Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μα και στο κατάστημα της Βουλιαγμένης είχε την Δευτέρα που περασα..το θέμα είναι ότι ο Σωκρρατης έχει γράψει τόσα φορές ότι μένει μακριά και πρέπει να είναι συγουρος πριν ξεκινήσει να πάει...

Ο Σωκράτη ΕΑΝ το κανουν αυτό θα είναι αξιοπερίεργο γιατί σε ανάλογη ερώτηση δεν πήρα ποτε απαντηση...

• Like
Reactions: lazarefa
Έλαβα σήμερα το πρωί στις 06:16 sm το οποίο έγραφε ότι δυστυχώς δεν βρέθηκε το προιόν σε στοκ.
Υποτίθεται ότι η "έρευνα" θα γινόταν στα 2 κοντινά σ'εμένα μαγαζιά τους,δηλαδή στην Βάρη και στο Μαρκόπουλο.
Το τροχάκι έλεγα να το πάρω έχοντας κατά νου 1 μόνο δουλειά που μπορεί να το χρησιμοποιήσω.
Έχω αγοράσει από το 2021 από ebay ένα διακοσμητικό χρώμιο που μπαίνει περιμετρικά της μάσκας,όμως αυτό που μου έστειλε ο Γερμανός είναι πιο πλατύ από το σημείο που θα το έβαζα πάνω στο αυτοκίνητο.
Σκεφτόμουν λοιπόν να το έκοβα γύρω-γύρω στις άκρες του και να το τοποθετούσα.
Το θέμα είναι ότι ο Γερμανο-Τουρκό-Κινέζος που το έφτιαξε,έχει βάλει στις άκρες ταινία διπλής,οπότε φοβάμαι ότι αυτό θα δυσκολέψει τον δίσκο.
Θα μου πεις γιατί δεν αφαιρείς την ταινία...
Γιατί το διακοσμητικό είναι λεπτό και στην προσπάθεια να βγάλω την ταινία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στραβώσει.20230119_154356.jpg20230119_154414.jpgs-l500.jpg

Υ.Γ.
Προς τιμήν του,ο Γερμανός πωλητής μου έκανε full refund.

Συγνώμη ρε Σωκ, φοβάσαι να βγάλεις τη διπλής όψεως για να μην το στραβώσεις αλλά δεν φοβάσαι να το κόψεις γύρω-γύρω με τον τροχό;
Χάνω κάτι; :rolleyes:

• Like
Reactions: enduras1
Δεν το νομιζω...αλλα το συγουρο ειναι οτι μας δουλευουν/κλεβουν στο Ελλαδισταν...!!!

Κωστή δες και το παρακάτω:
Είναι βέβαια άλλη έκδοση, C3 αντί Β2, αλλά και τα 30 ευρώ που πωλείται Γερμανία, δεν παύουν να είναι μια πολύ δελεαστική τιμή για brushless εργαλεία της premium σειράς των Parkside (αν και ενδέχεται σε αυτό το μοντέλο, το τσοκ που φοράει να είναι υποδεέστερο από του ακριβότερου των 60 ευρώ, καθότι φαίνεται όμοιο με εκείνο του 12βολτου δραπανοκατσάβιδου της πράσινης σειράς).

• Like
Reactions: KOSSTV
Τα ίδια είναι οντως...απλώς είναι άλλη έκδοση όπως είπες και φενεται από την κόκκινη στρογγυλη ριγα που έχει το τσοκ στο πίσω μέρος...
Τα 30 ευρώ φυσικά και είναι δελεαστικη τιμή...εδώ τόσο έχει το σόλο το απλό...!!!

Πολύ θα ήθελα να το συγκρίνω αυτο το perfomance με το Βosch...

• Like
Reactions: lazarefa
Όντως μια τέτοια σύγκριση θα είχε μεγάλη αξία. Με το Bosch να κοστίζει κοντά στα τριπλά χρήματα, πραγματικά είμαι περίεργος πόσο καλύτερο θα ήταν το επώνυμο στο πεδίο της μάχης από το "φασόν".

• Like
Reactions: KOSSTV
Αν μάλιστα βάλουμε στην εξίσωση και την 5ετή εγγύηση των performance, το πράγμα γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο...

Συγνώμη ρε Σωκ, φοβάσαι να βγάλεις τη διπλής όψεως για να μην το στραβώσεις αλλά δεν φοβάσαι να το κόψεις γύρω-γύρω με τον τροχό;
Χάνω κάτι; :rolleyes:
Mα και τα 2 φοβάμαι βρε συ.Η ύπαρξη της ταινίας διπλής είναι το 2ο πρόβλημα και σκέφτομαι αφού το διακοσμητικό δεν μου στοίχισε τίποτα και το τροχάκι το πιο πιθανό είναι μετά την-αποτυχημένη σίγουρα επέμβαση-θα μείνει στο ράφι,μήπως να κάτσω στ'αυγά μου;

Αυτό το σειρίτι τι υλικό είναι; Λαμαρίνα;
Μήπως με κάποιο λαμαρινοψάλιδο κάνεις καλύτερη δουλειά, πιο ελεγχόμενη.
Και μετά μάλλον θα χρειαστεί και γυαλοχάρτισμα…

Αυτό το σειρίτι τι υλικό είναι; Λαμαρίνα;
Μήπως με κάποιο λαμαρινοψάλιδο κάνεις καλύτερη δουλειά, πιο ελεγχόμενη.
Και μετά μάλλον θα χρειαστεί και γυαλοχάρτισμα…
Είναι πολύ λεπτό,μοιάζει με λαμαρίνα αλλά η πλευρά που βλέπεις με χρώμα γκρι,είναι η προστατευτική ταινία που έχει και μέσα από αυτήν είναι χρώμιο/νίκελ. Αν η λαμαρίνα μπορεί να χρωμιωθεί,ίσως είναι λαμαρίνα.

Μήπως ο συγκεκριμένο τροχος είναι μεγάλος σε μέγεθος για την συγκεκριμένη δουλειά;
Ένα πολυεργαλείο τύπου dremel μου φαίνεται πιο ταιριαστό σε μέγεθος για την δουλειά

Μήπως ο συγκεκριμένο τροχος είναι μεγάλος σε μέγεθος για την συγκεκριμένη δουλειά;
Ένα πολυεργαλείο τύπου dremel μου φαίνεται πιο ταιριαστό σε μέγεθος για την δουλειά

Μ’ένα ντρεμελάκι, αν είναι και πλαστικό όπως λέει ο Ατανάς, θα γίνει η δουλειά.
Αλλά με πάαααρα πολύ προσοχή και υπομονή.

Μ’ένα ντρεμελάκι, αν είναι και πλαστικό όπως λέει ο Ατανάς, θα γίνει η δουλειά.
Αλλά με πάαααρα πολύ προσοχή και υπομονή.
Πιστεύω πως το πλαστικό θα " αρπάξει " κάπου όσο προσεκτικά κι αν γίνει λόγω μεγάλου μήκους, αν τοποθετηθεί απο την επάνω πλευρά ένας οδηγός ίσως έχει καλύτερο αποτέλεσμα.Οι κούρμπες είναι άλλο θέμα, ίσως με κάποιο πατρόν;

Attachments

• A.jpg
    A.jpg
    19.6 KB · Views: 27
Η αγορά σωστών τριμ είναι μονόδρομος.
Σ΄ευχαριστώ πολύ,αλλά μιας και μόλις παρέλαβα το ντρεμελοειδές από το Banggood,
τι είναι τα τριμ;
ΒΤW,το υλικό δεν είναι πλαστικό ABS.Περισσότερο μοιάζει με πολύ λεπτή λαμαρίνα.

Αγγελια στο car για πούλημα στο λαθος τρίμ κ όταν πουληθεί,πουλήθηκε.Οικονομικο θέμα δεν υπάρχει αφού έγινε refund. Κ αγορά του σωστού τρίμ

• Like
Reactions: enduras1 and vespas