Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θέλω και εγώ ένα αλυσοπριονάκι αλλά σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να περιμένουμε να φέρει το 20βολτο (σαν του Κυριάκου) που λογικά θα είναι δυνατότερο. Από το γερμανικό σιτε φαίνεται να είναι στα ίδια λεφτά.
Η λογική λέει αυτό...αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε εάν θα φέρει το 18ν εδώ Ελλάδα...μακάρι να το φέρει...
Στα συγκριτικά δεν είναι μεγάλες οι διαφορές...στο χρόνο κύριος..
Εγώ θα το επερνα εάν δεν είχα πάρει το Total...

Από όλα τα παραπάνω σκέφτομαι το 12ν δραπανοκατσαβιδο...

Κάποια στιγμή θα το φέρει - έχουν κίνηση τα μικρά αλυσοπρίονα. Αλλιώς, υπάρχει και η εναλλακτική να το φέρουμε από Γερμανία.

Η λογική λέει αυτό...αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε εάν θα φέρει το 18ν εδώ Ελλάδα...μακάρι να το φέρει...
Στα συγκριτικά δεν είναι μεγάλες οι διαφορές...στο χρόνο κύριος..
Εγώ θα το επερνα εάν δεν είχα πάρει το Total...

Από όλα τα παραπάνω σκέφτομαι το 12ν δραπανοκατσαβιδο...
Να το πάρεις.
Οτι καλύτερο εχω αγοράσει τον τελευταίο χρονο απο εργαλεία! 90% βιδωμα/ξεβιδωμα το κανω με αυτο

καπου πηρε το ματι μου οτι βγηκε και τροχακι 20v
Τροχακι μικρο 20ν...;
Δεν ξέρω εάν υπάρχει σε Parkside...

Να το πάρεις.
Οτι καλύτερο εχω αγοράσει τον τελευταίο χρονο απο εργαλεία! 90% βιδωμα/ξεβιδωμα το κανω με αυτο
Το θέλω για sper για το χωριό....Να το αφήσω εκεί για μόνιμα...
Είναι το απλό και όχι κρουστικό...αλλά η τιμή είναι χωμα...

• Like
Reactions: elninioz
Να και ένα συγκριτικο με το 12ν...εχει διαφορά σε δύναμη το 20ν τοσο σε πραξη οσο και ακουστηκα...!!!
Πολύ μου άρεσε...!!!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τελικά τι αλυσοπρίονο το αγοράζουμε ή περιμένουμε το 18v;

Τελικά τι αλυσοπρίονο το αγοράζουμε ή περιμένουμε το 18v;
Εάν δεν έχεις μεγάλο όγκο εργασιών και κλαδιά μέχρι 6-8 ποντους μια χαρά θα σου είναι.. αρκεί να έχεις κάνα 2 4αρες μπαταριες για να έχεις χρόνο εργασιών...
Εγώ θα το επερνα εάν δεν είχα το 20v της Total...

• Like
Reactions: arma
Επιστρέφοντας για λίγο στο ιαπωνικού τύπου πριόνι, θα αναφέρω πως καλά κάνουν και δε δίνουν ανταλλακτικές λάμες. Η λαβή είναι πιο αναλώσιμη από τη λάμα! Μου έχουν χαλάσει ήδη οι δύο πρώτες, με ελάχιστη (βαριά όμως) χρήση.

• Haha
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Επιστρέφοντας για λίγο στο ιαπωνικού τύπου πριόνι, θα αναφέρω πως καλά κάνουν και δε δίνουν ανταλλακτικές λάμες. Η λαβή είναι πιο αναλώσιμη από τη λάμα! Μου έχουν χαλάσει ήδη οι δύο πρώτες, με ελάχιστη (βαριά όμως) χρήση.
Εδώ θα βρεις την λύση
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θέλω και εγώ ένα αλυσοπριονάκι αλλά σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να περιμένουμε να φέρει το 20βολτο (σαν του Κυριάκου) που λογικά θα είναι δυνατότερο. Από το γερμανικό σιτε φαίνεται να είναι στα ίδια λεφτά.
Από τα βίντεο που έχω δει,(και εχω δει πολλα),δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ του 20v και του 12v. Λογικά,αφού φέρνουν το 12αρι τώρα,δεν θα αργήσουν να φέρουν το 20αρι,καθώς σχεδον πάντα φέρνουν πρώτα το μικρό κ μετά το μεγάλο.Προσωπικα θα πάρω το 12v και θα πάρω κ το 20v όταν το φέρει ,εις γνώση μου ότι δεν είναι έξυπνη αγορά αυτή που θα κάνω,αλλά χρειάζομαι κ το 12αρι για συγκεκριμένες δουλειές κ με βολεύει το λίγο μικρότερο βάρος κ ο λίγο μικρότερος όγκος.Αν δεν σε επείγει πάντως η αγορά μικρου αλυσοπριονου,πάρε το 20v κατευθείαν.

• Like
Reactions: elninioz and dk31
Να και επίσημα τα εργαλεια της επόμενης Δευτέρας...

...και νομίζω είχε κανονική τιμη 50 ευρώ...!!
Στα 32 ευρώ είναι πολύ καλή προσφορά....!!!

Παιδιά εγώ λέω οποίος δεν έχει αλυσοπριονο και το χρειάζεται να το πάρει το 12ν...ειναι ευκαιρία τώρα. ..κανείς δεν ξέρει πότε θα τα φέρει ξανά...