Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Προσωπικα βλεπω πολυ χρησιμο το bigbag για συλλογη φυλλων και κλαδων για αδειασμα σε καδο και το οδηγο για τρυπημα...

Να αναφερω επισης το πολυ καλο σκαπτικο...

Χαμένοι στη μετάφραση εκεί στα lidl.

Αντίγραφο του οδηγού της Wolfcraft το οποίο είναι εξαιρετικό εργαλείο μόνο που δεν είναι για ουπατ αλλά για καβίλιες.
Κυριακο τοσα και τοσα δεν εχει βγάλει...;Το πρώτο η το τελευταίο θα να ναι...;
Το θέμα είναι να κάνει δουλειά...

Ο οδηγός για τις καβίλιες είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο και ειδικά στην τιμή αυτή αξίζει να το πάρουν όλοι όσοι δεν έχουν αντιστοιχο οδηγό.
Προσωπικά, όταν θέλω να βάλω καβίλιες, 9 στις 10 φορές χρησιμοποιώ αυτόν τον οδηγό.
Στο βίντεο φαίνεται αναλυτικά ο τρόπος χρήσης του.

Επίσης χρησιμότητατοι είναι και οι γωνιακοι σφιγκτήρες, για ντουλάπια, κουτιά, συρτάρια....

Εγω θα πάω για μια τετράδα ροδακια των 50kg, ένα σετ σπάτουλες και ίσως για τον μεγάλο σάκο.

• Like
Reactions: KOSSTV and dk31
Κυριακο τοσα και τοσα δεν εχει βγάλει...;Το πρώτο η το τελευταίο θα να ναι...;
Το θέμα είναι να κάνει δουλειά...
Το θέμα είναι να ελέγχουν τις περιγραφές καλύτερα και ίσως να ρωτάνε και κανέναν με εμπειρία για την ακριβή μετάφραση.
Εκτός αν δε τους νοιάζει.

• Like
Reactions: KOSSTV
Ο γωνιακος τροχος 230m αξίζει; τον έχει κανείς;

για μενα οχι τουλαχιστον τοτε που τα εψαχνα. ειχα παρει τον μπατζετ απο το πρακτικερ και ηταν καλυτερος. μαλιστα ακομα εχει τον lux σε προσφορα που ειναι ακομα καλυτερος.
τοτε , δεν ξερω αν ειναι το προηγουμενο μοντελο, ο παρκσαιντ ειχε τζογους στη πατουρα με αποτελεσμα να κανει κραδασμους αρκετους και θορυβο και οι κοπες του να μην ειναι τοσο καλες.
ο μπατζετ ειναι καλυτερος και μαλλον ο λουξ ακομα καλυτερος

αυτο που αξιζει σαν εργαλειακι και σαν τιμη και λογω των εξαρτηματων του ειναι το πιστολι θερμου αερα, παλια τιμη 13 τωρα 15. αλλά αξιζει για τα παρελκομενα αν μη τι αλλο.
ειναι το δευτερο μου πιστολι θερμου αερα και το εχω δωσει στην κορη μου. εχω κρατησει τα παρελκομενα και τα δουλευω με το B&D

ο σακος ο μεγαλος ειναι πολυ βολικος
τα ροδακια καλα, οι γωνιες βολικες, η σεγα καλη (εχω το αλλο μοντελο με τη λαβη) το αλφαδακι χρησιμο αν δεν εχει κανεις αυτοεπιπεδουμενο. λεω αυτα που εχω κι εγω

γενικα οι τιμες του ειναι λιγο τσιμπημενες σε σχεση με το παρελθον
θα παρω κι εγω τον οδηγο για καβιλιες

Καλημέρα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, τι τακτική είναι αυτή να μη στέλνει τον lux το praktiker; εμείς από επαρχία τι θες κάνουμε δηλαδή;

Καλημέρα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, τι τακτική είναι αυτή να μη στέλνει τον lux το praktiker; εμείς από επαρχία τι θες κάνουμε δηλαδή;

Δεν χανεις κατι να στειλεις ενα e-mail στο Πρακτικερ στην Ελλαδα, ισως και στα κεντρικα στη Γερμανια. Ποτε δεν ξερεις τι γινεται. Εαν ειναι οπως το λες, ειναι πολυ αδικο.

Ειχα στειλει ενα e-mail στον Σκλαβενιτη πριν κανα τριμηνο επειδη ειχε σταματησει να φερνει κατι κινεζικα noodles των 50 λεπτων και τα αντικατεστησαν με καποια αλλα των 90 λεπτων.
Με πηραν τηλεφωνο την επομενη ημερα και με ρωτησαν σε ποιο καταστημα συνεβη και ειπαν οτι θα προωθησουν το μηνυμα μου στα κεντρικα.
Μετα απο 2 βδομαδες τα φτηνα και καλα noodles επανηλθαν στο καταστημα!! Οταν εστειλα το email δεν περιμενα να γινει κατι, απλα θεωρησα οτι επρεπε να τους πω τι με ενοχλησε.

Δλδ τα Lux τα έχετε για καλά?

Ίδια τα Budget που έφερνε είναι με άλλο χρωματακι.
Ήμουν συνεργείο το σαββατο να πλύνω τη μηχανή και έρχεται μια κοπέλα αν μπορούμε να τη βοηθήσουμε.

Είχε ένα Lux κρουστικό ρεύματος του κουτιού και δε γυρνάτε το τσοκ.

Λέω θα έχει ξεβιδωσει η βίδα που το κρατάει αλλά έλα που δεν ήταν αυτό.

Καινούργιο εργαλείο που το δανείστηκε κιόλας να ανοίξει δύο τρύπες για ένα ράφι νεκρό. Γυρναγε το μοτέρ δε γυρναγε το τσοκ.

Εικάζω πρόβλημα με τον επιλογέα φοράς.
Δεν καθίσαμε να ασχοληθούμε της δώσαμε ένα δικό μας να κάνει δουλειά και τη συμβουλή να το πάνε πίσω.

αστοχιες εχουν ολες οι μαρκες ποσο μαλλον οι φτηνες. για αυτο το πρακτικερ δινει 3 χρονια εγγυηση συνηθως.
αν καποιο εχει προβλημα θα φανει με τις πρωτες εργασιες.
τα μπατζετ τα εχω λιγο καλυτερα απο τα ομοτιμα παρκσαιντ και τα λουξ ενα κλικ ακομα καλυτερα.
βεβαια μην ξεχναμε οτι μιλαμε για την φτηνη κλαση τιμων εργαλειων.

Η ραφιέρα αξίζει για να βάλω τη συλλογή δίσκων βινυλίου και laserdiscs με κάποια τροποποίηση; Η συγκεκριμένη χωράει όλους τους δίσκους μου και περισσεύει και λίγο:

Μπορώ να φτιάξω μια από 2 πλάκες κοντραπλακέ σημύδας αλλά με τη τιμή που πήγε η 24άρα πλάκα ... δεν με παίρνει (γύρω στα 150 ευρώ η 125χ250)

Η ραφιέρα αξίζει για να βάλω τη συλλογή δίσκων βινυλίου και laserdiscs με κάποια τροποποίηση; Η συγκεκριμένη χωράει όλους τους δίσκους μου και περισσεύει και λίγο:

Μπορώ να φτιάξω μια από 2 πλάκες κοντραπλακέ σημύδας αλλά με τη τιμή που πήγε η 24άρα πλάκα ... δεν με παίρνει (γύρω στα 150 ευρώ η 125χ250)
Δε νομιζω να βολευει για διαφορους λογους, όπως το οτι ειναι μεταλλο, θελει στη μεση ενα ακομα ποδαρακι κλπ. Οι ραφιερες KALLAX απο ΙΚΕΑ ειναι καλες για αυτη τη δουλεια.

Ναι, τις έχω δει αλλά αρκετά χρήματα για μένα. Η συγκεκριμένη έχει στη μέση νεύρο μεταλλικό κάτω από το κάτω ράφι. Στο δάπεδο ένας τάκος ξύλινος στη μέση κάτω από το 1ο ράφι νομίζω το λύνει το θέμα.

Γιατί το μέταλλο δεν ενδείκνυται;

Πρέπει να είναι όμοια με αυτή που έχω αγοράσει για τα power tools που έχω στο garage.
Δεν θα εβαζα κάτι τόσο βαρύ και πολύτιμό για εμένα όπως την συλογή των βινυλιων μου.
Σε θλίψη μπορεί να αντέχει τα φορτία που λέει αλλά σε διάτμηση δεν είναι και για πολλά πολλά.
Λυκνίζεται πολυ επικύνδυνα. Ισως αν την βίδωνες στον τοίχο να ήταν καλύτερα τα πράγματα.
Αλλά και πάλι θα την φοβόμουν. Το κάθετο το μέταλο μου φαίνεται ότι με ενα καλό κοπάνιμα θα τσακίσει και μην σου ρίξει τα βινύλια.

...5 ράφια με ικανότητα φορτίου 175 kg έκαστο (με ομοιόμορφα κατανεμημένο φορτίο)...

Νομιζω οτι αξιζει καθως ειναι βαρεως τυπου οπως βλεπουμε παραπανω και ειναι απιθανο να χρειαζεται περαιτερω υποστηριξη, ιδιως εαν μπουν δισκοι και CD.

Την έχω και μου έχει φανεί μια χαρά σαν ποιότητα και στιβαρή. Επειδή είναι μεταλλική κολλάει πιο πολύ για υπόγεια/αποθήκες (λόγω εμφάνισης). Αν δεν σε χαλάει η εμφάνιση να την πάρεις, και για τους δίσκους να μην σου κάνει δεν πάει χαμένη.

• Like
Reactions: nikfor and KOSSTV
Ευχαριστώ παιδιά. Ο χώρος που θα μπεί αν την πάρω, είναι dedicated δωμάτιο stereo/home cinema και όχι καθιστικό/σαλόνι. Θα προτιμούσα να έφτιαχνα έπιπλο από χοντρό κοντραπλακέ σημύδα αλλά οικονομικά δεν μπορώ.
Μια τέτοιου τύπου dexion θα χρειαστεί επιπλέον πλαϊνά για στήριξη των δίσκων στις άκρες, και σκέφτομαι και το θέμα με τη σκόνη μιας και είναι ανοιχτή γύρω-γύρω, αν και αυτό λύνεται, απλά ανεβαίνει το κόστος. Και πάλι όμως θα βγει συνολικά φθηνά
Αυτές που έχετε πάρει εσείς ήταν γκρι ή τη βγάζει και μαύρη;