Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ηθελα και το τροχακι αλλά κοιτάζοντας στο δίκτυο δεν έβρισκα δισκάκια 76μμ που παίρνει, οπότε το προσπερνάω για την ώρα.

Δισκακια 76μμ βρισκεις στο εμποριο γιατι ειναι αυτα που φοραει το αντιστοιχο τροχακι της Bosch. Μεχρι και το Ε-Shop εχει..

Κριμα που δεν το πηρες, ειναι πολυ χρησιμο εργαλειο και δεν κυκλοφορει κανενα παρομοιο στην πιατσα παρα μονο το τροχακι της Bosch.
Βγαζει ομως και πολυ καλα δισκακια η Parkside για αυτο το εργαλειο, ειχαν τελειωσει??

• Like
Reactions: KOSSTV
Το lidl μπορεί να αύξησει τις τιμές στα προϊόντα του καθώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτα..αυτο είναι το κυριως πρόβλημα αυξησης τιμων και όχι μόνο η τρέχουσα κατάσταση που φυσικά επηρεάζει τις τιμές αλλά μιλάμε για εργαλεία και όχι είδος πρώτης ανάγκης..μιλάμε για 20% από την προηγούμενη τιμή...Είναι πολύ όπως και να το κάνεις. .

Το λέω αυτό γιατί οι 2 τελευταίες αγορές μου σε Bosch τον Ιουλιο ήταν στην χαμηλοτερη τιμή που πουλιωντουσαν...καταλαβαίνω ότι υπάρχει εκεί μεγαλύτερος ανταγωνισμός και μπορεί να κρατηθούν οι τιμές αλλά αυτήν την περίοδο δεν θα περιμενε κάνεις να κατέβουν κι άλλο..

• Like
Reactions: lazarefa
Σχετικά με το δραπανοκατσαβιδο 12ν, ξέρετε για το δραπανο μέχρι και τι μπορεί να δουλέψει?
Κάποιο σχόλιο για αυτό?
Αυτό το εργαλείο παρόλο που είναι και δράπανο το αγοράζεις κυρίως για κατσαβίδι γιατί είναι ελαφρύ και πολύ φτηνό.
Εγώ έχω δύο τέτοια και είναι πάντα δίπλα μου στον πάγκο.

Καλημέρες..
Να ρωτήσω κάτι ρε μαστόρια. Κάποια στιγμή είχε βγάλει το εν΄λόγω κατάστημα ένα κομπρεσέρ χαμηλού θορύβου. Το έχει πάρει κάποιος να πει εντυπώσεις. Σκέφτομαι να πάρω μια κεφαλή χαμηλού θορύβου ώστε να την βάλω στο δικο μου κομπρεσεράκι. Αλλά έχει σχεδόν τα ίδια λεφτά όσο έκανε όλο το κομπρεσέρ του lidl.
Αν έχει βγεί αξιόπιστο μήπως να περιμένω άν το ξαναβγάλει. Εχουμε εκτίμηση.

χωρις να ειμαι ειδικος, νομιζω οτι αν ειναι χαμηλου θορυβου, θα χρειαστεις δυο οχι μια, για να κανες την ιδια πανω κατω δουλια που κανει η κλασικη (πιστονιου) και παλι υποδιαιστερα...
εκτος και αν ειναι κλασικη και για λογους διαφημισης την λενε χαμηλου θορυβου γιατι ειναι ξερω γω 3 db πιο κατω

ισως ομως αυτη που ειδες να ειναι ηδη διπλη και με μια μονο να κανεις δουλεια.
γνωμη μου, σε αυτες τις φασεις καλυτερα να παιρνεις κατι ετοιμο και λειτουργικο, ποσο μαλλον αν το κοστος πλησιαζει αυτο ενος καινουριου μηχανηματος

χωρις να ειμαι ειδικος, νομιζω οτι αν ειναι χαμηλου θορυβου, θα χρειαστεις δυο οχι μια, για να κανες την ιδια πανω κατω δουλια που κανει η κλασικη (πιστονιου) και παλι υποδιαιστερα...
εκτος και αν ειναι κλασικη και για λογους διαφημισης την λενε χαμηλου θορυβου γιατι ειναι ξερω γω 3 db πιο κατω

ισως ομως αυτη που ειδες να ειναι ηδη διπλη και με μια μονο να κανεις δουλεια.
γνωμη μου, σε αυτες τις φασεις καλυτερα να παιρνεις κατι ετοιμο και λειτουργικο, ποσο μαλλον αν το κοστος πλησιαζει αυτο ενος καινουριου μηχανηματος
Είναι η κλασική κεφαλή που φοράνε τα 25άρια κομπρεσεράκια του εμπορίου, του ενός ίππου.
Και μάλλον σωστά το λές, για καινούργιο. Θέλει λίγο ψάξιμο καθώς οι τιμές γενικώς έχουν ξεφύγει..

• Like
Reactions: nickolas
Καλησπέρα, γνώμες για το παλμικό πολυ-εργαλειο 12V που βγήκε τώρα τελευταία? Το έχει πάρει κανείς και χρησιμοποιείσει? Εντυπώσεις?

Τα ποστ για την κοπή σωλήνων pvc μεταφέρθηκαν εδώ:

• Like
Reactions: MAN0S and KOSSTV
Παιδιά ένα αεροκλειδο που έχει από τρίτη στα 35€ το έχει κάποιος;; Αξίζει;; για το σπίτι το θέλω, κανένα λάστιχο, βαριατορ σκούτερ.

Εννοείται ότι έχω κομπρεσέρ αέρος σπίτι, αν αξίζει πιο πολύ ρωτάω και αν έχει γενικά δύναμη.

Εγω ως σχεδον καθημερινος χρηστης αεροκλειδου θα προτεινα καποιο μοντελο με ρυθμιζομενη ροπη μεσω μηχανικου διακοπτη. Απο οτι ειδα του lidl δεν εχει ρυθμιζομενη ροπη. Εγω χρησιμοποιω 2 χρονια τωρα ενα της Total το οποιο ειναι κλωνος-αντιγραφη του μοντελου της αμερικανικης ingersoll rand και ειμαι ευχαριστημενος.
https://www.skroutz.gr/s/21145695/Total-TAT40122-Αερόκλειδο-1-2-με-Μέγιστη-Ροπή-57kgm.html

Ένα πολύ ενδιαφέρον εργαλείο που έβγαλε το Ιταλικό Lidl πριν από 10 ημέρες στα 20€
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Φαντάζομαι ότι θα το φέρει και εδώ κάποια στιγμή.

Το αντίστοιχο της Wolfcraft έχει 47€ με μεταφορικά και αντικαταβολή.

Εννοείται ότι έχω κομπρεσέρ αέρος σπίτι, αν αξίζει πιο πολύ ρωτάω και αν έχει γενικά δύναμη.
Τίποτα ιδιαίτερο...
Θέλει αρκετη ποσότητα αερα.

Αν δεν έχεις μεγάλο κομπρεσέρ μην ασχοληθείς.

• Like
Reactions: Σωφρον
Τίποτα ιδιαίτερο...
Θέλει αρκετη ποσότητα αερα.

Αν δεν έχεις μεγάλο κομπρεσέρ μην ασχοληθείς.
Ευχαριστώ φίλε με έβαλες σε σκέψη, έχω το κομπρεσερ του λιντλ 25λτρ

Ευχαριστώ φίλε με έβαλες σε σκέψη, έχω το κομπρεσερ του λιντλ 25λτρ
Πατριωτακι καλύτερα να πάρεις μπουλονοκλειδο μπαταρίας.

Είναι ιδιαίτερα απαιτητικό σε αέρα αυτό το εργαλείο για να αποδώσει σωστά.

• Like
Reactions: KOSSTV and dfoust