Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

μετρανε το κοστος νικ. αυτο που λες εχει κοστος και διακυβευση της αξιοπιστιας τους
οι σωστες τιμες ειναι αυτες που εχει τωρα στο νεο κοσμο και το κανουν για να μαζεψουν κοσμο στο νεο καταστημα
και καλα κανουν
τα μεταφορικα απο κινα εχουν πεσει πολυ σημερα απο τις τιμες που ειχαν δυο χρονια πριν
παρολα αυτα οι τιμες , ιδιαιτερα στην γκρετσια εχουν φτασει στο θεο.
αδειαζουν και τις αποθηκες τους με αυτο το τροπο απο εργαλεια που δεν θα πουλιωνταν με τις τωρινες τιμες

• Like
Reactions: nickmanak
Για την μπαταρία πήγα κι εγώ αλλά δεν...
(παίζει να ήμουν πίσω σου όταν έβγαζες την φωτογραφία).
Είχε πολλές 2άρες στα 23€, οπότε μπορεί και να έκαναν λάθος στην περιγραφή στο φυλλάδιο.

ΥΓ: τα κομπρεσέρ ήταν όλα σε κακοποιημένα κουτιά, πιθανόν από επιστροφές. Είχε και άλλα εργαλεία σε προσφορά στα πίσω ράφια (πάλι σε ανοιγμένα κουτιά).
Οι μπαταρίες υπήρχαν σαν κωδικός,αλλά δεν...

• Like
Reactions: dk31
Μπαταρία 2άρα παρκυ την οποία έχω 2 χρόνια κι έχει δουλέψει λίγο, πριν λίγο που την χρειάστηκα την είδα πατωμένη από τάση (ενώ δεν έπρεπε να ήταν) και στους δύο φορτιστές που την έβαλα μου αναβοσβήνουν και τα δύο λαμπάκια. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την κάνω να φορτίσει ή πάει κουβά?

ναι . κουνα την λιγο πανω στο φορτιστη και μην την βαλεις μεχρι τερμα. να μισοπαταει δηλαδη στο κουμπωμα
επικουρικα ριχτης λιγο σπρεη στις επαφες αν εχεις.
αν δεν γινεται κατι, ανοιξε την μηπως εχει ξεκολησει κατι απο τους κραδασμους (αν εχεις εργαλεια με κραδασμους)
στα δυο χρονια (ακομα και αν την ειχες αφησει πανω στο εργαλειο), δεν δικαιολογειται να τα εχει παιξει

Σκαρτη ειναι η μπαταρια, για ανακυκλωση.
Oλες οι περιπτωσεις που εχω συναντησει με προβληματικο battery pack εχουν ενα τουλαχιστον στοιχειο ελλατωματικο.
Δεν εχω δει ποτε να εχει ξεκολλησει επαφη.

Σκαρτη ειναι η μπαταρια, για ανακυκλωση.
Oλες οι περιπτωσεις που εχω συναντησει με προβληματικο battery pack εχουν ενα τουλαχιστον στοιχειο ελλατωματικο.
Δεν εχω δει ποτε να εχει ξεκολλησει επαφη.
Το είχα και εγώ το θέμα αυτό. Άλλαξα το προβληματικό στοιχείο με παρόμοιο και δουλεύει μια χαρά.

• Like
Reactions: aetosa and nikfor
ναι . κουνα την λιγο πανω στο φορτιστη και μην την βαλεις μεχρι τερμα. να μισοπαταει δηλαδη στο κουμπωμα
επικουρικα ριχτης λιγο σπρεη στις επαφες αν εχεις.
αν δεν γινεται κατι, ανοιξε την μηπως εχει ξεκολησει κατι απο τους κραδασμους (αν εχεις εργαλεια με κραδασμους)
στα δυο χρονια (ακομα και αν την ειχες αφησει πανω στο εργαλειο), δεν δικαιολογειται να τα εχει παιξει

Το σπρέυ στις επαφές είναι μή αγώγιμο ή θα κάνει μπαμ η μπαταρία?

Το έψαξα λίγο και σε δύο διαφορετικά σπρευ γράφουν να μήν είναι υπο τάση οι επαφές
1681063577134.png

Spray επαφών να ρίξεις, όχι WD-40. Είπαμε, είναι καλό για πολλά αλλά όχι κι έτσι!

Edit τώρα είδα ότι γράφει contact cleaner! Εγώ πάντως έχω ρίξει και σε συσκευές εν λειτουργία αντίστοιχο σπρέυ (και ζω ακόμα).

• Like
Reactions: nikfor
Μπαταρία 2άρα παρκυ την οποία έχω 2 χρόνια κι έχει δουλέψει λίγο, πριν λίγο που την χρειάστηκα την είδα πατωμένη από τάση (ενώ δεν έπρεπε να ήταν) και στους δύο φορτιστές που την έβαλα μου αναβοσβήνουν και τα δύο λαμπάκια. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την κάνω να φορτίσει ή πάει κουβά?
Μπορείς να κάνεις αυτό:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
στο 3:00 και να δεις αν θα πάρει.

Μπορείς να κάνεις αυτό:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
στο 3:00 και να δεις αν θα πάρει.
Κι όμως, δούλεψε η διαδικασία αυτή. Η μπαταρία αναστήθηκε, φόρτισε στη συνέχεια κανονικά και στο παλμικό που την έβαλα δούλεψε μια χαρά. Με την πρώτη ευκαιρία θα την ανοίξω να μετρήσω και τις τάσεις στα στοιχεία κι αν δω διαφορές θα τους δώσω από το τροφοδοτικό να ισορροπήσουν. Σε ευχαριστώ φίλε μου για το βίντεο

Μονο εναν γωνιακο τροχο εχει το Λιντλ για την Μεγαλοβδομαδα, λογικο βεβαια και απο το τιποτα καλο και το τροχουδακι με τις ρυθμιζομενες στροφες :)

Ακριβα μου φαινονται τα ειδη κηπου!

Αρκετους και ενδιαφεροντες φορτιστες βλεπω στα ειδη γραφειου

...και απειρα εντομοαπωθητικα για ιπταμενα και ερποντα ζωυφια 🐜🪱🐊🕸️🐝

Spray επαφών να ρίξεις, όχι WD-40. Είπαμε, είναι καλό για πολλά αλλά όχι κι έτσι!

Edit τώρα είδα ότι γράφει contact cleaner! Εγώ πάντως έχω ρίξει και σε συσκευές εν λειτουργία αντίστοιχο σπρέυ (και ζω ακόμα).

και άλλο ένα σπρέυ επαφών στο ίντερνετ έλεγε να μήν είναι υπο τάση οι επαφές

Παιδιά παρακαλώ τη γνώμη σας.
Έχω βάλει στο μάτι το πλυστικό του lidl με τα 170bar https://www.lidl-hellas.gr/p/ergali...o-michanima-ipsilis-piesis-phd-170-c2/p170422
Δεν το χτύπησα όταν έκανε 99 ευρώ, δεν το χτύπησα όταν έκανε 130 ευρώ, τώρα στα 159 ευρώ σίγουρα δεν είναι το ίδιο vfm.
Μήπως το συγκεκριμένο https://www.skroutz.gr/s/11820931/B...τος-με-Πίεση-135bar-και-Μεταλλική-Αντλία.html είναι καλύτερη επιλογή; Στα σχόλια το εκθειάζουν για την δύναμή του και την ποιότητά του. Για πλύσιμο 35τμ ταράτσας πριν την μόνωση θα είναι αρκετό;

Εχω καμμια δεκαετια τωρα το μικρο Aquatak της Βοsch και δουλευει σαν καινουριο.
Δεν αμφιβαλλω οτι ιδια ποιοτητα και αντοχη θα εχουν και τα μεγαλυτερα μοντελα της Bosch.

Kατα τη γνωμη μου θα κανεις ανετα την δουλεια στην ταρατσα και πιστευω οτι τα 130 bar του Βοsch καλλιστα μπορει να ειναι παραπλησια με τα 170bar του Lidl...

Μήπως την άνοιξες να δεις τί ημερομηνία έγραφαν τα επιμέρους στοιχεία μέσα;

Δυστυχώς κάποιες 12βολτες μπαταρίες Parkside, έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν τον αγώνα και το απογοητευτικό είναι πως σε εργαλείο που αγοράστηκε το 2020, η μπαταρία ήταν με label 12/2018 και τα στοιχεία μέσα είχαν ημερομηνία 01/2016. Δηλαδή κόντευαν να κάνουν 5 γεννέθλια μέχρι να φτάσουν στον αγοραστή. Και εγκατέλειψαν ενώ οι συνθήκες χρήσης και αποθήκευσης ήταν καλές. Αντίθετα 12βολτες B&D σε εργαλεία λίγο παλαιότερα παραμένουν απολύτως λειτουργικές και με σωστή χωρητικότητα.

Attachments

• papk12a1.jpg
    papk12a1.jpg
    77.6 KB · Views: 38
  • Like
Reactions: ΙΝΠ and lazarefa
Παιδιά παρακαλώ τη γνώμη σας.
Έχω βάλει στο μάτι το πλυστικό του lidl με τα 170bar https://www.lidl-hellas.gr/p/ergali...o-michanima-ipsilis-piesis-phd-170-c2/p170422
Δεν το χτύπησα όταν έκανε 99 ευρώ, δεν το χτύπησα όταν έκανε 130 ευρώ, τώρα στα 159 ευρώ σίγουρα δεν είναι το ίδιο vfm.
Μήπως το συγκεκριμένο https://www.skroutz.gr/s/11820931/Bosch-Universal-Aquatak-135-Πλυστικό-Ρεύματος-με-Πίεση-135bar-και-Μεταλλική-Αντλία.html είναι καλύτερη επιλογή; Στα σχόλια το εκθειάζουν για την δύναμή του και την ποιότητά του. Για πλύσιμο 35τμ ταράτσας πριν την μόνωση θα είναι αρκετό;
Του lidl έχει ονομαστική πίεση 11,5 MPa (115 bar) αντί 170 bar, με παροχή νερού 500 l/h. Το bosch έχει ονομαστική 9,2 MPa (92 bar) αντί 135 με παροχή νερού 384 l/h. Με βάση αυτές τις τιμές του lidl είναι πιο δυνατό (μακριά πάντως από τα 170 max)

• Like
Reactions: enduras1
αρα οι πραγματικες πιεσεις των πλυστικων ειναι 115 και 92. (σε περιπτωση που το λιντλ λεει την αληθεια στα νουμερα κατι που δεν συνηθιζει)
οι παραπανω πιεσεις ειναι τεχνασμα με τα πιστολια που μειωνουν την ροη και συνηθως ολοι κλεβουν εκει.
το bosch απο οτι ειδα στις κριτικες κανει για να πλυνει ταρατσες που το θες. και σιγουρα ειναι ποιοτικο εργαλειο
σε αυτη τη κατηγορια τιμων δεν βρισκεις ευκολα εργαλειο με τοσο καλες και πολλες κριτικες

εναλλακτικα κοιτας σε nilfisk και oleo-mac αλλά εκει πας παραπανω ή υποχωρεις λιγο σε ποιοτητα