Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

παρεπιπτόντως ενδιαφέρον ο οδηγός που έχει μαζεμένα σχεδόν όλα τα εργαλεία μαζί με τιμές:
Πολυ ενδιαφερον..εχει αρκετα.. αλλα ουτε το 1/10 στο συνολο δεν εχει....λειπουν παρα πολλα..

Εδω βλεπεις τα παντα....;)
Απλα..788 προιοντα..
Performance...46 προιοντα..

Το Γερμανικό σάιτ είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα (δεν στέλνει Ελλάδα) και έχει όλα τα εργαλεία, ο Ιταλικός οδηγός έχει όλα τα εργαλεία που θα φέρει στην Ιταλία μέσα στον Σεπτέμβριο. Εγώ βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες τις τιμές στην Ιταλία, αρκετά χαμηλότερες από τις δικές μας. Από ποικιλία μια απ'τα ίδια με τα δικά μας (περιορισμένη).

Ωχ,βλέπω τα καινούρια parkside να κόβονται στο αντιντοπιγκ control.....

Το Γερμανικό σάιτ είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα (δεν στέλνει Ελλάδα) και έχει όλα τα εργαλεία, ο Ιταλικός οδηγός έχει όλα τα εργαλεία που θα φέρει στην Ιταλία μέσα στον Σεπτέμβριο. Εγώ βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες τις τιμές στην Ιταλία, αρκετά χαμηλότερες από τις δικές μας. Από ποικιλία μια απ'τα ίδια με τα δικά μας (περιορισμένη).
Η αναφορα μου Δημητρη πηγαινε στο αριθμο/ποκιλια που εχει ο συγκεκριμενος οδηγος σε σχεση με τη πληρη γκαμα του Γερμανικου επειδη ο φιλος οτι ειπε οτι ολα ειναι μαζεμενα εκει...
Προφανως και δεν μπορει η Ιταλια και η Ελλαδα να συγκριθει με την Γερμανια...

Απο την αλλη ειναι θετικη η αναφορα του Ιταλικου site για το τι θα φερει μεσα στον Σεπτεμβρη...οσο για τις τιμες υπαρχει διαφορα προς τα κατω στο Ιταλικο...

Απλα ειναι Αυστριακος ο Σβατσας και ειναι Γερμανικα τα Λιντλ, οποτε υπαρχουν κοινοι δεσμοι και εδεσε το γλυκο.

Αν ηταν Αμερικανός, δεν νομιζω να υπηρχε κανενα ενδιαφερον για συνεργασια μιας και δεν χρειαζεται τα χρηματα.

• Like
Reactions: Nektarios2015
Είδα σε μια αφίσα ενα φορητό αλυσοπρίονο με διπλή μπαταρία, λογικά 40v. Έχω το 20v αξίζει να το αγοράσω; Θα δω μεγάλη διαφορά; Νομίζω 99€ το έχουν

Είδα σε μια αφίσα ενα φορητό αλυσοπρίονο με διπλή μπαταρία, λογικά 40v. Έχω το 20v αξίζει να το αγοράσω; Θα δω μεγάλη διαφορά; Νομίζω 99€ το έχουν
Aυτο λες..;

Kοιταξε εαν το θες για πιο βαριες εργασιες ωστε η δουλεια να γινεται πιο γρηγορα οκ και το 20ω σε κουραζει/καθυστερει.....απο θεμα δυναμης ειναι λογικο να ειναι δυνατοτερο απο το 20v....

10

Μεγαλη η διαφορά στο μεγεθος της λαμας απο 28 σε 45 εκατοστα και φυσικα σε ισχυ.

Αξιζει οταν υπαρχουν κορμοι για κοψιμο πανω απο 23 εκατοστα (το οριο του 20βολτου) καθως το αλλο μπορει να κοψει κορμους κοντα στους 40 ποντους διαμετρο.

• Like
Reactions: KOSSTV
Απλά με τις 2αρες μπαταρίες που το δείχνει στις φωτογραφίες δεν θα έχει αρκετή διάρκεια.
Σίγουρα με 4αρες μπαταρίες ή και μεγαλύτερες αλλά να υπολογίσεις και την μεγάλη διαφορά στο βάρος!

• Like
Τι λέει ο ψεκαστήρας;;;
Με φοβίζει το άσπρο πλαστικό πιστεύω ότι δεν θα είναι τόσο αντοχής όσο το τοταλ ή kraft unimac ??

Διάφορα στα ψαλιδια bypass και amboss??
Ποια η χρήση τους;;

Τι λέει ο ψεκαστήρας;;;
Με φοβίζει το άσπρο πλαστικό πιστεύω ότι δεν θα είναι τόσο αντοχής όσο το τοταλ ή kraft unimac ??

Διάφορα στα ψαλιδια bypass και amboss??
Ποια η χρήση τους;;
Τα amboss ψαλίδια η λεπίδα που κόβει σταματάει στην κάτω επιφάνεια σε αντίθεση με την bypass όπου την ξεπερνάει εφαπτομένη στο πλάι της.
Δες εδώ ένα amboss να καταλάβεις.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: johann69
Ετοιμαστείτε για αυξήσεις, κάπως θα πρέπει να βγει το μπατζετ !! 🤪

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Haha
γνωρίζετε αν οι μπαταρίες της παλιάς σειράς 18V μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα καινούργια εργαλεία που παίρνουν τις x20?

Για αυτή την Πέμπτη με βλέπω για το τηλεσκοπικό μπορντουροψάλιδο (αυτό με τα 50€) και το αλυσοπρίονο.
Το 1ο το θέλω κυρίως για τα λούσιντουμ (2-3 μέτρα) που έχω περιμετρικά στον φράκτη του κήπου. Προς το παρόν τα φτιάχνω με ένα απλό μπορντουροψάλιδο (B&D) αλλά είναι ζόρι να βάζω σκάλα κάθε ένα μέτρο και πάλι δεν φτάνω σε κάποια σημεία.

Το αλυσοπρίονο το θέλω για κάνα πεσμένο δέντρο/κλαδί που έχουμε μπόλικα στην γειτονιά αλλά κολλάω να βγω με το βενζινοκίνητο που χαλάει τον κόσμο από φασαρία.
Στην σελίδα του γράφει: "Διάρκεια λειτουργίας: 2 μπαταρίες των 4Ah περ. 6 λεπτά " - λίγα δεν είναι ;

Αν υπάρχει οποιαδήποτε άποψη για κάποιο από τα δύο (τα συγκεκριμένα ή εμπειρίες από άλλα αντίστοιχα) είναι καλοδεχούμενη - θα είναι τα πρώτα μου τέτοια εργαλεία μπαταρίας.