Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οι λοστοι λενε τιποτα η να παρω απο αλλου;

Αν βρεις πιο φτηνα παρε απο αλλου, αυτα τα σετακια ειναι τα ιδια ειτε τα πουλαει το Λιντλ, η silverline, η draper κλπ.

Εχω ενα τετοιο σετακι με 4 λοσταρια και ειναι παρα πολυ χρησιμο, ολα τα μεγεθη ανεξαιρετως.

Αν βρεις πιο φτηνα παρε απο αλλου, αυτα τα σετακια ειναι τα ιδια ειτε τα πουλαει το Λιντλ, η silverline, η draper κλπ.

Εχω ενα τετοιο σετακι με 4 λοσταρια και ειναι παρα πολυ χρησιμο, ολα τα μεγεθη ανεξαιρετως.
Εχώ πάντως τα έχω πάρει...
Ειδικά τα 2 μεσαία τα έχω χρησιμοποιήσει πολυ...
Για να δώσω μια τάξη πραγμάτων τα χρησιμοποιώ για να βγάζω τις ξύλινες πόρτες που είναι βάψιμο η να σηκώσω κατι βαρυ...
Στα 2 χρόνια δεν εχουν.λυγισει δεν εχουν πάθει το παραμικρό...
Για εμένα αξίζουν...

Τι είναι τούτο.. ;:oops:

401432_01.jpg

Τριβειο για ειδικες περιπτωσεις, ειδικα αυτο με τα κυλινδρικα εξαρτηματα, το οποιο ανεβοκατεβαινει και ειναι πιο χρησιμο απο το αλλο εξαρτημα, το τανκ.

Παρα πολυ ακριβο το βλεπω παντως. Εχω ενα παρομοιο στο εργαστηριο, ελα να το δεις πριν αγορασεις το παραπανω :)

• Like
Reactions: ΙΝΠ and KOSSTV
Oscillatiing spindle sander Κωστή.
Εξαιρετικά χρήσιμο τριβειο διπλής χρήσης τόσο με ταινία όσο και με στρογγυλό εξάρτημα.
Μέχρι τώρα είχαμε της Triton.
Βέβαια στα 200 ευρώ που έχει πάλι της Triton θα έχουμε.
Εναλλακτικά έχει και η Schepach.

Το ξερω/καταλαβαίνω ότι είναι πολλαπλο τριβειο...
Aπλώς πρώτη φορά το βλέπω σε Parkside..
Βεβαια 200ευρω είναι πολλά..!!!

Αν δεν κάνω λάθος πρώτη φορά έρχεται ο συγκεκριμένος στην Ελλάδα.
έχει δοκιμάσει κανείς τον εκκινητή μπαταρίας αυτοκινήτου? (το έχουν ξαναφέρει??)
Τον έχει ξαναφέρει πέρσι, αρχές Μάρτιου στην ίδια τιμή. Εμένα με εξυπηρέτησε, όποτε τον χρειάστηκα. Δοκιμασμένος σε βενζινοκινητήρα αυτοκινήτου.

Πολύ χρήσιμος αφού καλύπτει μέχρι μικρό αγροτικό αυτοκίνητο. Ειδικά αν δεν έχεις power bank για κινητό, tablet κλπ.

έχει δοκιμάσει κανείς τον εκκινητή μπαταρίας αυτοκινήτου? (το έχουν ξαναφέρει??)
παίζουν πολλα στα 40-50Ε ολα το ιδιο ειναι πάνω κάτω , ειναι λιγο αχρηστο απο αποψη οτι πρέπει οταν το χρειαστείς να εχει μπαταρία και γενικά ειδικά το καλοκαιρι μπορεί να μην περάσει ωραία πχ στο αμαξι λογο ζέστης , εγω εχω ενα κινέζικο απο bangood ουσιαστικά απο 100% πήγε στο 70% με 3 φορές χρήση . Η λογική αγοράς είναι ανάλογα την χρήση , εγω ας πουμε το το εχω μαζί με την τρόμπα στο αμαξι γιατί φουσκώνω το SUP (μην ξεχαστώ και μείνω πουθενα ).

Γενικά το κατακαλοκαιρο δεν αφήνουμε στο αμάξι μπαταρίες κλπ. Έτσι κι αλλοιως από μπαταρία μένουμε από Οκτώβρη και μετά.

Γενικά το κατακαλοκαιρο δεν αφήνουμε στο αμάξι μπαταρίες κλπ. Έτσι κι αλλοιως από μπαταρία μένουμε από Οκτώβρη και μετά.
Εξαρτάται.. στα κρύα μέρη οι μπαταρίες ζορίζονται το χειμώνα, στα θερμά το καλοκαίρι

Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: makiss25 and ΙΝΠ
Έχω και εγώ εδώ και 5 χρόνια ένα σταρτερ που είχα αγοράσει από το banggood.
Πολύ χρήσιμο εργαλείο για την δύσκολη ώρα, ειδικά όταν η μπαταρία του αυτοκινήτου-σκουτερ είναι παλιά, νιώθεις μια ασφάλεια έχοντας το, αλλά θέλει και λίγη "φροντίδα".
Εγώ τι κάνω; 1) Από μέσα Μαϊου έως και τέλη Σεπτεμβρίου δεν το έχω στο αυτοκίνητο λόγω υψηλής θερμοκρασίας και 2) ανά 4 μήνες περίπου το χρησιμοποιώ ως power bank φορτίζοντας το κινητό για να ξεφορτισει το ίδιο για να το ξαναφορτισω. Ετσι κάνει κάποιους κύκλους φόρτισης η μπαταρία του και την βοηθάει στη μακροζωία της.
Όταν το αγόρασα, μέτρησα την χωρητικότητα της μπαταρίας του κατά την φόρτιση και έδειξε 6540mah (αν και στα αυτοκόλλητα πάνω γράφει ότι είναι 12000mah..... ) μετά από 5 χρόνια την τελευταία φορά που το ξεφορτισα και το φόρτισα εκ νέου η μέτρηση έδειξε 6390mah και φυσικά λειτουργεί άψογα!
Όσοι έχετε ή αγοράσετε αυτό του Lidl κάντε τα παραπάνω και σίγουρα θα σας αντέξει για περισσότερο διάστημα!

Last edited:
Για πειτε μου τωρα που θα βρω ανταλλακτικο για υτη την Χυτρα?

Χρειαζομαι το λαστιχακι στεγανωσης του δεικτη πιεσης.

1680506238236.png

Το Lidl τηλεφωνικα δεν μπορεσε να βρει το προιον(!???!!!!) με κανενα απο τα στοιχεια που τους εδωσα και αναγραφονται επανω στην βαση του λες και εχει βγαλει πολλες χυτρες ταχυτητος της GSW...

Του εστειλα και μειλ με φωτογραφιες καθως και το λινκ του γερμανικου σαιτ και εδω και μια εβδομαδα αναμενω απαντηση....

Πηγα και σε ενα φιλο εξειδικευμενο σε τετοια ανταλλακτικα και δεν ταιριαζει κατι απο αλλη μαρκα.