Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπορεί να μην έχει εργαλεία αλλα αν κάποιος ψάχνει κάλτσες για να ζεστάνει τα πόδια του, αυτές που θα φέρει είναι εκπληκτικές.
έχω πάρει δυο ζευγάρια για να τις φοράω στο τρέξιμο αλλά περισσότερο τις φοράω όταν βγαίνω έξω στα πολύ κρύα. και στο μηχανάκι.

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas
Μπορεί να μην έχει εργαλεία αλλα αν κάποιος ψάχνει κάλτσες για να ζεστάνει τα πόδια του, αυτές που θα φέρει είναι εκπληκτικές.
έχω πάρει δυο ζευγάρια για να τις φοράω στο τρέξιμο αλλά περισσότερο τις φοράω όταν βγαίνω έξω στα πολύ κρύα. και στο μηχανάκι.

στεφανε να ρωτησω κατι, ειναι πολυ σφικτες?
εχω ενα ψιλοπροβληματακι με θρομβους και πρεπει να φοραω χαλαρες καλτσες στο λαστιχο. να μην σφιγγουν δηλαδη πολυ το ποδι

είναι αρκετά σφιχτές. Τουλάχιστον το τελείωμα τους στο γονάτο. Αλλιώς θα έπεφταν στο τρέξιμο. Μερικές φορές με ενοχλεί στην αρχή.
όμως όλη η υπόλοιπη κάλτσα είναι απλά εφαρμοστή. Φοράω 45 νούμερο.

• Sad
Reactions: nickolas
Παρε φινα καλτσακια εργασιας Λιντλ ισοθερμικα με 2 ευρουδακια το ζευγαρι, φερνει τακτικα, δεν σφιγγουν γιατι δεν χρειαζεται να τρεχεις οταν μαστορευεις.

• Like
Reactions: nickolas

Εξαιρετικές με ανθεκτικά λάστιχα τουλάχιστον όσες έχω πάρει μέχρι τώρα.
Τις φοράω με τις μπότες στο κυνήγι.

• Like
Reactions: KOSSTV
Ολη η σειρά crivit με τα εσωρουχα είναι πολυ καλή ποιότητα με μεγάλη προστασία απο το κρύο χωρις να χρειάζεται να φοράς πολλα ρουχα. Δοκιμασμένα στο χιόνι

• Like
Reactions: Χιωτης
Ετσι ειναι, τα ισοθερμικα crivit ειναι παρα πολυ καλα και αποτελεσματικα στο κρυο, τα φορουσα στη Ρουμανια οποτε η θερμοκρασια επεφτε κατω απο -15°c

Eνα δραπανακι ολο κι ολο απο εργαλεια για τη νεα εβδομαδα 👺

Πρεπει να διορθωσουν τον τιτλο στο παρακατω link απο "EΡΓΑΛΕΙΑ LIDL" σε "EΡΓΑΛΕΙΟ LIDL"

• Haha
Reactions: vespas and dk31
Ανησυχητικη η απόφαση της διοίκησης του Lidl να «σταματήσει» τα εργαλεία, 3η προς 4η συνεχομενη βδομαδα πλεον. Τι να οδηγησε σε αυτη την αποφαση αναρωτιεμαι. Περυσι την ιδια περιοδο ειχε μπολικα εργαλεια θυμαμαι.

Σε 3-4 Lidl αλλων χωρων που κοιταξα, δεν υπηρχε κανενα εργαλειο ουτε την προηγουμενη ουτε την επομενη εβδομαδα.
Οποτε εμεις πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι με το δραπανακι :)

Noμιζω και εγω οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα, ειναι θεμα οργανωσης λογω εορτων.

Εγώ όσες φορές έχω πάει σε Lidl εδώ στο Μόναχο δεν υπάρχει τίποτε… Ελάχιστα εργαλεία.
Κι όχι φέτος, και πέρσι και πρόπερσι… και διαφορετικές εποχές… Τίποτε, νέκρα.
Εντάξει, σε δύο έχω πάει, δεν έχω γυρίσει κι όλα τα Lidl του Μονάχου αλλά αυτό το θέαμα δεν το έχω δει ποτέ στην Ελλάδα, ακόμα και στο μικρότερο κατάστημα.

Λογικα τέλος του χρόνου αδειάζουν αποθήκες. Ειχα παει την προηγούμενη εβδομάδα σε ενα εδώ στην γειτονιά και είχε διάφορα πράγματα που δεν υπήρχαν στο φυλλάδιο. Παίρνουν από το ενα υποκατάστημα και τα πάνε στο αλλο.

Εγώ όσες φορές έχω πάει σε Lidl εδώ στο Μόναχο δεν υπάρχει τίποτε… Ελάχιστα εργαλεία.
Κι όχι φέτος, και πέρσι και πρόπερσι… και διαφορετικές εποχές… Τίποτε, νέκρα.
Εντάξει, σε δύο έχω πάει, δεν έχω γυρίσει κι όλα τα Lidl του Μονάχου αλλά αυτό το θέαμα δεν το έχω δει ποτέ στην Ελλάδα, ακόμα και στο μικρότερο κατάστημα.
Από ΙΚΕΑ θα πας καθόλου?