Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είναι κλειστές και μπορείς να καταλάβεις μόνο από το βάρος. Με επιφύλαξη είναι συμπαγεις, αλλα δε κάνουν για την δουλειά που θέλει ο φίλος. Εγω τις κρίνω μικρές για αυτό το σκοπό.

• Like
Reactions: Χιωτης
Ωραιες γινονται οι ακιδες :)

Τελικα οι ακιδες για καβιλιες του Lidl ειναι κουφιες η συμπαγεις? Αγορασε κανεις?
ναι...εγω...συμπαγεις ειναι αλλα δεν τις ειδα πολυ μυτερες...

• Like
συμπαγεις με τετοια τιμη? μπραβο,θα αγορασω κι εγω.
δεν χρειαζεται να ειναιπολυ μυτερες, αρκει να αφηνουν σημαδι στο απεναντι ξυλο

Aυτες ειναι και λεγονται hollow dowel pins σε αντιθεση με τις αλλες που ειναι solid.
s-l400.jpg

18bf34fa-0edd-4a8b-a890-b392c2ff593c.4fa5ab1b31230dd0d4c2b93f70a16d57.jpeg

Εγώ το κατάλαβα από την περιγραφή που είχες δώσει και φαίνεται στην τελευταία φωτό.
Το θέμα είναι πως δεν βρίσκω κάποια χρησιμότητα καθώς αν δεν ακουμπήσει κομμάτι με κομμάτι προς ένωση η ένωση θα βγει όπου να ναι.
Βοήθησέ με λίγο.

Πρώτη φορά τις βλέπω εγώ.
Και συμφωνώ με Κυρ… Δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα τους.
Εκτός αν στη μια πλευρά υπάρχουν ήδη καβίλιες κολλημένες που δεν θες να βγάλεις.
Σ’αυτή τη περίπτωση όμως, αφού δεν εφάπτονται τα ξύλα, υπάρχουν άπειρη τρόποι για μα σημαδέψεις.

Αμα τα ειχα δουλεψει, θα μπορουσα να πω με σιγουρια σε ποιες περιπτωσεις ειναι χρησιμα, τωρα μονο εικασιες κανω.
Στη θεωρια δηλαδη αρκετα μπορουμε να πουμε και να φανταστουμε αλλα δεν ξερω ποση αξια εχουν αν δεν το δουμε στην πραξη.

Παντως για να υπαρχουν, σιγουρα θα ειναι χρησιμα σε καποιες τουλαχιστον περιπτωσεις.

Λίγα πράγματα στα εργαλεία, κυρίως για κήπο, για την Πέμπτη που μας έρχεται.
Lidl1.jpg

Lidl2.jpg

Έχει κι ένα τσεκούρι για σχίσιμο που το βλέπω πρώτη φορά. Από το βιντεάκι που βρήκα η λαβή του δείχνει σαν πλαστική - υπάρχει περίπτωση πλαστικό και να αντέξει στα ζόρια που τραβάει ένα τσεκούρι; Με βλέπω να το δοκιμάζω επειδή έχω μπόλικα ξύλα για σκίσιμο, όχι όμως τόσο συχνά που να αξίζει κάτι σε fiscars.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Γιατι σου κανει εντυπωση η "πλαστικη" λαβη. Παρα πολλα τσεκουρια εχουν τετοιες λαβες για καλυτερο ζυγισμα/κεντρο βαρους και για ελαχιστοποιηση κραδασμων. Ακομα και τα fiskars εχουν τετοιες (παρομοιες) λαβες

Ειναι ιδεα μου ή ειναι πολυ καλη η τιμη της τηλεσκοπικης τσουγκρανας του Lidl και μαλιστα με ρυθμιζομενο πλατος σαρωσης στα 7 ευρω!!??

Τηλεσκοπική τσουγκρανόσκουπα
  • Από ανθεκτικό ατσάλι με ρυθμιζόμενο πλάτος σάρωσης (περ. 19-54 cm)
  • Επεκτεινόμενο τηλεσκοπικό κοντάρι (περ. 82-160 cm) από ατσάλι ηλεκτροστατικής βαφής
  • Ρυθμιζόμενο πλάτος σάρωσης: περ. 19-54 cm
  • Μήκος τηλεσκοπικού κονταριού: περ. 82-160 cm

• Like
Reactions: nickolas
Έχετε δίκιο, λογικά fiberglass θα είναι. Το fiskars το έβρισκα γύρω στα 80€, τώρα βλέπω το έχει ένας στα 57 - θα το σκεφτώ λίγο ακόμα για ποιο απ' τα δύο.

Μιχάλη, έχω δύο και μου φαίνονται μια χαρά σαν ποιότητα.

• Like
Καλημέρα,

Ακονιστήρι τσεκουριών και μαχαιριών 7,99Eur με ενσωματωμένο ανοιχτήρι για πώματα φιάλων. Πολύ πρακτικό αλλά θα μπορούσαν να χώσουν κάπου και έναν αναπτύρα, φακό led και μια χτένα να χτενίζουμε το μουστάκι μας.

Aγόρασε κανείς το δραπανοκατσάβιδο ρεύματος 2 ταχυτήτων που έβγαλε την περασμένη Πέμπτη να μας πει εντυπώσεις; Το συγκεκριμένο εργαλείο δεν θυμάμαι να το έχουν ξαναφέρει Ελλάδα.
Προσωπικά σε ένα Lidl που κοίταξα την Πέμπτη, είχε μείνει μόνο ένα με ανοιγμένη συσκευασία.

Aγόρασε κανείς το δραπανοκατσάβιδο ρεύματος 2 ταχυτήτων που έβγαλε την περασμένη Πέμπτη να μας πει εντυπώσεις; Το συγκεκριμένο εργαλείο δεν θυμάμαι να το έχουν ξαναφέρει Ελλάδα.
Προσωπικά σε ένα Lidl που κοίταξα την Πέμπτη, είχε μείνει μόνο ένα με ανοιγμένη συσκευασία.
Δεν εχω το ιδιο, αλλα ακριβως παρομοιο της Bormann (κοκκκινη σειρα- 20 ευρω παλιά) ιδια watt με του lidl. Ειναι ρευματος, με καστανια 16 επιλογων στο τσοκ για αλλαγες στη ροπή και μια επιλογη για τρυπημα. Δυστυχως είναι πολυ αργόστροφο, αψυχο & δεν καταφερνει να ξεβιδωσει καλα σφιγμενες βιδες απο ανθρωπινο χερι. Τις μισες φορες ξεσφιγγω με το χερι και μετα βαζω αυτό. Εμενα μου φανηκε χρησιμο στο βιδωμα παρά στο ξεβιδωμα, λογω της καστανιας. Συναρμολογησα κατι επιπλα με αυτο και τα πηγε τελεια στα βιδωματα. Βεβαια το καλωδιο ειναι σπασιμο, αλλά αν δεν εχεις μπαταριας κανεις τη δουλεια σου.
Ενδεχομενως του Lidl να ειναι καλυτερο γιατι εχει πολλες εξτρα λειτουργειες που δεν εχει το δικο μου. Με τοσο φθηνη τιμη θα το δοκιμαζα.

• Like
Reactions: lazarefa
για μενα πεταμενα λεφτα και ας μην το εχω δοκιμασει, γιατι θα εχεις στον παγκο να μαστορεψεις ενα σωρο βιδουλες κλπ και να εχεις και το καλωδιο να μπλεκεται και να σου σπρωχνει τα πραγματα κλπ και ενα τσοκ που εκ των πραγματων θα εχει τζογους αν θες να τρυπησεις?
το καλωδιο ειναι προβλημα σε μαστορεματα παγκου.
δεν δινω καλυτερα τα 23 ευρω μου να παρω κατι σε κινεζικο με τις μπαταριες του, να ειναι δεκα φορες πιο πρακτικο ?