Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στο παρελθόν είχα χρησιμοποιήσει την παρακάτω πλυστική για το αυτοκίνητο με άριστα αποτελέσματα.

Βλέπω στο νέο φυλλάδιο παρόμοια!

ψαχνω να βρω στο internet κανένα review και δεν βρίσκω τίποτα. Τρώγεται η γυναίκα μου να την πάρουμε

ψαχνω να βρω στο internet κανένα review και δεν βρίσκω τίποτα. Τρώγεται η γυναίκα μου να την πάρουμε
Τα watt πάντως είναι ίδια με της bisell

Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλος που θέλει να αγοράσει το πλυστικο που έρχεται με ρωτάει για αφροποιητη.
Του μίλησα για τον αφροποιητη του AliExpress αλλά βεβαίωσε με ποιο ακροφύσιο πρέπει να πάρει.
Lavor sterwins σωστά??????
1680787403060.png

Για το παλιό ναι αυτό είναι. Τώρα αν έχει αλλάξει σε επόμενο μοντέλο.... Άλλη ιστορία. Γιατί δεν περιμένει να το πάρει και να μετρήσει ακριβώς τις διαστάσεις να είναι σίγουρος;

Πηρα σημερα το πολυεστερικο σκοινακι που φερνει το Lidl με 6 ευρω, το οποιο πραγματι ειναι πολυ ανθεκτικο και στην χρηση αλλα ιδιως στις καιρικες συνθηκες και στον ηλιο.
Επισης πηρα και ενα σετακι αντιστατικες τσιμπιδες σε καλη τιμη, 8 ευρω.

FYpqoj8h.jpg

Το σκοινι το ονομαζει πολλαπλων χρησεων και ετσι ειναι. Μηκος περιπου 30 μετρα και παχος ~5μμ.

Οι τσιμπιδες ειναι ανοξειδωτες με ηλεκτροστατικη επιστρωση και το σετακι περιεχει 10 τσιμπιδες με διαφορες χρησιμες μυτες για καθε λεπτομερή δουλεια.
Ομως η θηκη ειναι το κερασακι στην τουρτα, γιατι ειναι απο καλο και γερο υφασμα και μπορεις να την κρεμασεις στον τοιχο η σε πινακα εργαλειων.
bY8iZdTh.jpg

Η θηκη επισης εχει βελκρο (χριτσ χρατς) και διπλωνει εαν θελεις να την βαλεις σε συρταρι.
vx6S9iRh.jpg

Οι τσιμπιδες αυτες ειναι καλες για τα λεφτα τους αν και δεν μπορουν να συγκριθουν με τις αντιστοιχες επωνυμες που μονο η μια κοστιζει ισαμε 2-3 σετακια :)
308TazYh.jpg

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει τοσο η ηλεκτροστατικη βαφη αλλα κυριως η ικανοτητα τους να πιανουν μικροαντικειμενα με σχετικη ακριβεια.

Περα απο τα παραπανω, μπορω να συστησω ανεπιφυλακτα τα δυο εξαιρετικα σετακια μικροκαλεμια και ζουμπαδες. Τα εχω χρονια και ειναι super!
Ενώ τις έψαχνα , πέτυχα ένα σετ ξεμπαρκο σήμερα και επειδή ήμουν βιαστικός τις πέρασα για πλαστικές 😂
Ίσως λογω βάρους τους, μου φάνηκε πιο "στιβαρή" η θήκη απ' τις τσιμπίδες. Αν είναι όντως καλές να τις παρω αύριο.

Btw προσφορές στο κατάστημα Νέου Κόσμου Ηλία Ηλιού σε εργαλεία. (Δε ξέρω αν αναφέρθηκε, δε βρήκα κάτι 2-3 σελίδες πριν που κοιταξα):

Screenshot_2023-04-07-01-10-04-516~2.jpg

Το βάζω εδώ μήπως ενδιαφέρεται κανείς.

Χαζεύοντας πριν λίγο στο ίδιο Lidl του Νέου Κόσμου (το καινούργιο, στην Η. Ηλιού), είδα αυτό το κομπρεσέρ των 24l

Image4402339014790506059.jpg

Δεν ξέρω αν αξίζει και δεν θυμάμαι πόσο το είχε φέρει κανονικά, αλλά μου φάνηκε καλή προσφορά στα 83€

Βλέπω στο Lidl στο Βέλγιο, το πουλάνε στα στην διπλή τιμή!

Είχε 10 κομμάτια

(μπαταρία 4άρα, ούτε για δείγμα)

Ενώ τις έψαχνα , πέτυχα ένα σετ ξεμπαρκο σήμερα και επειδή ήμουν βιαστικός τις πέρασα για πλαστικές 😂
Ίσως λογω βάρους τους, μου φάνηκε πιο "στιβαρή" η θήκη απ' τις τσιμπίδες. Αν είναι όντως καλές να τις παρω αύριο.

Btw προσφορές στο κατάστημα Νέου Κόσμου Ηλία Ηλιού σε εργαλεία. (Δε ξέρω αν αναφέρθηκε, δε βρήκα κάτι 2-3 σελίδες πριν που κοιταξα):

View attachment 213650
Συγνώμη γιατι τοσσο χαμηλες τιμες σε σχεση με τα αλλα καταστηματα εδω στην ελλαδα ?

(μπαταρία 4άρα, ούτε για δείγμα)
Για την μπαταρία πήγα κι εγώ αλλά δεν...
(παίζει να ήμουν πίσω σου όταν έβγαζες την φωτογραφία).
Είχε πολλές 2άρες στα 23€, οπότε μπορεί και να έκαναν λάθος στην περιγραφή στο φυλλάδιο.

ΥΓ: τα κομπρεσέρ ήταν όλα σε κακοποιημένα κουτιά, πιθανόν από επιστροφές. Είχε και άλλα εργαλεία σε προσφορά στα πίσω ράφια (πάλι σε ανοιγμένα κουτιά).

• Like
Reactions: lazarefa and nikfor
....
(παίζει να ήμουν πίσω σου όταν έβγαζες την φωτογραφία).
........

χάχα, να φοράμε καρτελάκια με το nickname μας και το avatar μας όταν πηγαίνουμε για αγορές εργαλείων στα Lidl. :ROFLMAO:

Έχω σκεφτεί πόσες και πόσες φορές θα έχει τύχει να βρισκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον σαν άγνωστοι, αγνοώντας πως, στην πραγματικότητα, δίπλα μας έχουμε κάποιον που του μιλάμε καθημερινά εδώ μέσα.

Μιση τιμη αλλα οι συσκευασιες εχουν το κακο τους το χαλι

Όπως τα λέει ο Κυριάκος από πάνω.
Εξάλλου, αγοράζοντάς το, εξασφαλίζεις αυτήν την πολύ χαμηλή τιμή. Από εκεί και πέρα, η τριετής εγγύηση σε καλύπτει πλήρως.

Πάντως, όποτε πήρα κάτι σε τέτοιου είδους συσκευασία, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. 90% πρέπει να είναι προϊόντα που κάποιος τα επέστρεψε χωρίς να έχουν κάποιο ελάττωμα, απλώς επειδή δεν τα ήθελε τελικά. Δεν θα έβαζαν κάποιο ελαττωματικό εν γνώσει τους για πούλημα.

Η μόνη βλακεία που μπορεί να γίνει είναι όταν επιστρέφει κάποιος ένα ελαττωματικό εργαλείο και στο ταμείο λέει "δεν είχε πρόβλημα, απλώς δεν μου κάνει". Σε αυτήν την περίπτωση το εργαλείο καταχωρείται λανθασμένα σαν "ΟΚ προς πώληση" και είναι η μόνη περίπτωση που μπορεί να την πατήσουμε αγοράζοντας αυτές τις ανοιγμένες συσκευασίες. Αλλά είπαμε, για αυτήν την περίπτωση υπάρχει η εγγύηση.

Ενώ τις έψαχνα , πέτυχα ένα σετ ξεμπαρκο σήμερα και επειδή ήμουν βιαστικός τις πέρασα για πλαστικές

View attachment 213650
τις εχω παρει και εγω απο προηγουμενη φορά.. προσωπικα απογοητευτικα. εχω ηδη μια ακριβη με πολυ μυτερη μυτη, και ειπα να παρω το σετ λογω διαφορετικων μεγεθων.
δεν με βολεψε με τίποτα.
1. ναι κρεμιέται.. (μονο από το κεντρο και κλειστο)
2. τα ελαφρως μεγαλυτερα μεγεθη δεν συγκρατουσαν με τιποτα τα αντικειμενα, γλιστράνε...
3. σε κανα δυο που τα ζορισα λιγακι, στραβωσαν οι μυτες.
4. στην πλευρα που το πιανεις, τα 2 στελέχη είναι συνδεμενα με κάποιου ειδους στρογγυλο πριτσινι, και σε κανα δυο κουνιουνται αρκετα ηδη, με αποτέλεσμα οταν κλεινουν να μην ακουμπανε πλεον.
5. αν χρειαστεις τα λιγο μεγαλυτερα, προτιμοτερο είναι να εχεις καποιο μυτοτσιμπιδο κλασικο...
6. ζοριζονται να βγουν απο την θηκη και είναι σπαστικό.
7. αν τα βαλεις αναποδα για να μην τρυπηθεις καταλαθος, δε βλεπεις τι παίρνεις.
μετα από ολα αυτα, εβγαλα ενα μεσαιου μεγεθους και τα υπολοιπα μαζί με την θηκη φλερταρουν με τον κάδο

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

συγνωμη αλλα αν θελει κανεις τσιμπιδα, μονο ιατρικη (ή αντιγραφο) με δοντια

• Like
Reactions: newbie
συγνωμη αλλα αν θελει κανεις τσιμπιδα, μονο ιατρικη (ή αντιγραφο) με δοντια
Τέτοιες έχω και είναι άψογες.
Όπως επίσης και μερικές τεχνιτών χρυσοχοων.

• Like
Reactions: newbie
Δεν θα έβαζαν κάποιο ελαττωματικό εν γνώσει τους για πούλημα.
Αν συμπερανω απο την τελευταια αποτυχημενη αποπειρα αγορας (επι τρια) ηλεκτρικου εργαλειου
δεν πιστευω οτι γινεται τοσο εκτενες ξεσκαρταρισμα.
Αλλα δεν ειναι μονο τα ελατωματικα.
Ειναι και αυτα που επιστραφηκαν γιατι ηταν ανεπαρκη για την δουλεια που προοριζοταν,
ή αλλα που ηταν ενοχλητικα λογω υπερβολικου θορυβου η κραδασμων.
Καθολου απιθανο να ειναι και αλλα που δουλευτηκαν επι τριμηνο και να επιστραφηκαν.
Δλδ μεταχειρισμενα. Βλεπετε η τριμηνη επιστροφη εχει και τα ασχημα της.
Εγω παντως δεν ειμαι αρκετα αρκετα μπρατσαρας
για να κουβαλαω το 27κιλο πακετο μπρος-πισω στα λιντλ.

Το καλό της υποθεσης ειναι οτι αν ηθελαν να μας εξαπατησουν, θα καθαριζαν τα μεταχειρισμένα - γυρισμένα μηχανηματα και θα τα επανασυσκεύαζαν σε καινουργια καθαρα κουτιά. Ομως Γερμανοι ειναι αυτοι, δεν θα επετρεπαν κατι τετοιο.