Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στην δοκιμη με το τροχακι της Bosch και τα δυο εργαλεια δοκιμαστηκαν με 2Αh μπαταριες.

Σιγουρα μια μπαταρια των 4Αh δινει λιγο περισσοτερη δυναμη και ροπη στο εργαλειο αλλα δουλευουν μια χαρα και με τις μικροτερες.

Νομιζω Κωστα και ΜΙχαλη οτι ειναι προτιμοτερο να δοκιμαζουμε τα εργαλεια μπαταριας με 4ah μπαταριες για να ειμαστε πιο κοντα στα ορια του εργαλειου. Αν υπαρχει η δυνατοτητα ;-)
Επειδη προκειται για τροχο που ειναι ενεργοβορο εργαλειο ισως να εχεις ενα δικιο..
Το 12v Parkside εχει μια μικρη διαφορα μεγαλυτερη αποδοσης με μια 4αρα σε σχεση με 2αρα..το εχω διαπιστωσει στην πραξη...ενδεχομενως το ιδιο να συμβαινει και με το 18v Parkside..

Oσο για το Total υπαρχει η δυνατοτητα να χρησιμοποιηθει με 5αρα και με 7.5αρα..οποτε θα φανει εαν υπαρχει διαφορα...

Ομως οπως εγραψα πιο πριν η Total δεν εχει το ιδιο προβληματικο χαρακτηρα αποδοσης οπως η Parkside...
Mε το μεγαλο φυσητηρα σε πληρη φορτιση 2Αh και 7.5Ah δεν εχω δει διαφορες τεραστιες..μικρες θα ελεγα ως μηδαμινες....

Θα το τσεκαρω παντως...

• Like
Reactions: euromaster
Να αναφέρω ότι κάτι λάστιχα με γάντζους στην άκρη του Lidl για σταθεροποίηση αντικειμένων που είχα πάρει πριν λίγα χρόνια (~4-5) δεν έχουν καθόλου ελαστικότητα. Είναι για πέταμα και ανάθεμα αν τους έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές.

Έχω και απο το αμαζον >10ετία και εκτός που έχουν χάσει το χρώμα τους είναι σαν καινούργια.

Αποθήκευση στο ίδιο σημείο.

Λαχείο είναι η ποιότητα.

..Η Total δεν μου έχει δείξει ως τωρα ότι ανάλογα την μπαταρία που βαζεις περνεις και ανάλογη δύναμη...θα το δοκιμάσω πάντως..
Σε μια κοπή που έκανα με γωνιακό τροχό 125 total με 2ιαρα μπαταρία επάνω με έκοβε.
Μόλις έβαλα 4αρα δεν έκοψε καθόλου.
Η μπαταρίες πλήρως φορτισνενες

Eχω το μικρο 4βολτο καρφωτικο μπαταριας της Parkside και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Εαν δεν ειχα αλλα 20βολτα καρφωτικα, σιγουρα θα αγοραζα το 20βολτο Parkside που σιγουρα ειναι πιο δυνατο απο το μικρο ρευματος, παιρνει και καρφακια και διχαλα και που με το κουπονακι ερχεται στα 40 ευρω, πολυ καλη τιμη.
Εγώ πάλι με το μικρό ρεύματος δεν είμαι κ τόσο. Μου τσαλακώνει τα διχάλα ή δεν μπορεί πάντα να τα φτάσει στο τέρμα με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να τα βγάζω ακόμα κ με το χέρι, σαν να μην έχει δυναμη....ελπίζω το μεγάλο να μην έχει θέμα.

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα δοκιμασεις το 20βολτο με τα καρφακια/διχαλα που εχει μεσα η συσκευασια.
Εαν δεν τα βυθιζει μεχρι τερμα, θα πρεπει να το ρυθμισεις την μεγαλυτερη ισχυ. Αν δεν τα καταφερνει και παλι τοτε εχει προβλημα ο συμπιεστης και το πας για αλλαγη.

Καλησπέρα παιδιά,

Γνωρίζει κάποιος εάν το πολυεργαλείο PAMFW 20-Li B2 που έχει αυτή την εβδομάδα, μπορεί να δεχτεί εξαρτήματα και από άλλες εταιρείες;

dewalt σιγουρα...εχω, και προτεινω να παρεις την λεπιδα/κοφτη σκληρων μεταλλων..αν και ακριβη

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Βρήκα και ένα video στο youtube ενός Γάλλου
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
(στο 1:58) που έχει πάρει πολλά αξεσουάρ από το Amazon συμβατά. Από ότι καταλαβαίνω ταιριάζουν αρκετά.

Αυτήν την λεπίδα λες DT20707;

dewalt σιγουρα...εχω, και προτεινω να παρεις την λεπιδα/κοφτη σκληρων μεταλλων..αν και ακριβη

Έχεις χρησιμοποιήσει αναλώσιμα dewalt σε Parkside πολυεργαλείο;
Επειδή έχω dewalt το εργαλείο διαθέτει μια διπλή κεφαλή για λεπίδες μια γρηγορης απελευθέρωσης για αναλώσιμα dewalt και μια βιδωτή για αναλώσιμα τύπου starlock (bosch, Milwaukee, parkside, Stanley κλπ).
Υποθέτω το πολυεργαλείο της parkside θα είναι συμβατό με αναλώσιμα bosch αλλά για dewalt έχω μια επιφύλαξη.

Πολύ καλά αναλώσιμα σε καλή τιμή είναι και τα Ezarc από το Amazon

• Like
Reactions: madblack
Επειδή έχω dewalt το εργαλείο διαθέτει μια διπλή κεφαλή για λεπίδες μια γρηγορης απελευθέρωσης για αναλώσιμα dewalt και μια βιδωτή για αναλώσιμα τύπου starlock (bosch, Milwaukee, parkside, Stanley κλπ).
Υποθέτω το πολυεργαλείο της parkside θα είναι συμβατό με αναλώσιμα bosch αλλά για dewalt έχω μια επιφύλαξη.

Καλησπέρα. εχω το parkside πολυεργαλειο ρεύματος και αναλωσιμα της dewalt και μια χαρά κάνουν. εχω και το πολυεργελιο μπαταριας της dewalt που παιρνει τα παντα βεβαια

διπλα μου το εχω, αλλα στις 6:40 πριν φυγω για την δουελια, δεν βγαζω φωτο

• Like
Reactions: anastasg
Η τιμή του 18ν Parkside ειναι πάρα πολύ καλή...αλλα οχι εφάμιλλη του Total που έχει και αναλώσιμα μέσα..

Αντε...αν και είναι η ευκαιρία να πας και σε Total..!!!
Σκέψου το...!!!

To σκεφτηκα καλα και τελικα ... I followed my heart 😑
0547590p

Καλησπέρα. εχω το parkside πολυεργαλειο ρεύματος και αναλωσιμα της dewalt και μια χαρά κάνουν. εχω και το πολυεργελιο μπαταριας της dewalt που παιρνει τα παντα βεβαια
Επιβεβαιωνω!
Ειναι συμβατά.

Δυστυχως Γιωργο κοντα ενα χρονο τωρα ψαχνω τα τιμημένα, και το Dewalt και το Ryobi, για καλυτερη τιμη και τιποτα.

Οποτε χτες αποφασισα να παρω μακράν (ΜΑΚΡΑΝ) το καλυτερο και ισχυροτερο 76μμ τροχακι που κυκλοφορει σημερα ανα την υφηλιο.

Αυριο με το καλο θα το παραλαβω και θα τα πουμε πιο αναλυτικα.

Γράφω τις πρώτες σύντομες εντυπώσεις από το καρφωτικό και τον λειαντήρα, μήπως και θέλει κάποιος να εκμεταλλευτεί τα κουπόνια της βδομάδας

Πολύ καλές εντυπώσεις και από τα δυο!

Ειδικά για το καρφωτικό, είχα δει κάποια video που έλεγαν πως δεν δουλεύει καλά και πως δεν μπαίνουν τα δίχαλα σωστά στο ξύλο κλπ και για αυτό το αγόρασα με επιφύλαξη (και να το επιστρέψω αν ήταν όντως έτσι)

Ευτυχώς δουλεύει μια χαρά :)

20230921_190342.jpg
Το δοκίμασα με δίχαλα των 20mm σε ΚΠ, σε μαλακά και σκληρά ξύλα και μάλιστα στο 3 επίπεδο δύναμης (από τα 6) και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα
Μόνο σε ένα πολύ σκληρό ξύλο σύνθετης ξυλείας (αυτό κάτω δεξιά) χρειάστηκε να βάλω τη ρύθμιση στο 6, αλλά και πάλι κανένα πρόβλημα.
Βασικά, αν κρατάς σταθερό το ξύλο και πιέζεις σωστά το καρφωτικό πάνω του, όλα δουλεύουν σωστά.

Και ο ευθύς λειαντήρας, στο λίγο που τον δοκίμασα, μια χαρά μου φάνηκε. Δεν είχε ενοχλητικούς κραδασμούς και είχε αρκετή δύναμη (δεν κατάφερα να τον κάνω να μπλοκάρει)

Οπότε, για την τιμή τους, συστήνονται (y)

Αγόρασα σήμερα τον 20βολτο τροχό 76 χιλ. Να πω καταρχάς ότι πήγα σε 2 καταστήματα για να τον βρω, καθώς στο πρώτο που πήγα, παραδόξως δεν τον είχαν φέρει καθόλου. Στο δεύτερο κατάστημα είχαν περί τα 10 κομμάτια.
Όταν τον δοκίμασα σπίτι, παρατήρησα ότι ακούγεται αρκετά έντονα κατά τη λειτουργία στον αέρα. Έντονο βουητό, πολύ πιο έντονο από τον αντίστοιχο 12βολτο που επίσης έχω,
Προς το παρόν δεν τον δοκίμασα επί τω έργω, οπότε δεν έχω άποψη για τη δύναμή του.
Σε κάθε περίπτωση ο θόρυβος που προανέφερα μου φάνηκε κάπως υπερβολικός και προβληματίζομαι μήπως έπεσα σε σκάρτο κομμάτι,
Έχει κάποιος φίλος αγοράσει τον συγκεκριμένο να γράψει αν παρατήρησε κάτι ανάλογο;