Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά είναι ακριβώς η ίδια μπαταρία, το τσέκαρα ξανά μην κάνω λάθος.
Να πω οτι πέρασαν μήνες και άλλαξαν οι τιμές, άντε να το καταπιώ αλλά τώρα ...

απλα δεν πουλησαν στα 40 € και την κατεβασαν
ετσι θελουν. αν συνεχισουμε και ψωνιζουμε στις τιμες που ζητουν, θα τα πανε ολα στο θεο!
εμπαργκο να σφιξουν... οι πισινοι :)

πραγματικα δεν εχω καταλαβει γιατι να δωσω 60+23+7 = 90 ευρω για το παλμικο της κατσαβιδι με δυαρα μπαταρια και οχι το 1/3 για το ισχυροτερο χιλιοδοκιμασμενο μπρασλες πρωην μακιτα του μπανγκουντ

Last edited:
Την 2αρα όμως πακέτο με τον φορτιστή την πήγαν 35€.......αν θυμάμαι καλά μέχρι πρότινος πωλούνταν 25€.....εδώ η αύξηση είναι αισθητή!

Παιδιά, τελικά η 4αρα ΔΕΝ είναι η ίδια μπαταρια.Οποιος πχ αγόρασε μία μπαταρία 24/2 θα εχει εγγύηση μεχρι 24/2/2026.Ομως οποιος αγοράσει μια την άλλη εβδομάδα ,θα έχει εγγύηση η οποία θα λήγει περίπου στις 13/3/2026.Θα έχει περισσότερη εγγύηση λοιπόν,άρα για να το κάνει αυτό το lidl σημαίνει ότι είναι διαφορετική μπαταρια,πιθανόν με ποιο ποιοτικά υλικά.Λυθηκε το θέμα λοιπον😁

Παιδιά, τελικά η 4αρα ΔΕΝ είναι η ίδια μπαταρια.Οποιος πχ αγόρασε μία μπαταρία 24/2 θα εχει εγγύηση μεχρι 24/2/2026.Ομως οποιος αγοράσει μια την άλλη εβδομάδα ,θα έχει εγγύηση η οποία θα λήγει περίπου στις 13/3/2026.Θα έχει περισσότερη εγγύηση λοιπόν,άρα για να το κάνει αυτό το lidl σημαίνει ότι είναι διαφορετική μπαταρια,πιθανόν με ποιο ποιοτικά υλικά.Λυθηκε το θέμα λοιπον😁
:ROFLMAO:
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:(y)

• Like
Reactions: MAN0S
Μάνο....νομίζω ότι έχουν κάνει λάθος για τα 3 χρόνια εγγύηση...
Αμα πάρεις τηλ Xiouston θα σου πουν...

• Like
Reactions: MAN0S and mitsubae
Αγόρασα προ εικοσαημερου την 4αρα και ο υπάλληλος μου είπε εγγύηση 6 μήνες.... Η μπαταρία επάνω λέει τρία χρόνια. Αντε βγάλε άκρη....
IMG_20230306_200235.jpg

ο πρασινος ομως δεν ειναι μπρασλες με αποτελεσμα να ειναι πιο αδυναμος και να τρωει τη μπαταρια αρκετα πιο συντομα.
αν τον θες για τριψιματα, ο μαυρος που θα φερει ειναι "μονοδρομος". ειναι και το τελευταιο μοντελο της.

η μπαταρια η 4αρα , σε αντιθεση με τις παλιες ειναι μπαλανς. εγω θα την παρω αν μπορεσω.

η μαυρη η σπαθοσεγα δεν λεει πολλα γιατι εχει βγαλει νεοτερο μοντελο που κανει πολυ πιο γρηγορα κοψιματα επειδη εχει μεγαλυτερη διαδρομη η λαμα της

το μαυρο δραπανοκατσαβιδο εχει πανω του το εξαιρετικο τσοκ της rohm. βεβαια τα 60 ευρω δεν τα λες και λιγα , αλλά σε σχεση με ενα B&D , εινχελ κλπ της αυτης τιμης , το παρκι ειναι σαφως πιο προτιμηταιο αν και δεν ειναι κρουστικο, για το τσοκ του περισσοτερο.

το κρουστικο πιστολετο ειναι αρκετα καλυτερο απο το Α1 που εβγαζε καπνους αν το ζοριζες.

το παλμικο κατσαβιδι το βλεπω ακριβο σε σχεση με τα αντιστοιχα του μπανγκουντ που ειναι στην ουσια μακιτα.

αυτα που σιγουρα θα αξιζουν ειναι τα περφορμανς μπητακια/κατσαβιδια/τρυπανια κλπ
ο,τι βγαζει ως περφορμανς ο παρκσαιντ ειναι εξαιρετικα ανκαι εχει τσιμπισει σαφως τις τιμες της ακομα και σε αυτα.
Έχω τον πράσινο τροχό... Τον πήρα πέρυσι. Να παρω και τον Performance? Υπερβολή νομίζω. Υπάρχει και makita ρεύματος στο εργαστήριο.
Το μαύρο δραπανοκατσαβιδο αν και δεν έχει κρούση είναι εξαιρετικό.

• Like
Reactions: nickolas
Την 2αρα όμως πακέτο με τον φορτιστή την πήγαν 35€.......αν θυμάμαι καλά μέχρι πρότινος πωλούνταν 25€.....εδώ η αύξηση είναι αισθητή!
Ελα παμε ολοι μαζι, να ριξουμε και αυτη την τιμη :ROFLMAO:

"ρε τι ζητανε ... πανε καλα? 35 ευρω για μια 2αρα με το φορτιστη?"

Μάνο....νομίζω ότι έχουν κάνει λάθος για τα 3 χρόνια εγγύηση...
Αμα πάρεις τηλ Xiouston θα σου πουν...
Κωστή, κ 6 μήνες να είναι η εγγύηση,πάλι η μπαταρία της επόμενης Δευτέρας θα έχει παραπάνω εγγύηση,σε σχέση με αυτήν που είχε πριν 2 εβδομάδες.😁😝
Τρολαρω φίλε μου,όλα τα λεφτά το "Πως" που έγραψες.....