- 29 September 2006
- 3,138
Την τερμάτισα κάθετα κάτωΓυρνάς την λαβή 180° σωστά? Έχει 2 θέσεις που κλειδώνει ανά 90°.
Την τερμάτισα κάθετα κάτωΓυρνάς την λαβή 180° σωστά? Έχει 2 θέσεις που κλειδώνει ανά 90°.
Ο ιταλός το βρισκει σωστόΚάποια γνώμη για το δυναμόκλειδο?
Walter® Δυναμόκλειδο με καρυδάκια - Lidl Hellas
Walter® Δυναμόκλειδο με καρυδάκια - 1/2“ / 12,5 mm τετράγωνη υποδοχήwww.lidl-hellas.gr
Τα μεγέθη για τα καρυδακια δείχνουν ότι προτείνεται για σφίξιμο μπουλονιων σε τροχούς αυτοκινήτου όπου η ακρίβεια δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο.Κάποια γνώμη για το δυναμόκλειδο?
Walter® Δυναμόκλειδο με καρυδάκια - 1/2“ / 12,5 mm τετράγωνη υποδοχήwww.lidl-hellas.gr
Για μένα το σοβαρότερο θέμα προβληματισμού με το δυναμόκλειδο που φέρνουν δεν έχει να κάνει τόσο με την ακρίβειά του (λογικά είναι στο πρότυπο ακρίβειας +/-4% που ακολουθούν τα περισσότερα ανάλογα όργανα μέτρησης, άλλωστε, σε τέτοια μεγέθη ροπής το σημαντικότερο δεν είναι το ποσοστό σφάλματος από μόνο του, αλλά η επαναληψιμότητα των μετρήσεων και, κυρίως, να υπάρχει κατά το δυνατόν σταθερό σφάλμα σε όλη την κλίμακα μέτρησης του δυναμόκλειδου). Έχει να κάνει με την ίδια την κλίμακα μετρήσεων του εν λόγω (80-210ΝΜ) την οποία θεωρώ πρακτικά αχρείαστη για τις περισσότερες εργασίες σύσφιξης ενός χομπίστα, πλην (όπως σωστά προανέφερε ο συμφορουμίτης πιο πάνω) της σύσφιξης μπουλονιών ζαντών αυτοκινήτου, οι οποίες είναι για τα περισσότερα ΙΧ στο εύρος 100-110ΝΜ.Κάποια γνώμη για το δυναμόκλειδο?
Την αγόρασα εγώ το πρωί. Εντυπώσεις την επόμενη φορά που θα την τοποθετήσω στο εργαστήρι.Καλησπέρα, ξέρει κανένας για την ποιότητα του λάστιχου αέρα σε ανέμη που έχει σήμερα; Βλέπω ότι το αμέσως φθηνότερο σε αυτά τα μέτρα είναι περίπου 20€ πάνω. Την έχει κάποιος την ανέμη;
Οκ,αν είναι μέσα στις επόμενες μέρες περιμένω την γνώμη σουΤην αγόρασα εγώ το πρωί. Εντυπώσεις την επόμενη φορά που θα την τοποθετήσω στο εργαστήρι.
Την έβγαλα από το κουτί να δοκιμάσω την επαναφορά. Μεθαύριο θα ανέβω εργαστήρι να τσεκαρω σε σύνδεση με δίκτυο αέρα αν χάνει κάπου επειδή ο Νίκος με υποψιασε πως η δικιά του έχανε από εκεί.Οκ,αν είναι μέσα στις επόμενες μέρες περιμένω την γνώμη σου
Σχεδον ένα χρόνο την έχω κ εγώ,δουλεύει μια χαρά η επαναφορά κ δεν έχω δει πουθενά διαρροή. Το καλοκαίρι την δούλεψα αρκετά σε καθημερινή χρήση,το χειμώνα αρκετά λιγότερο.Την έβγαλα από το κουτί να δοκιμάσω την επαναφορά. Μεθαύριο θα ανέβω εργαστήρι να τσεκαρω σε σύνδεση με δίκτυο αέρα αν χάνει κάπου επειδή ο Νίκος με υποψιασε πως η δικιά του έχανε από εκεί.
Τα παιδιά σε μαγαζί οικοδομικών υλικών που την χρησιμοποιούν καθημερινά μου είπαν πως άντεξε 1 χρόνο. Βέβαια εκεί βλέπει καθημερινή χρήση.
Εδώ η αντίστοιχη της Axminster.
View attachment 210785
Και για να σας βοηθήσω ακόμη περισσότερο να έχετε γερό κράτημα δείτε το κόλπακι που εφαρμόζω όπως στο βίντεο στο 1:50.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.