Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

τωρα τι κανω?
εγω θελω τον απλο τροχο, για κανενα περιστασιακο κοψιμο αλλα αρκετο τριψιμο κτλ>
να περιμενω να τον παρω οταν τον φερει (περισυ τον εφερε τελη Μαιου)?
Η τοτε θα κοστιζει οσο αυτος εδω?

O απλος τροχος που λες εχει ρυθμιζομενες στροφες οπως αυτος εδω?
Γιατι αν δεν εχει, δεν ειναι ιδιαιτερα καταλληλος για τριψιμο παρα μονο για λειανση και κοπη.

O απλος τροχος που λες εχει ρυθμιζομενες στροφες οπως αυτος εδω?
Γιατι αν δεν εχει, δεν ειναι ιδιαιτερα καταλληλος για τριψιμο παρα μονο για λειανση και κοπη.
ΝΑΙ!

Η 4ΑΗ μπαταρία που φέρνουν τώρα στα 33 ευρώ είναι ίδια με εκείνη που έφεραν πριν μερικές εβδομάδες στα 40 ευρώ;

Είναι ακριβώς η ίδια μπαταρία για την οποία πληρώσαμε 7 ευρώ κερατιάτικα πριν κάνα δυο βδομάδες.
Φταίω τωρα εγώ να την πάω πίσω και να πάρω την καινούργια;
Εννοείται!!!

Δες μόνο ημερομηνίες αυτής που έχεις με την "νέα"

τωρα τι κανω?
εγω θελω τον απλο τροχο, για κανενα περιστασιακο κοψιμο αλλα αρκετο τριψιμο κτλ>
να περιμενω να τον παρω οταν τον φερει (περισυ τον εφερε τελη Μαιου)?
Η τοτε θα κοστιζει οσο αυτος εδω?
ΝΑΙ!
Υπαρχουν 3 σημαντικές διαφορές σε σχέση με τον performance τις οποίες δεν εχει απλος ρυθμιζόμενος τροχός ανεξαρτητος εαν θα το ξαναφερει φθηνοτερα η οχι..και θα πρέπει να τους εκ λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν σου...

Πρωτον...είναι brushless...
Δευτερον..εχει πολύ καλή πλαστικη βαλίτσα μεταφορας όπου χωράει φορτιστη και μπαταρίες...
...και τρίτο και καλύτερο 5ετη εγγύηση...
κάτι που έχουν ολα εργαλεία μπαταρίας performance που έχει φέρει...
3 διαφορές που δεν τις παραβλεπεις....

Εάν ήμουν στην θέση σου μόνο εάν βγει κάτω από 45 ευρώ θα το επέλεγα...

Η 4 ah είναι όντως ίδια με την προηγούμενη που είχε φέρει προ ημερών...απαράδεκτη η εμπορική πολιτική τους...
Η 8ah είναι σε πολύ καλή τιμή αν αναλογιστη κάνεις ότι η εφάμιλλη Bosch 8h με τα 21700cel εχει 150 τώρα...

Εαν μου αρεσει κατι απο ολα ειναι το παλμικο...πολυ συμαζεμενο εργαλειο και δυνατο απο οτι φενεται....

Για όποιον ενδιαφέρεται ας κάνει κίνηση τώρα γιατί δεν βλέπω να τα ξαναφέρνει για φέτος....οπως έγινε το 2021 αλλά και το 2022..οπότε σκέφτηκε το....

ΝΑΙ!

ο πρασινος ομως δεν ειναι μπρασλες με αποτελεσμα να ειναι πιο αδυναμος και να τρωει τη μπαταρια αρκετα πιο συντομα.
αν τον θες για τριψιματα, ο μαυρος που θα φερει ειναι "μονοδρομος". ειναι και το τελευταιο μοντελο της.

η μπαταρια η 4αρα , σε αντιθεση με τις παλιες ειναι μπαλανς. εγω θα την παρω αν μπορεσω.

η μαυρη η σπαθοσεγα δεν λεει πολλα γιατι εχει βγαλει νεοτερο μοντελο που κανει πολυ πιο γρηγορα κοψιματα επειδη εχει μεγαλυτερη διαδρομη η λαμα της

το μαυρο δραπανοκατσαβιδο εχει πανω του το εξαιρετικο τσοκ της rohm. βεβαια τα 60 ευρω δεν τα λες και λιγα , αλλά σε σχεση με ενα B&D , εινχελ κλπ της αυτης τιμης , το παρκι ειναι σαφως πιο προτιμηταιο αν και δεν ειναι κρουστικο, για το τσοκ του περισσοτερο.

το κρουστικο πιστολετο ειναι αρκετα καλυτερο απο το Α1 που εβγαζε καπνους αν το ζοριζες.

το παλμικο κατσαβιδι το βλεπω ακριβο σε σχεση με τα αντιστοιχα του μπανγκουντ που ειναι στην ουσια μακιτα.

αυτα που σιγουρα θα αξιζουν ειναι τα περφορμανς μπητακια/κατσαβιδια/τρυπανια κλπ
ο,τι βγαζει ως περφορμανς ο παρκσαιντ ειναι εξαιρετικα ανκαι εχει τσιμπισει σαφως τις τιμες της ακομα και σε αυτα.

Μπορει καποιος να δωσει τον κωδικο της 4αρας μπαταριας που εφεραν την προηγουμενη εβδομαδα?
Μη τυχον και εχει καποια διαφορα ... λεω εγω τωρα

Μόνο στην 8Α αναφέρεται σε διαφορές
  • Μπαταρία ιόντων λιθίου σε νέα, δυνατή έκδοση χάρη στην έξυπνη τεχνολογία και τη χρήση κυψελών 21700
  • Ανάκτηση δεδομένων μπαταρίας και διαμόρφωση παραμέτρων απόδοσης μέσω Bluetooth® χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Lidl Home
  • Ρυθμιζόμενες λειτουργίες: λειτουργία performance, balanced, eco και expert
  • Παρακολούθηση μπαταρίας: ανάκτηση δεδομένων σε φόρτιση, υπολειπόμενος χρόνος, χρόνος φόρτισης, συνολική διάρκεια χρήσης κ.λπ.
  • Τεχνολογία cell balancing για περισσότερη αυτονομία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
  • Μεγαλύτερη αυτονομία και αντοχή στο χρόνο χάρη στην ομοιόμορφη επιβάρυνση κυψελών μπαταρίας
  • Χρησιμοποιεί το δυναμικό φόρτισης στο μέγιστο
  • Type: ιόντων λιθίου
  • Ονομαστική τάση: 20 V
  • Χωρητικότητα: 8 Ah
  • Ένδειξη κατάστασης φόρτισης: 3 βαθμίδων
  • Παρακολούθηση μπαταρίας: μέσω Lidl Home App
  • Συμβατή με όλες τις συσκευές της σειράς "X 20 V Team"
  • Η ενεργοποίηση της λειτουργίας smart γίνεται μόνο με συσκευές PARKSIDE Performance "ready to connect"
Σε σύγκριση με την μπαταρία PARKSIDE 20 V / 4 Ah PAP 20 B3
  • Έως 100 % μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ίδιου μεγέθους (διαστάσεις)
  • Έως 70 % υψηλότερα ρεύματα εκφόρτισης για περισσότερη απόδοση
  • Παρακολούθηση και ανάκληση δεδομένων μέσω Lidl Home App
  • Συμπαγής κατασκευή με υψηλή πυκνότητα ισχύος χάρη στη χρήση κυψελών 21700
  • Ιδανική σε συνδυασμό με τον φορτιστή επαναφορτιζόμενων μπαταριών smart PARKSIDE 20 V / 12 A PLGS 2012 A1