Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

σοβαρη εταιρια με σοβαρους τεχνικους
δεν εχω δει ακομη να χρησιμοποιει parκside.
Λογικό, όταν είσαι επαγγελματίας συμφέρουν τα επώνυμα εργαλεία.

Όταν είσαι ερασιτέχνης (=χρησιμοποιείς το εργαλείο μια στο τόσο) συμφέρουν τα Parkside.

Την σκούπα μπαταριας που φέρνει την Πεμτη, την φερνει για πρώτη φορα;Αν όχι,υπάρχει κάποια γνώση,κυρίως στο θέμα αποδοσης;Του ρευματος που έχω,είναι αστέρι,αλλά το χωρίς καλώδιο είναι μεγάλη διευκόλυνση.
εχω παλιοτερο μοντελο απο την ιδια....ενταξει τραβαει, αλλα σαν μπαταριας εχει τα ορια της...για ψιχουλα στο πατωμα κ χαλι καλη ειναι.
Με το μακρυ ρουψουνι που χρησιμοποιω, ψιλοκαθαριζει και τις μοκετες στο αυτοκινητο.
Αν την παρεις, ΜΗΝ την εχεις σνεχεια στο ρευμα....δεν ειναι σωστο αυτο για την μπαταρια λιθιου

• Like
Reactions: MAN0S
Η συγκριση δυστυχως με το παρελθον ειναι λυπηρη για τους φιλους των εργαλειων της Lidl.
A. Απο άποψη οικονομικη
Β. Απο αποψη ελεγχου ποιοτητας που οσο παλαιοτερο τοσο καλυτερο ηταν το εργαλειο ποιοτικα.

3,5 χρονια πριν παλμικο κατσαβιδι με μπαταρια και φορτιστη..
1676359465855.png

Σημερα σκετο το εργαλειο χωρις φορτιστη.
Με μπαταρια και φορτιστη στα 60 ευρω.

1676359215230.png

Last edited:
  • Like
Reactions: KOSSTV
εχω παλιοτερο μοντελο απο την ιδια....ενταξει τραβαει, αλλα σαν μπαταριας εχει τα ορια της...για ψιχουλα στο πατωμα κ χαλι καλη ειναι.
Με το μακρυ ρουψουνι που χρησιμοποιω, ψιλοκαθαριζει και τις μοκετες στο αυτοκινητο.
Αν την παρεις, ΜΗΝ την εχεις σνεχεια στο ρευμα....δεν ειναι σωστο αυτο για την μπαταρια λιθιου
Αυτήν που φέρνει το Σάββατο λέτε και όχι την Πέμπτη.
Είχα πάρει δυο - τρεις παλαιότερα οι οποίες παρουσίασαν πρόβλημα από τις πρώτες μέρες. Μάλλον έπεσα σε κακή παρτίδα. Επιστροφή και τα λεφτά πίσω. Σε κάποια φάση ίσως ήταν στο τρίτο σκουπάκι πήρα το service και μου έστειλαν άλλη από το Lidl Αγγλίας χωρίς να επιστρέψω την παλιά. Ήταν γνωστό και σε αυτούς το σχετικό πρόβλημα. Για αυτό είχε και φις Αγγλικό. Συνοδευόταν με αντάπτορα. Τέσσερα χρόνια δουλεύει άψογα αλλά δεν την έχω συνέχεια στο ρεύμα. Η τιμή ήταν στα 19,99 ευρώ. Είναι καλύτερη πάντως από αυτές που πουλάνε στα 35 με 40 ευρώ αλλού.

Μάλλον για το σκουπακι αναφέρεσαι,κ οχι στην σκούπα που φέρνει την Πεμτη 🙂

• Like
Reactions: kospap
Για τον προβολέα που φέρνει την Πέμπτη, είχαμε αναφέρει παλαιότερα κάτι σε σύγκριση με τον Maximus του e-shop αλλά δεν θυμάμαι που είχαμε καταλήξει. Βλέπω ότι ο πρώτος εκτός από φτηνότερος (χωρίς την μπαταρία που ήδη υπάρχει) είναι και δυνατότερος (2300 έναντι 1200lm). Έχει κανείς άποψη;

Για τον προβολέα που φέρνει την Πέμπτη, είχαμε αναφέρει παλαιότερα κάτι σε σύγκριση με τον Maximus του e-shop αλλά δεν θυμάμαι που είχαμε καταλήξει. Βλέπω ότι ο πρώτος εκτός από φτηνότερος (χωρίς την μπαταρία που ήδη υπάρχει) είναι και δυνατότερος (2300 έναντι 1200lm). Έχει κανείς άποψη;
Δημήτρη όπως είπε και ο φιλος είναι από τις αγορές που αξίζουν...
Βγάζει αρκετό φως,σε λευκο φως και εχει 2 σκάλες..
Εχει σύνδεση και με ρεύμα..
Εχει και ανταπτορα για να περνάει και 12ν μπαταρίες.. 2 ώρες περιπου με 4ah των 12ν αφού δεν έχω 18ν...
Τι άλλο να ζητήσεις με 32 ευρώ...;

Εάν δεν τον έχεις παρτον και ας μην έχεις μπαταρίες...

Εχει σύνδεση και με ρεύμα..
Εχει και ανταπτορα για να περνάει και 12ν μπαταρίες..
Η πρώτη πρόταση εξαιρετική σαν λύση καθώς έψαχνα που μπορώ να τον χρησιμοποιήσω καθώς όπου σκέφτομαι να τον βάλω έχω ρεύμα.
Τώρα με την δεύτερη θα μπορεί με ανάλογη μοντιφα να δουλέψει και με 12βολτη μπαταρία ups η ακόμα και αυτοκινήτου.

Λογικό, όταν είσαι επαγγελματίας συμφέρουν τα επώνυμα εργαλεία.

Όταν είσαι ερασιτέχνης (=χρησιμοποιείς το εργαλείο μια στο τόσο) συμφέρουν τα Parkside.
Εξαρτάται το επάγγελμα και το εργαλείο...
Καποια εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και επαγγελματικά...
Εγω π.χ. από το 12ν γωνιακό τροχό,το πνευματικο πιστολετο 1100w
και το σκαπτικό των 1300w των 15joule που χρησιμοποιώ και επαγγελματικά ειμαι απολυτα μεχρι στιγμης ικανοποιημενος και μια χαρά κάνω την δουλειά μου
Ξερω μαραγκό που εχει κρουστικό δραπανοκατσαβιδο και παλμικά Parkside
μονιμα σε εργασία...
Ξερω και ψυκτικό οποίος και αυτό έχει το πνευματικο πιστολετο,παλμικά και μπουλονοκλειδο και κάνει δουλειά του...
θέλω να πω ότι για συγκεκριμένες χρησεις κάποια εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθουν και επαγγελματικά..
θεωρώ λάθος το σκεπτικό για μια στο τόσο αφού η ίδια εργασία που κάνει το εργαλείο μπορεί να έχει περισσότερες απαιτήσεις αύριο..

Αυτο παλι με την επιδημια των επαναφορτιζομενων τι ειναι?
Μηπως απευθυνεται πλεον κυριως στους ημιεπαγγελματιες? ("μαστορες")
Και λεω ημιεπαγγελματιες γιατι σοβαρη εταιρια με σοβαρους τεχνικους
δεν εχω δει ακομη να χρησιμοποιει parκside. Ως συνηθως χρησιμοποιουν επωνυμα μηχανηματα.
Στο σπιτι οπως και να το κανουμε για μια στις τοσες, μια χαρα βολευεσαι με το καλωδιο
και γλυτωνεις και τον φορτιστη και την εξαρτηση απο την φορτιση της μπαταριας.
Οι μεγάλες εταιρίες η συνεργασία δεν έχουν ανάγκη από Parkside αφού τα εργαλεια βρίσκονται μόνιμα στην πρώτη γραμμή...

Τα Parkside πολλοί τα χρησιμοποιούν ως δευτερα είτε ως sper είτε ως φόρτο εργασίας...
Π.χ έχω 12ν γωνιακό τροχαία και σε Bosch και σε Parkside...και δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές με έχει εξυπηρετήσει χρησιμοποιώντας τα συνδυαστικά με διαφορετικό ανταλλακτικό.

Νίκο έχεις δίκιο ότι το βλέπω με άλλο μάτι...αλλά έχει πιο μεγαλύτερη σημασία.πως,που,πόσο και πότε θα χρησιμοποιήσεις...

HOT25​

Εξαρτάται το επάγγελμα και το εργαλείο...
Καποια εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και επαγγελματικά...
Εγω π.χ. από το 12ν γωνιακό τροχό,το πνευματικο πιστολετο 1100w
και το σκαπτικό των 1300w των 15joule που χρησιμοποιώ και επαγγελματικά ειμαι απολυτα μεχρι στιγμης ικανοποιημενος και μια χαρά κάνω την δουλειά μου
Ξερω μαραγκό που εχει κρουστικό δραπανοκατσαβιδο και παλμικά Parkside
μονιμα σε εργασία...
Ξερω και ψυκτικό οποίος και αυτό έχει το πνευματικο πιστολετο,παλμικά και μπουλονοκλειδο και κάνει δουλειά του...
θέλω να πω ότι για συγκεκριμένες χρησεις κάποια εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθουν και επαγγελματικά..
θεωρώ λάθος το σκεπτικό για μια στο τόσο αφού η ίδια εργασία που κάνει το εργαλείο μπορεί να έχει περισσότερες απαιτήσεις αύριο..

Οι μεγάλες εταιρίες η συνεργασία δεν έχουν ανάγκη από Parkside αφού τα εργαλεια βρίσκονται μόνιμα στην πρώτη γραμμή...

Τα Parkside πολλοί τα χρησιμοποιούν ως δευτερα είτε ως sper είτε ως φόρτο εργασίας...
Π.χ έχω 12ν γωνιακό τροχαία και σε Bosch και σε Parkside...και δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές με έχει εξυπηρετήσει χρησιμοποιώντας τα συνδυαστικά με διαφορετικό ανταλλακτικό.

Νίκο έχεις δίκιο ότι το βλέπω με άλλο μάτι...αλλά έχει πιο μεγαλύτερη σημασία.πως,που,πόσο και πότε θα χρησιμοποιήσεις...
Αυτή είναι και η σωστότερη αντιμετώπιση. Και εγώ χρησιμοποιώ ερασιτεχνικά διάφορα εργαλεία,επαγγελματικά όμως φίλος σε συνεργείο αυτοκινήτων
δουλεύει το μπουλονόκλειδο PASSK 20-LI καθημερινά παντού σε τροχους,ψαλίδια,ακρόμπαρα,κενρικά παξιμάδια,βολαν και 2 χρόνια τώρα δεν έχει παρουσιάσει καμία βλάβη άρα έχουμε μια αξιόπιστη δοκιμασμένη δοκιμή του συγκεκριμένου εργαλείου.

Mολις τωρα ειδα οτι την Πεμπτη οτι φερνει ενα πολυ ωραιο μακρυ ανταπτορα 150mm 1/4 για δυσκολα/δυσπροσιτα σημαια..

499798_3.jpg

Εχω εναν της Milwakee αναλογo αλλα ειναι μονο με μαγνητικη μυτη ενω αυτος εχει και περιστρεφομενο βραχιονα...
Ειχε και 12 ευρω εκεινος...τα 3 ευρω δεν ειναι τιποτα...θα το παρω να δω τι λεει.....

Εχω εναν της Milwakee αναλογo αλλα ειναι μονο με μαγνητικη μυτη ενω αυτος εχει και περιστρεφομενο βραχιονα...
Ειχε και 12 ευρω εκεινος...τα 3 ευρω δεν ειναι τιποτα...θα το παρω να δω τι λεει.....
τι σημαινει οτι εχει περιστρεφομενο βραχιονα? οτι εχει αρθρωση για να παιρνει γωνια?

Σημαινει οτι μπορεις να κρατας τον ανταπτορα με το χερι για σταθεροτητα ενω βιδωνεις.
Με αλλα λογια, το σωμα του ανταπτορα περιστρεφεται ελευθερα γυρω απο τον αξονα του κατσαβιδιου.

• Like
Reactions: KOSSTV and kospap
το ποιο λογικό είναι ότι το μεγάλο μαύρο στέλεχος δε είναι ένα με τον άξονα και μπορεί να περιστρέφεται.
Έτσι μπορείς να κρατάς με το χέρι σου τον αντάπτορα για σταθερότητα

Το καλύτερο βέβαια ένα σύστημα που αυτό το sleeve ,όπως λέγεται επεκτείνεται και καλύπτει την μύτη και ενσωματώνει την βίδα ώστε να μην πέσει.
Έτσι οδηγείται σε σημεία όπου δεν φτάνει το χέρι χωρίς να πέφτει η βίδα.
dewalt-dt7701-drive-guide-sleeve-bit-holder.jpg
Εδώ ένα επεξηγηματικό βίντεο.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.