Ο φιλος και μελος μας Αχιλλέας χρησιμοποιει στο ξυλουργειο του ενα ιδιας φιλοσοφιας δραπανο ΜΑΚΙΤΑ και απο οτι λεει του εχει λυσει τα χερια.
Ειδικα σε συναρμολογηση ντουλαπιων κουζίνας.
Ειδικα σε συναρμολογηση ντουλαπιων κουζίνας.
Λαζαρε για εμενα προσωπικα μην μπεις καν στον κοπο να ασχοληθεις...Aγόρασε κανείς το δραπανοκατσάβιδο ρεύματος 2 ταχυτήτων που έβγαλε την περασμένη Πέμπτη να μας πει εντυπώσεις; Το συγκεκριμένο εργαλείο δεν θυμάμαι να το έχουν ξαναφέρει Ελλάδα.
Προσωπικά σε ένα Lidl που κοίταξα την Πέμπτη, είχε μείνει μόνο ένα με ανοιγμένη συσκευασία.
Parkside® Δραπανοκατσάβιδο 2 ταχυτήτων PNS 300 B3 -
Parkside® Δραπανοκατσάβιδο 2 ταχυτήτων PNS 300 B3 - Αφαιρούμενο τσοκwww.lidl-hellas.gr
και αν παλι θες αφαιρουμενο τσοκ σε ερασιτεχνικο επιπεδο, δινεις κατι παραπανω και παιρνεις το δωδεκαβολτο δραπανοκατσαβιδο της ιδιας της παρκσαιντ με τις μπαταριες του
Μπάμπη κοίταξα τα δικά μου.Τώρα που το λές νομίζω οτι χρειάζεται και κάποια ψιλοπατέντα για να κουμπώσει στο εργαλείο.
Έχουν αλλάξει τις εγκοπές, κάτι τέτοιο νομίζω αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς.![]()
..... Τις 90 μοίρες στον οριζόντιο άξονα πως τις ρυθμίζεις; Με το μοιρογνωμόνιο που έχει ο φράκτης;
Λογικά με τα σίδερα δεν χρειάζεται η ακρίβεια που θες στα ξύλα. Τις χαραμάδες τις κλείνει η ηλεκτροκόλληση (λέω εγώ τώρα, χωρίς να έχω κάνει ποτέ ηλεκτροκόλληση).
Fiskars X25.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.