Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μια εναλλακτική λύση για έξτρα φωτισμό σε σημεία εργασίας είναι οι μικροί προβολείς όπως αυτός:
https://www.skroutz.gr/s/16491213/V...W-με-Φυσικό-Λευκό-Φως-σε-Μαύρο-χρώμα-425.html
Με τα 10watt (περίπου 800lumens) φωτεινότητας και την καλή γωνία που διοχετεύει το φως στον χώρο, θεωρώ πω είναι πολύ καλή επιλογή για αυτή τη δουλειά! Φυσικά βγαίνει και με περισσότερα watts για μεγαλύτερη φωτεινότητα για όσους δεν τους φτάνει ο ανωτέρω.
Πριν ενάμιση μηνα με 6 ευρουλακια αγόρασα 2 σε απόχρωση 4000k για φυσικό λευκό (δεν μπορώ το κίτρινο με τίποτα ενώ το λευκό του πάγου από ένα σημείο και μετά κουράζει στα μάτια) και βρήκα το φως μου :oops:
Όμως να γνωρίζετε ότι όπως όλοι οι προβολείς, έτσι και αυτοί θέλουν έξτρα καλώδιο με φις σουκο γιατί βγάζουν και καλωδιακι γείωσης.

Είχα αγοράσει περισυ 2 φακουδακια από το eshop παρόμοια με το παραπάνω του Λιντλ, με κλιπ πιασίματος και μαγνήτη, αρκετά βολικά αλλά όπως λέει και ο Μιχάλης παραπανω εξαντλουσαν τις μπαταρίες πολύ γρήγορα. Δεν κάνουν για παρατεταμένη χρήση, μόνο περιστασιακή.

Αυτο εχει μπαταριες αλλα ειναι χειροτερο απο αυτο του Λιντλ καθως εαν αδειασει πρεπει να περιμενεις κανα διωρο να φορτισει.
Ενω του Λιντλ τουλαχιστον αλλαζεις αμεσα τις μπαταριες.

• Like
Reactions: ggeorge
Πάντως πέρα από την πλάκα, αγόρασα προ ημερών τη "φτηνή" βασιλόπιτα Favorina (2,5 ευρώ) των Lidl και ομολογώ ότι εξεπλάγην ευχάριστα από τη γεύση. Ήταν μικρή βέβαια, μισό κιλό, αλλά για 2,5 ευρώ ήταν κατ' εμέ πολύ καλύτερη και φθηνότερη από αρκετές συνοικιακών φούρνων που αγόραζα τα τελευταία χρόνια. Αν θυμάμαι καλά, τις συγκεκριμένες φέτος τουλάχιστον τις έφτιαχνε ο Χρυσανθίδης (γνωστός από τους κουραμπιέδες του, και για μένα, και σημείο στάσης, το κατάστημα στη Ν. Καρβάλη, του δρομολογίου ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη - Ξάνθη, όταν υπηρετούσα τη θητεία μου στο στρατό ξηράς, κάπου το 2000):
Τοξότες ή Πετροχώρι;

• Like
Reactions: lazarefa
Μια εναλλακτική λύση για έξτρα φωτισμό σε σημεία εργασίας είναι οι μικροί προβολείς όπως αυτός:
https://www.skroutz.gr/s/16491213/V-TAC-Στεγανός-Προβολέας-IP65-Ισχύος-10W-με-Φυσικό-Λευκό-Φως-σε-Μαύρο-χρώμα-425.html
Με τα 10watt (περίπου 800lumens) φωτεινότητας και την καλή γωνία που διοχετεύει το φως στον χώρο, θεωρώ πω είναι πολύ καλή επιλογή για αυτή τη δουλειά! Φυσικά βγαίνει και με περισσότερα watts για μεγαλύτερη φωτεινότητα για όσους δεν τους φτάνει ο ανωτέρω.
Πριν ενάμιση μηνα με 6 ευρουλακια αγόρασα 2 σε απόχρωση 4000k για φυσικό λευκό (δεν μπορώ το κίτρινο με τίποτα ενώ το λευκό του πάγου από ένα σημείο και μετά κουράζει στα μάτια) και βρήκα το φως μου :oops:
Όμως να γνωρίζετε ότι όπως όλοι οι προβολείς, έτσι και αυτοί θέλουν έξτρα καλώδιο με φις σουκο γιατί βγάζουν και καλωδιακι γείωσης.

Είχα αγοράσει περισυ 2 φακουδακια από το eshop παρόμοια με το παραπάνω του Λιντλ, με κλιπ πιασίματος και μαγνήτη, αρκετά βολικά αλλά όπως λέει και ο Μιχάλης παραπανω εξαντλουσαν τις μπαταρίες πολύ γρήγορα. Δεν κάνουν για παρατεταμένη χρήση, μόνο περιστασιακή.

Εχω γεμισει καθε γωνια του εργαστηριου με δαυτα, ειναι παμφθηνα, τα 800λουμενς αρκετα και το λευκο φως..σουπερ.
Πρεπει οντως να τους προσθεσεις καλωδιο και πριζα, αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα για οσους συλλεγουν χρησιμα εξαρτηματα απο χαλασμενες συσκευες πριν τις πεταξουν :)

Να πω ομως οτι στα δυο χρονια που τα εχω, ενα απο αυτα χαλασε. Δεν πειραζει, για τα 2.5 ευρω που κοστιζε, το συγχωρεις.

Και εκεί που έψαχνα για φως και είχαμε τα χθεσινά μηνύματα μου ήρθε ένα δώρο από φίλο. Αγορασμένο από τη λαϊκή.
Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία με mini usb και κανονικό usb. 700 lumen, 20watt. Mε μαγνήτη και αρκετά δυνατό... Το φως της δεύτερης φωτογραφίας είναι μόνο από αυτό. Έχει δύο σκάλες. Φόρτισε σε λιγότερο από ωρα
1553709b61cedbfe50896d81ffba5a31.jpg
48becda233501c27b675859e40bd67e6.jpg

Eχει και καποια πραγματακια στα ειδη γραφειου που ισως ενδιαφερουν

• Like
Reactions: nickmanak
Αυτό το πολυμπριζο κύβος λέει κάτι...;
Μου φαινεται αρκετά εξυπηρετικο...

• Like
Reactions: nickolas and KOSSTV
Αυτό το πολυμπριζο κύβος λέει κάτι...;
Μου φαινεται αρκετά εξυπηρετικο...

Ναι, χρησιμο φαινεται, θα παρω ενα.
Θα το προτιμουσα βεβαια στα <10 ευρω, καθως βρισκεις στην πιατσα και φτηνοτερα απο 14 ευρω.

Οι κύβοι Allocacoc (3 χρώματα έστω) είναι σε προσφορά στα 10,90€ αυτή την εβδομάδα στο https://www.e-shop.gr/crazysundays.

Καλη τιμη αλλα αυτος ο κυβος δεν εχει καλωδιο και θα ειναι προβλημα, λογω ογκου, εαν η πριζα ειναι πισω απο κομοδινα, κρεβατια η ντουλαπες.

Ενδιαφέρων ο δίδυμος τροχός στο φυλλάδιο της εβδομάδας. Τον έχει κανείς δοκιμάσει σε παλαιότερη κυκλοφορία του; να υποθέσω μπορεί να πάρει και χάλκινη συρματόβουρτσα χωρίς πρόβλημα;

Ισχύει, Έχω τους κύβους της Allocacoc, με καλώδιο και χωρίς, δε βολεύουν ιδιαίτερα.

Ενδιαφέρων ο δίδυμος τροχός στο φυλλάδιο της εβδομάδας. Τον έχει κανείς δοκιμάσει σε παλαιότερη κυκλοφορία του; να υποθέσω μπορεί να πάρει και χάλκινη συρματόβουρτσα χωρίς πρόβλημα;
Δες διαστασεις για να υπολογισεις μεγεθη.
Ειναι πολυ μικρος.