λιωνω με καμινετο και το χρησιμοποιω χυμα σε διαφορα σημεια που θελω μεγαλη ποσοτητα σαν μονωτικο στεγανωτικο. αλλά και να το πεταγα, μικρο το κακο

χρειαζεται κανεις τουλαχιστον 3 πιστολια, εγω εχω 6 αυτο το καιρο
ενα για κολλα power, ενα για διαφανη, ενα για μαυρη, ενα για 7αρια πολυχρωμα, ενα για φτηνη ξυλοκολλα συνηθως και ενα με μπαταρια στο οποιο βαζω συνηθως power

τα πιο αδυναμα οπως το μικρο στεινελ, το μπενμαν κλπ απο οτι εχω καταλαβει συμφερουν σε καταναλωση ρευματος και λεγονται και οικολογικα για αυτο το λογο. και μαλλον δεν τρεχουν επειδη ειναι πιο αδυναμη η αντισταση τους και η θερμοκρασια τους ισως. λεω ισως γιατι δεν ξερω σιγουρα για την δυναμη της κολλησης τους
αμφιβαλω ομως αν θα πιασουν την δυναμη κολλησης του μεγαλου στεινελ
δες εδω προς το τελος ιδιαιτερα
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ομως απο την αλλη εχει ξεφυγει σε τιμη. θα επελεγα το μπενμαν επειδη ειναι πολυ φτηνοτερο και με αριστες κριτικες

βασικο ομως ειναι να χρησιμοποιεις καλες κολλες. οι κολλες της στεινελ ειναι εξαιρετικες

στα δυο παρκυ βαζω στο ενα διαφανη και στο αλλο μαυρη πια. ετσι δεν περιμενω να τελειωσει το στικ για να δουλεψω αυτο που θελω

Last edited:
Η τρόμπα μπαταρίας 2 σε 1 που είχε τις προάλλες λέει τίποτε; στην ουσία θέλω αυτό με τη μεγάλη ροή αέρα για τα κάρβουνα στο ψήσιμο

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η τρόμπα μπαταρίας 2 σε 1 που είχε τις προάλλες λέει τίποτε; στην ουσία θέλω αυτό με τη μεγάλη ροή αέρα για τα κάρβουνα στο ψήσιμο

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εχει αρκετη δυναμη και πιστευω θα κανει και για τα καρβουνα.
βαλε εσυ τον μεζε να βαλω εγω την τρομπα και τα καρβουνα να την δοκιμασουμε

Αξίζει αυτό ;;
Απλή ερασιτεχνική χρήση.
Περιμένω το βαλιτσακι του Lidl αλλά έχει να το φέρει καιρό
654ed0cd77434c4cd63366c0ce3206a5.jpg
95bb7fa2fb3c325aff7c6cb0e2416226.jpg

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk