Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όταν μιλάμε για ενεργοβορα εργαλεία τότε η χρήση μεγαλύτερη μπαταρίας τόσο σε αποδοση όσο και σε χρόνο είναι απαραίτητη. .
Το συγκεκριμενο performance γράφει 9 λεπτά,υποθετικά πάντα,με χρήση 2 μπαταριών...δηλ ούτε που θα το καταλάβεις ότι τελειωσαν οι μπαταρίες...Εκτός και εάν αυτός ο χρόνος σου κάνει...

9 λεπτα με δυο μπαταριες των 2 ή των 4 ?

στην γερμανικη σελιδα του προιοντος της παρκσαιντ , κατω κατω στα χαρακτηριστικα αναγραφει οτι κραταει 8 λ με δυο δυαρες και 16 λεπτα με δυο τεσσαρες
λογικα πιο λιγο καθως για διαφημιση παντα ολοι βαζουν κατι παραπανω ;)
αν μαλιστα τον ανοιγοκλεινεις , κραταει λιγοτερο οπως και ειναι λογικο
με μια νορμαλ χρηση και μερικα ανοιγοκλεισιματα, υπολογισε περι τα 12-13 λεπτα με δυο τεσσαρες.

Ok καταλαβα θα μεινω με του ρευματος .....

Last edited:
  • Love
Reactions: KOSSTV
Ψάχνω λάμα κοπής για μαλάκα μέταλλα (κυρίως αλουμίνιο) για το πολυεργαλείο της παρκυ των 20V που είχε βγάλει πρόσφατα. Επειδή στην περιοχή μου δε βρήκα τίποτα, μήπως έχει πάρει κάποιος συμφορουμίτης κάτι αντίστοιχο για να μου δώσει λινκ ώστε να το παραγγείλω από ίντερνετ και να ξέρω ότι ταιριάζει σίγουρα?

Τελικά αποφάσισα να πάω να πάρω το σετ bits που είχε την προηγούμενη εβδομάδα με τις κατσαβιδολαμες...13 ευρω το ειχε,,,,
Φαινεται αρκετά ποιοτικό...και δεν βρίσκεις ανάλογο στην ίδια τιμη..θα φανεί στην πράξη βέβαια η αντοχή...

20221021_122956.jpg20221021_123227.jpg

...εδώ σε σχέση με τις αναλόγες Bosch. Έχουν λίγο πιο λεπτό κορμο με ότι αυτό συνεπάγεται με την αντοχή τους σε καταπονηση...

20221021_123407.jpg

Aυτο με τα εργαλειακια μου αρεσει :)
411461_5.jpg

Γεια σας, ιδου μια πολυ συμπαθητικη βαση για εργαλεια τυπυυ πριονιου που βρηκα Γαλλια, δεν την ειδα ποτε Ελλαδα στα Λιντλ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Νομίζω πως είναι καλύτερο όποιος ψάχνει κάτι να μας λέει ποιες περιοχές περίπου τον εξυπηρετούν γιατί η Αττική είναι πολύ μεγάλη.

Πάντως, και στον Άλιμο υπήρχε και στο Νέο Κόσμο.

• Like
Reactions: vespas
Γεια σας, ιδου μια πολυ συμπαθητικη βαση για εργαλεια τυπυυ πριονιου που βρηκα Γαλλια, δεν την ειδα ποτε Ελλαδα στα Λιντλ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Καλώς τον!
Που χάθηκες εσύ?

Όντως εξαιρετικά εξυπηρετική στο κόψιμο μεγάλων σε μήκος κομματιών.
Έχω την αντίστοιχη σε Bosch.

Λιγα πραματα την αλλη Δευτερα στα Λιντλ απο εργαλεια.

Λιγα πραματα την αλλη Δευτερα στα Λιντλ απο εργαλεια.

δεν χαιρεστε ? :ROFLMAO:

λιγοτεροι πειρασμοι