Το 12βολτο αλυσοπριονακι του λιντλ που θα το δουμε ζωντανο φετος στα ραφια (ελπιζω)
Ελπίζω να μην έχει την αστοχία που έχει το violeworks, στο σφίξιμο της αλυσίδας,που κάθε 2-3 κοψίματα θέλει ρύθμιση κ σφίξιμο ξανά.Το 12βολτο αλυσοπριονακι του λιντλ που θα το δουμε ζωντανο φετος στα ραφια (ελπιζω)
Κυριάκο,είναι απίστευτα βολικό,σε ένα σωρό εργασίες.Πας λίγο πιο αργά αλλά είναι πανάλαφρο, μπαίνει σε σημεία που δεν μπαίνουν τα μεγάλα κ φυσικά αν δουλεύεις σε σκάλα ψηλά είναι ανεκτίμητο.Κ φυσικά οσο πιο μικρη λαμα,τοσο πιο ασφαλές είναι.Εγώ προσωπικά θεωρώ πως τα 12βολτ είναι λίγα για σοβαρές εργασίες στον κήπο.
Και άλλο πρόβλημαΟντως..το παλιοτερο μοντελο και αυτο που φερνει τωρα ειναι καλυτερο απο το νεοτερο...
αμ δε...πανω που πηρα χαρα ο Ιταλος μου την εκοψε...
Μονο με 8αρα λεει...!!!
Αυτον τον εχω δει μερες. ..Ήμουν έτοιμος την Δευτέρα να πάρω τον τροχό, αλλά με βάλατε σε δίλημμα. Με βασικό κριτήριο να είναι μπαταρίας και με ρύθμιση στροφών, το πιο κοντινό που έχω βρεί είναι της TOTAL:
https://www.garafas.gr/ilektrika-er...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0
Εφόσον είναι εφικτό, θα ήθελα την άποψή σας.
Ε, ναι σε αυτά τα χρήματα νομίζω και εγώ ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές.Εαν ειναι να μιλαμε για 135 ευρω για αν δουλεψει σωστα ο συγκεκριμενος ξεφευγουμε πολυ....
Οποτε δεν ειναι και η πιο συνφερουσα αγορα οταν υπαρχουν πολυ φτηνοτεροι και λειτουργουν σωστα και με μικροτερες μπαταριες....
Από τα 21700 της bosch εγώ δεν έμεινα ικανοποιημένος 3 στις 4 πήγαν εγγύηση. Αντίθετα οι makita με τα παλιά στοιχεία δεν έκαναν ούτε κιχ. Μιλάμε για επαγγελματικό περιβάλλον ίδιος χρήστης καθημερινή χρήση όχι όμως ιδιαίτερα απαιτητική.Ο μονος λογος για να προτιμουσα την 4αρα σε σχεση με την 8αρα ειναι οντως το βαρος της....αλλα η συγκεκριμενη 8αρα εχει 21700 κυψελες εναντι των 18650 των 4αρων πραγμα που σημαινει πολυ περισσοτερη διαρκεια απο 2αρες μαζι..σε εργονοβορα εργαλεια η 8αρα ειναι οπως και αν το κανουμε πιο ενδεικτικη...τωρα εαν παει κατι στραβα οπως σε εμενα τοτε ναι θα ειναι θεμα....
Με την φορτιση Παναγιωτη δεν θα εχεις κανενα θεμα..απλως με τα 2.4Α του φορτιστη θα θες κανα 3ωρο να την φορτισεις...
Δεν ξέρω εάν θα πουλήσει και φέτος.. αλλά το να κόβεις μπετοβεργες και μαλιστα 22mm με γωνιακό τροχό μπαταριας δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο...Φαντάζομαι και αύριο θα είναι το εργαλείο που θα πουλήσει περισσότερο!
Και έρχομαι τώρα να ρωτήσω: Τόσος κόσμος που τον αγόρασε δεν τον δούλεψε καθόλου για να τον δει ότι δεν βγάζει ούτε 10 κοπές σε μπετοβεργα με την 4αρα μπαταρία; Ή μήπως ο Ιταλός έχει ελαττωματική μπαταρία; Γιατί με την 8αρα (από ότι είδα σε άλλο βίντεο) βγάζει πάρα πολλες κοπές χωρίς θέματα παύσης, κολλήματος κλπ. Αντίστοιχα δεν θα έπρεπε να βγάζει τις μισές με την 4αρα;
Από τα 21700 της bosch εγώ δεν έμεινα ικανοποιημένος 3 στις 4 πήγαν εγγύηση. Αντίθετα οι makita με τα παλιά στοιχεία δεν έκαναν ούτε κιχ. Μιλάμε για επαγγελματικό περιβάλλον ίδιος χρήστης καθημερινή χρήση όχι όμως ιδιαίτερα απαιτητική.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το κολλητήρι αερίου ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ εργαλείο,όταν έκανε 12,99e.Αρκετά εργαλεία και από την άλλη εβδομάδα...
Έχει αγοράσει κανείς το κολλητήρι αερίου να μας πει εντυπώσεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.