ναι...εγω...συμπαγεις ειναι αλλα δεν τις ειδα πολυ μυτερες...Ωραιες γινονται οι ακιδες
Τελικα οι ακιδες για καβιλιες του Lidl ειναι κουφιες η συμπαγεις? Αγορασε κανεις?
Μόλις κάνεις το τσεκούρι σου ξυράφι, ανοίγεις μια μπυρίτσα να το γιορτάσεις...![]()
Δεν εχω το ιδιο, αλλα ακριβως παρομοιο της Bormann (κοκκκινη σειρα- 20 ευρω παλιά) ιδια watt με του lidl. Ειναι ρευματος, με καστανια 16 επιλογων στο τσοκ για αλλαγες στη ροπή και μια επιλογη για τρυπημα. Δυστυχως είναι πολυ αργόστροφο, αψυχο & δεν καταφερνει να ξεβιδωσει καλα σφιγμενες βιδες απο ανθρωπινο χερι. Τις μισες φορες ξεσφιγγω με το χερι και μετα βαζω αυτό. Εμενα μου φανηκε χρησιμο στο βιδωμα παρά στο ξεβιδωμα, λογω της καστανιας. Συναρμολογησα κατι επιπλα με αυτο και τα πηγε τελεια στα βιδωματα. Βεβαια το καλωδιο ειναι σπασιμο, αλλά αν δεν εχεις μπαταριας κανεις τη δουλεια σου.Aγόρασε κανείς το δραπανοκατσάβιδο ρεύματος 2 ταχυτήτων που έβγαλε την περασμένη Πέμπτη να μας πει εντυπώσεις; Το συγκεκριμένο εργαλείο δεν θυμάμαι να το έχουν ξαναφέρει Ελλάδα.
Προσωπικά σε ένα Lidl που κοίταξα την Πέμπτη, είχε μείνει μόνο ένα με ανοιγμένη συσκευασία.
Parkside® Δραπανοκατσάβιδο 2 ταχυτήτων PNS 300 B3 -
Parkside® Δραπανοκατσάβιδο 2 ταχυτήτων PNS 300 B3 - Αφαιρούμενο τσοκwww.lidl-hellas.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.