ΝΑΙ!O απλος τροχος που λες εχει ρυθμιζομενες στροφες οπως αυτος εδω?
Γιατι αν δεν εχει, δεν ειναι ιδιαιτερα καταλληλος για τριψιμο παρα μονο για λειανση και κοπη.
Εννοείται!!!Είναι ακριβώς η ίδια μπαταρία για την οποία πληρώσαμε 7 ευρώ κερατιάτικα πριν κάνα δυο βδομάδες.
Φταίω τωρα εγώ να την πάω πίσω και να πάρω την καινούργια;
τωρα τι κανω?
εγω θελω τον απλο τροχο, για κανενα περιστασιακο κοψιμο αλλα αρκετο τριψιμο κτλ>
να περιμενω να τον παρω οταν τον φερει (περισυ τον εφερε τελη Μαιου)?
Η τοτε θα κοστιζει οσο αυτος εδω?
Υπαρχουν 3 σημαντικές διαφορές σε σχέση με τον performance τις οποίες δεν εχει απλος ρυθμιζόμενος τροχός ανεξαρτητος εαν θα το ξαναφερει φθηνοτερα η οχι..και θα πρέπει να τους εκ λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν σου...ΝΑΙ!
![]()
Review: ÎÏαναÏοÏÏιζÏÎ¼ÎµÎ½Î¿Ï Î³ÏνιακÏÏ ÏÏοÏÏÏ PARKSIDE PWSA 20 Li B3
Î PARKSIDE PWSA 20 Li B3 είναι ο νεÏÏ ÎµÏαναÏοÏÏιζÏÎ¼ÎµÎ½Î¿Ï Î³ÏνιακÏÏ ÏÏοÏÏÏ Î±ÏÏ Ïα LIDL. Îνήκει ÏÏην X20V Team, μία ÏειÏά αÏÏ ÎµÏαναÏοÏÏιζÏνενα εÏγαλεία 20V ÏÎ¿Ï ÏÏηÏιμοÏοιοÏν Ïον ίδιο ÏÏÏο μÏαÏαÏίαÏ. ÎÏει ÏολÏ...www.supereverything.gr
ΝΑΙ!
![]()
Review: ÎÏαναÏοÏÏιζÏÎ¼ÎµÎ½Î¿Ï Î³ÏνιακÏÏ ÏÏοÏÏÏ PARKSIDE PWSA 20 Li B3
Î PARKSIDE PWSA 20 Li B3 είναι ο νεÏÏ ÎµÏαναÏοÏÏιζÏÎ¼ÎµÎ½Î¿Ï Î³ÏνιακÏÏ ÏÏοÏÏÏ Î±ÏÏ Ïα LIDL. Îνήκει ÏÏην X20V Team, μία ÏειÏά αÏÏ ÎµÏαναÏοÏÏιζÏνενα εÏγαλεία 20V ÏÎ¿Ï ÏÏηÏιμοÏοιοÏν Ïον ίδιο ÏÏÏο μÏαÏαÏίαÏ. ÎÏει ÏολÏ...www.supereverything.gr
Parkside® Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 20 V 4 Ah PAP 20 B3
Parkside® Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 20 V 4 Ah PAP 20 B3 - Με τεχνολογία cell balancingwww.lidl-hellas.gr
Οχι....ακριβώς ίδια είναι....αυτη η 4αρα εχει καμια διαφορα με την αλλη που εβαλαν προ λιγων εβδομαδων στα 40€ ?![]()
Σωστά,μόνο με το SKU θα είμαστε σίγουροι.Μπορει καποιος να δωσει τον κωδικο της 4αρας μπαταριας που εφεραν την προηγουμενη εβδομαδα?
Μη τυχον και εχει καποια διαφορα ... λεω εγω τωρα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.