Κωστή δες και το παρακάτω:Δεν το νομιζω...αλλα το συγουρο ειναι οτι μας δουλευουν/κλεβουν στο Ελλαδισταν...!!!
![]()
PARKSIDE PERFORMANCE 12 V Akku-Bohrschrauber Set »PBSP…
PARKSIDE PERFORMANCE 12 V Akku-Bohrschrauber Set »PBSPA 12 B2«, 35 Nm im LIDL Online-Shop kaufen ✓ 90 Tage Rückgaberecht ✓ Schneller Versand ✓www.lidl.de
Mα και τα 2 φοβάμαι βρε συ.Η ύπαρξη της ταινίας διπλής είναι το 2ο πρόβλημα και σκέφτομαι αφού το διακοσμητικό δεν μου στοίχισε τίποτα και το τροχάκι το πιο πιθανό είναι μετά την-αποτυχημένη σίγουρα επέμβαση-θα μείνει στο ράφι,μήπως να κάτσω στ'αυγά μου;Συγνώμη ρε Σωκ, φοβάσαι να βγάλεις τη διπλής όψεως για να μην το στραβώσεις αλλά δεν φοβάσαι να το κόψεις γύρω-γύρω με τον τροχό;
Χάνω κάτι;![]()
Είναι πολύ λεπτό,μοιάζει με λαμαρίνα αλλά η πλευρά που βλέπεις με χρώμα γκρι,είναι η προστατευτική ταινία που έχει και μέσα από αυτήν είναι χρώμιο/νίκελ. Αν η λαμαρίνα μπορεί να χρωμιωθεί,ίσως είναι λαμαρίνα.Αυτό το σειρίτι τι υλικό είναι; Λαμαρίνα;
Μήπως με κάποιο λαμαρινοψάλιδο κάνεις καλύτερη δουλειά, πιο ελεγχόμενη.
Και μετά μάλλον θα χρειαστεί και γυαλοχάρτισμα…
πλαστικο ... ABSΑυτό το σειρίτι τι υλικό είναι; Λαμαρίνα;
....
Μήπως ο συγκεκριμένο τροχος είναι μεγάλος σε μέγεθος για την συγκεκριμένη δουλειά;
Ένα πολυεργαλείο τύπου dremel μου φαίνεται πιο ταιριαστό σε μέγεθος για την δουλειά
Πιστεύω πως το πλαστικό θα " αρπάξει " κάπου όσο προσεκτικά κι αν γίνει λόγω μεγάλου μήκους, αν τοποθετηθεί απο την επάνω πλευρά ένας οδηγός ίσως έχει καλύτερο αποτέλεσμα.Οι κούρμπες είναι άλλο θέμα, ίσως με κάποιο πατρόν;Μ’ένα ντρεμελάκι, αν είναι και πλαστικό όπως λέει ο Ατανάς, θα γίνει η δουλειά.
Αλλά με πάαααρα πολύ προσοχή και υπομονή.
Σ΄ευχαριστώ πολύ,αλλά μιας και μόλις παρέλαβα το ντρεμελοειδές από το Banggood,Η αγορά σωστών τριμ είναι μονόδρομος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.