Για αυτόν εδώ έλεγα https://www.lidl-hellas.gr/p/parksi...lyx=0d85bf33-222b-11ee-a720-fa163df7d999&ar=0Καλως τον. Ενα λινκ θα βοηθουσε για να μην ψαχνουμε.
Για αυτόν εδώ έλεγα https://www.lidl-hellas.gr/p/parksi...lyx=0d85bf33-222b-11ee-a720-fa163df7d999&ar=0Καλως τον. Ενα λινκ θα βοηθουσε για να μην ψαχνουμε.
συμφωνώ με τους παραπανω.Ο οδηγός κοπής που έχει το φυλλάδιο, λέει τίποτα?
Σωστός.ο λογος που θελω, και εχω ηδη ξεκινήσει, να αντικαταστησω τα βασικά μου
ηλεκτρικα εργαλεία με μπαταριας ειναι το οτι εχω βαρεθει τοσα χρονια να απλώνω
μπαλαντεζες και κοντρα μπαλαντεζες και αυτες να καταληγουν σε πολυμπριζα
για να μπορουν να δουλευουν παραπάνω εργαλεια ή και ατομα ταυτόχρονα.
Εξαιρετικος. Να τον πάρεις. Τον έβαλα προ ημερών προς ενημέρωση πως αξίζει.Ο οδηγός κοπής που έχει το φυλλάδιο, λέει τίποτα?
Ενδιαφερουσες οι τσαντες αυτες! Βεβαια φαινονται μικρες σε σχεση με την τεραστια τσαντα της Bosch!
Συμφωνώ μαζί σου αλλά ένα σύστημα μπαταρίας δεν φτάνει για πολλούς λόγους..Επειδή τα εργαλεία μπαταρίας εξαρτώνται αποκλειστικά από τις μπαταρίες συνήθως πρώτα επιλέγουμε την εταιρεία που πληροί τις προϋποθέσεις που θέτουμε και διαθέτει τα εργαλεία που καλύπτουν τις ανάγκες μας και κατόπιν προχωράμε σε αγορά.
Το αναφέρω γιατί είναι δύσκολο και ασύμφορο να έχει κάποιος εργαλεία μπαταρίας από 2-3-4 διαφορετικές εταιρείες. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις (π.χ. @Χιωτης)
Κι εγώ χα χα χα έχω ryobi, dewalt και parkside.Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις (π.χ. @Χιωτης)
Νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουν πάνω από 2-3 σειρές μπαταριας πλέον....Κι εγώ χα χα χα έχω ryobi, dewalt και parkside.
επειδη ολες οι "σολες" των δισκοπριονων ειναι πεντε ιντσες, εγω θα κοψω μια μελαμινη σε αυτο το παχος.συμφωνώ με τους παραπανω.
μια επισυμανση μονο. μην φανταστεις, οπως εγω νομιζα, οτι θα το βάλεις επανω
και θα κοψεις κατ' ευθειαν ισια. θα μετρησεις, θα μετρησεις σωστα, και τοτε θα κανεις
την δουλεια σου αψογα
τον χρησιμοποιω και σε ενα υποτυπωδες παγκοπριονο που εχω (ιδιοκατασκευή)
και ειμαι αρκετα ευχαριστημένος
δεν την γνωριζω αυτη την τεχνική.επειδη ολες οι "σολες" των δισκοπριονων ειναι πεντε ιντσες, εγω θα κοψω μια μελαμινη σε αυτο το παχος.
και θα την χρησιμοποιω για να βρισκω την θεση του οδηγου
Για εξηγήσετε το καλύτερα.. γιατί δεν καταλάβαμε και πολλά...επειδη ολες οι "σολες" των δισκοπριονων ειναι πεντε ιντσες, εγω θα κοψω μια μελαμινη σε αυτο το παχος.
και θα την χρησιμοποιω για να βρισκω την θεση του οδηγου
θα σας το εδειχνα, αλλα με κρεμασε ο ξυλας.Για εξηγήσετε το καλύτερα.. γιατί δεν καταλάβαμε και πολλά...
με ενδιαφέρουν το φαλτσοπριονο ξύλου και......
Καλησπέρα σε όλους. Κάποια γνώμη σχετικά με το φαλτσοπρίονο που έρχεται τη Δευτέρα;
αστιεύεσαι;EINAI μπελαλιδικος τροπος, αλλα δεν προκειται να χασεις ουτε μισο χιλοστο με λαθος μετρημα/σημαδεμα κτλ, ποτε!
μια μικρή προταση ανεξοδης προσθήκης, μόνιμης η προσωρινής, που εμένα με εξυπηρετησε.Επειδή η σκόνη - πριονίδι που δημιουργεί δεν παλεύεται, έφτιαξα μια κατασκευή για την οποία έγραψα εδώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.