καλησπέρα.
εκανα λογαριασμο στο LIDL PLUS αλλα δεν μου εχει κουπονια για εργαλεία, μόνο για τροφιμα
Το πιστόλι θερμού αέρα αξίζει;
Είσαι λάθος, νέοι είμαστε όλοι της περιοχής και εργαλειάκηδες. Απλά, είναι μεγάλο το πάρκινγκ - μέχρι να φτάσουμε στο βάθος που έχει τα εργαλεία, έχει πάει 8 και κλείνει.To προαστειο στης Ανοιξης ειναι γεροντικο, οπως και των Βριλησσιων οποτε λογικο να εχουν μην κινηση τα εργαλεια. Δεν ψωνιζουν εργαλεια τα γεροντια![]()
δεν μου το βγαζει. το 4ο ειναι ακτινιδια.Δεν θα το προσεξες, υπαρχει κουπονι για τον φορτιστη μονο.
Οταν πατας προβολη ολων, ειναι το τεταρτο κατα σειρα κουπονι.
Είναι εξαιρετικό! Το είχα αγοράσει πριν 6-7 χρόνια και το έχω δουλέψει αρκετά και εγώ αλλά και συγγενεις και φίλοι που τους το έχω δανείσει!Το πιστόλι θερμού αέρα αξίζει;
Για τον τροχό έχω να πω πως όντως είναι καλός και ελαφρύς και εύχρηστος, αλλά για να τον κρατήσω έπρεπε να δώσω πάνω από 110€ . Γενικά από ότι έχω ακούσει είναι για πρόχειρο δουλειές. Προτιμώ να επενδύσω στην drillpro με έψησε ο Nickolas.
Nickola σε αυτά μπαίνουν μπαταρίες μακιτα;
Τι να σου πω ρε συ εγώ είμαι περίεργος πολύ και πλέον τα κοιτάω με μισό μάτι . Μου έχουν χαλάσει μερικά εργαλεία όπως ένα καρφωτικό ένα δράπανο ένα κολλητήρι μια σεγα και ένα κατσαβίδι μπαταρίας μικρό που το έφτιαξα μόνος μου . Πάλι με ένα άλλο κατσαβίδι μπαταρίας λίγο μεγαλύτερο είχα προβλήματα .ναι , μακιτομπαταριες παιρνει.αν εχεις αυθεντικες ή εστω καλες μαιμουδες, θα τον ευχαριστηθεις
το πιστολι θερμου αερα οντως εξαιρετικο και για τα 13€ που το ειχα παρει και για τη σημερινη του τιμη και για παραπανω!
αν μη τι αλλο για τα εξαρτηματα του, αλλά και την αντοχη του
αυτο με το θορυβο που μοιαζει με της φτερωτης , μου το εκανε κι εμενα το μικρο περιστροφικο πολυεργαλειο και τελικα χαλασε γιατι στο τελος τριβοταν ο ροτορας στον στατορα μαλλον και οχι η φτερωτη. για αυτο , μετα απο λιγο καιρο αναβε απο τη θερμοκρασια μεσα σε λιγα δευτερολεπτα! κι αυτο γιατι υπηρχε αστοχια στις πλαστικες φωλιες των ρουλεμαν που την μεγαλωσε το χτυπημα της πλαστικης φτερωτης. μαλλον κατι τετοιο αν και ακομα δεν ξερω πως ακριβως εγινε και διαλυθηκε το εργαλειο!
εκεινο ομως ηταν φτηνιαρικο. ισως να επεσες σε κακο τεμαχιο.
αν ομως η παρκι εχει κανει και σε αυτο καμια τετοια αστοχια σχεδιασμου στις φωλιες των ρουλεμαν (φτενουλι πλαστικουλι ηταν) με πολυ λεπτα πλαινα που στις πολλες στροφες δεν μπορουσαν να συγκρατησουν την εξωτερικη πλευρα των ρουλεμαν, τοτε θα βγαλει προβληματα σε πολυ κοσμο.
με το παλιο πρασινο που εχω παντως δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα.
εγω θα περασω αυριο, αν βρω τα τρυπανια sds θα τα παρω, δειχνουν εξαιρετικα για την τιμη τους
Να τον δοκιμάσεις ώστε να δεις ότι όλα είναι οκ από όλες τις πλευρές...εργαλείο και μπαταρία..έχοντας την 3 μήνη επιστροφή χρηματων..και φυσικά 5 έτη εγγύηση...Καλησπέρα και ευχαριστώ
Λόγω χρόνου, δυστυχώς θα αργήσει λίγο η δοκιμή.
Πάντως δεν έχω πάει τπτ πίσω γιατί τπτ δεν χαλάει στο χρόνο ας πούμε. Χαλάει ποιο μετά και η απόδειξη φιλάκια πάντα κάπου χάνεται.
Μπαταρίες δεν έχω μακιτα αλλά σε αυτά τα εργαλεία λέω να επενδύσω και με της μπαταρίες τους να πάρω ένα τροχό που είπες μιας και δεν θα τον δουλεύω πολύ συχνά. Σε ευχαριστώ πάντως!
Ο σκοπός είναι να πας με μια εταιρεία να μην μπλέξεις με πολλές διαφορετικές μπαταρίες και φορτιστές. Μιλάμε πάντα για τα εργαλεία με αποσπώμενη μπαταρία.Το μεγάλο ερώτημα είναι για εμένα το εξής: Αφού έχω ήδη ένα ή δύο εργαλεία πάρκι, συνεχίζω να επενδύω εκεί ή πάω σε άλλα εργαλεία, τοπσακ, δριλπρο ή γνήσια μακίτα ντεβάλτ κλπ γεμίζοντας με διαφορετικούς φορτιστές και μπαταρίες με αρκετά μεγάλο κόστος αντικατάστασης στο μέλλον; Επίσης τα κινέζικα έχουν εγγύηση ή αν το αγοράσεις και "βγει μάπα το καρπούζι" σε τρεις μήνες, μένεις με το χαλασμένο καινούριο εργαλείο στο χέρι; Επιπλέον σε τρία τέσσερα χρόνια θα βρω μπαταρίες για τον κινέζο ή θα έχουν καταργηθεί αναγκάζοντάς με να πάρω άλλα;
Πήγα και εγώ παιδιά σήμερα πρωί πρωί στο λιντλ. Γεμάτα τα ράφια από όλα εκτός από της 8ρες της μπαταρ.
Αγόρασα λοιπόν τον τροχό , το δραπανοκατσάβιδο ,το παλμικό ,2 μπαταρίες 4ουχ και έναν φορτιστή.
Έχουμε και λέμε ....
Παιδιά ...... ΜΙΛΑΜΕ για πολύ
Ξεκινάω με το δραπανοκατσάβιδο.... Όντως πολύ καλό τσοκ, αλλά να μην έχει σφυρί, πραγματικά με ξενέρωσε γιατί δεν το είχα διαβάσει. Αυτό όμως που με απογοήτευσε εντελώς, είναι που το τσοκ το κρατούσα με το χέρι και δεν έκανε κιχ. Ε όχι 60 Ν να το κρατάς με το χέρι και να κλάνει . Με φουλ μπαταρία . Ένα B&D παλιό που έχω με 1.5ρα μπαταρία είναι ποιο δυνατό και επειδή δεν έκανε τρύπες πέρα απο σοβά και τούβλο είπα να πάρω κάτι καλύτερο αλλά που .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.