Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τετρακοπα είναι Λάζαρε...

αν ειναι τετρακοπα, αυτο αλλαζει τα πραγματα :)
γιατι τα δικοπα του ειναι εξαιρετικα για δικοπα οπότε και τα τετρακοπα του αν ειναι το ιδιο καλα, τοτε συμφερουν

• Like
Reactions: xaloulis90
αν ειναι τετρακοπα, αυτο αλλαζει τα πραγματα :)
γιατι τα δικοπα του ειναι εξαιρετικα για δικοπα οπότε και τα τετρακοπα του αν ειναι το ιδιο καλα, τοτε συμφερουν

Ειναι 100% τετρακοπα...λεω να παρω..η τιμη ειναι χωμα....
..και 30% πιο κατω απο το γερμανικο Lidl...!!!

Στιγμιότυπο οθόνης (242).png

Για χαρη της επιστημης, της ερευνας και του Forum φυσικα, σκεφτομαι να παρω ενα σετακι performance SDS τετρακοπα και να τα συγκρινω με τα τετρακοπα Bosch.

Eαν βγουν καλα, θα αγορασω και τα μεγαλα SDS τετρακοπα που εχει στο σετ των δυο τεμαχιων διαμετρου 12 και 14μμ και μηκους 260μμ.

Για χαρη της επιστημης, της ερευνας και του Forum φυσικα, σκεφτομαι να παρω ενα σετακι performance SDS τετρακοπα και να τα συγκρινω με τα τετρακοπα Bosch.

Eαν βγουν καλα, θα αγορασω και τα μεγαλα SDS τετρακοπα που εχει στο σετ των δυο τεμαχιων διαμετρου 12 και 14μμ και μηκους 260μμ.
Παρτα ολα μαζι γιατι δεν θα τα βρεις....ακουσε με...

Επισεις οποιος νομιζει οτι θα υπαρχει μεγαλη διαθεσιμοτητα την επομενη Δευτερα νομιζω οτι θα βρεθει προ εκπληξεων...

Βλεποντας βιντεακια για το leaser ολοενα πιστευω οτι ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι...
Πραγματικα εαν δεν ειχα το Bosch και το τριποδακι της Stanley θα το επερνα....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν θα μου λειψουν καθολου, πρεπει να εχω ισαμε καμμια 25αρια SDS, απο Dewalt και Bosch μεχρι Dexter και κινεζικα στις πολυ μεγαλες διαστασεις.

Απλα θελω να διαπιστωσω την αντοχη και κυριως την ταχυτητα διατρησης των Performance σε σχεση με τα κορυφαια (κατ' εμε) Bosch.
Aν αυτα βγουν καλα, ειναι πιθανον να ειναι εξ'ισου καλα και τα υπολοιπα αναλωσιμα, οχι μονο τα τρυπανοειδη αλλα και οι δισκοι κοπης κλπ.

Τα δισκακια του Lidl των 76μμ για το μικρο τροχακι τα αξιολογω ως αριστα και συγκρισιμα με τα αντιστοιχα 76μμ δισκακια της Bosch.
Aν και δεν ειναι πολυ φτηνοτερα των Bosch, ειναι πλεον η επιλογη μου, οπως ειχα γραψει και οταν τα ειχα πρωτοτεσταρει.

Δεν μιλαω μονο για τα μικρα δισκακια κοπης, αλλα και της λειανσης και για πετρα/πλακακι και αυτα τα multi, για ξυλο/πλαστικο.

Δες αυτό το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί αξίζει με το παραπάνω να πάρετε τον συγκεκριμενο performance 18v γωνιακό τροχό μπαταρίας...

Εάν είχα μπαταρίες/φορτιστη δεν θα το σκεφτόμουν καν....τωρα θέλω πάνω από 120 ευρώ...

To laser θα κάνει τίποτα σε εξωτερικό χωρο;

Για λογους ασφαλειας, τα αλφαδια λεϊζερ δεν μπορουν να ξεπερασουν καποια ισχυ οποτε δυσκολα θα βρεις καποιο καταλληλο για εξωτερικο χωρο, μαλλον δεν υπαρχει.

Για λογους ασφαλειας, τα αλφαδια λεϊζερ δεν μπορουν να ξεπερασουν καποια ισχυ οποτε δυσκολα θα βρεις καποιο καταλληλο για εξωτερικο χωρο, μαλλον δεν υπαρχει.
Αυτό σκέφτομαι. Βέβαια νομίζω υπάρχουν άλλου τύπου που κρατάς στο σημείο που θες κάτι και σου λέει.

Αυτό σκέφτομαι. Βέβαια νομίζω υπάρχουν άλλου τύπου που κρατάς στο σημείο που θες κάτι και σου λέει.
Έρωτας..... Στην επόμενη σοβαρή δουλειά θα το πάρω που θα μου πάει....

Δες αυτό το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί αξίζει με το παραπάνω να πάρετε τον συγκεκριμενο performance 18v γωνιακό τροχό μπαταρίας...

Εάν είχα μπαταρίες/φορτιστη δεν θα το σκεφτόμουν καν....τωρα θέλω πάνω από 120 ευρώ...
Μας επιβεβαιώνει ότι τα παλιότερα μοντέλα είναι καλύτερα...

μια χαρα ειναι οσο το οριο εργασιας ειναι τα 4ΑΗ συνεχομενα.
αρα ο τροχος ειναι εξαιρετικος για ερασιτεχνικη χρηση οπως ειπαμε.
μονο τα επαγγελματικα μπορουν να δουλευουν συνεχομενα , αλλά κανενας επαγγελματιας σιδερας δεν θα παρει τον παρκσαιντ για να δουλεψει επαγγελματικα. ακομα και αυτος θα τον δουλεψει συμπληρωματικα σε καποιο βαρυ ονομα.

παντως στο επομενο μοντελο που θα φερει , το Ε5 , να το θυμουνται οσοι σκεφτουν να τον αγορασουν

Last edited:
Μας επιβεβαιώνει ότι τα παλιότερα μοντέλα είναι καλύτερα...
Οντως..το παλιοτερο μοντελο και αυτο που φερνει τωρα ειναι καλυτερο απο το νεοτερο...

μια χαρα ειναι οσο το οριο εργασιας ειναι τα 4ΑΗ συνεχομενα.
αμ δε...πανω που πηρα χαρα ο Ιταλος μου την εκοψε...
Μονο με 8αρα λεει...!!!

παντως στο επομενο μοντελο που θα φερει , το Ε5 , να το θυμουνται οσοι σκεφτουν να τον αγορασουν

Καλος αλλα πολυ λιγος....!!!

ε , ναι να μη μπορει να βγαλει της προκοπης 15 κοψιματα, θελει εξελιξη
εγω θα το ξαναπω, για γωνιακο τροχο μπαταριας, μακιτουριά παιδες :) drillpro ειτε το απλο κλασικο μοντελο των 30 € (δυο μακροστενες τρυπες) , ειτε με τα ενισχυμενα γραναζια ( εξι μικρες στην εξοδο αερα) οπως αυτος του παρακατω βιντεο
τουλαχιστον στο θεμα γωνιακος τροχος. σε αλλα εργαλεια η παρκι συμφερει.
ομως , με 30€-35€ πας τον αυθεντικο απο κοντα. στα ιδια λεφτα με τον παρκι , παιρνεις δυο και δουλευεις για ωρες
κι αν εχεις και καλες μπαταριες, τοτε ειναι απολαυση
εγω πια εχω καταργησει σχεδον τα του ρευματος (με εξαιρεση τον στανλεη μερικες φορες επειδη του εχω εμπιστοσυνη στην αντοχη του)

• Like
Reactions: nikfor

Εγώ βλέπω ότι δεν ανεβάζει τάση στο παρκσαιντ για το μοτέρ (σχεδόν τη μισή του βος) και συνέχεια του σταματάει όταν το ζορίζει.
Λεπτά καλώδια εσωτερικά για το μοτέρ και μικρότερη πλακέτα οδήγησης του μοτέρ.

Σίγουρα δεν κάνει για επαγγελματική χρήση και εκεί που το σκεφτόμουν αφού έχω 2 4άρες μπαταρίες λέω μήν το μετανιώσω.
Μάλλον θα το πάρω να κόψω ένα λουκέτο σε ένα χωράφι που θέλω και θα δώ πόσο αντέχει για τα δικά μου δεδομένα.

για ενα λουκετο?
και δεν βαζεις την σπαθοσεγα σου σε δραση απο το να δωσεις τοσα λεφτα?
(και δεν θα σου κανει και σπιθες να αρπαξουν τιποτα χορταρια εκει κοντα)