Ελπιζω να φερει επιτελους τα Χριστουγεννιατικα πουλοβερακια και στην Ελλαδα φετος να τα φοραμε και να φτιαχνει η διαθεση μας οπως του ανθρωπου που ειναι γεματος χαρα και ενεργεια 

Για τα Lidl...;Η χρεωκοπία είναι προ των πυλών
Μήπως μπορείς να μου πεις πια έκδοση έχεις? Αυτό που έχει και Bluetooth και συνδέεται με το κινητό ή το πρώτο που είχε βγει? Έχω αγοράσει ένα και δεν το δούλεψα φέτος. Να ξέρω τι με περιμένει.Θα ήθελα να το κάνω αυτό αν δεν είχα αγοράσει τις 2 8αρες και αν δεν είχα ξεκινήσει το πρότζεκτ με 2 15 άρες που ετοιμάζω.. Και ο μόνος λόγος ήταν αυτό το θαμνοκοπτικο..Θα πάνε κρίμα όλα με λίγα λογια
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... τελικά βρήκες ?Για πειτε μου τωρα που θα βρω ανταλλακτικο για υτη την Χυτρα?
![]()
GSW Schnellkochtopf System Plus 22 cm, 6 Liter mit Ein…
GSW Schnellkochtopf System Plus 22 cm, 6 Liter mit Einsatz im LIDL Online-Shop kaufen ✓ 30 Tage Rückgaberecht ✓ Schneller Versand ✓ Jetzt bestellen!www.lidl.de
Χρειαζομαι το λαστιχακι στεγανωσης του δεικτη πιεσης.
View attachment 213361
Το Lidl τηλεφωνικα δεν μπορεσε να βρει το προιον(!???!!!!) με κανενα απο τα στοιχεια που τους εδωσα και αναγραφονται επανω στην βαση του λες και εχει βγαλει πολλες χυτρες ταχυτητος της GSW...
Του εστειλα και μειλ με φωτογραφιες καθως και το λινκ του γερμανικου σαιτ και εδω και μια εβδομαδα αναμενω απαντηση....
Πηγα και σε ενα φιλο εξειδικευμενο σε τετοια ανταλλακτικα και δεν ταιριαζει κατι απο αλλη μαρκα.
Εντός εγγύησης, τηλ στο 8001113333 όπου θα σε παραπέμψουν στο http://www.houston-service.com/Service για το PABSP 20-Li C2 που απευθυνόμαστε;
Αν αναλογιστείς ότι πριν λίγους μήνες το Parkside είχε €12,99 τότε μάλλον είναι παρόμοια προϊόντα αν όχι πανομοιότυπα.View attachment 220431View attachment 220432
Μια παροιμία λέει: "οτι πληρώνεις παίρνεις"
Ρωτάω τώρα εγώ επειδή θα φέρει από βδομάδα το σετ καστάνιας. Είναι άραγε συγκρίσιμα αυτά τα 2 σετ ?
Εχω 2 του lidl πολλα χρονια τωρα δουλεμενες αρκετα και ειναι αψογες ακομα και για 18 ευρω.Εχω και μια σαν τη δεξια αγορασμενη απο aliexpress.Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης,στο πρωτο ζορι η καστανια εσπασε,την αντικατεστησα με μια μικρη parkside,τα καρυδακια σχετικα καλα ειναι αλλα οχι σαν του lidl.Επισης η θηκη της ειναι μαυρα χαλια,καθε φορα που την ανοιγεις ολα ειναι σκορπια.View attachment 220431View attachment 220432
Μια παροιμία λέει: "οτι πληρώνεις παίρνεις"
Ρωτάω τώρα εγώ επειδή θα φέρει από βδομάδα το σετ καστάνιας. Είναι άραγε συγκρίσιμα αυτά τα 2 σετ ?
Δεν ξερω αμα βγαλει professional τι θα λενε αλλα οσο αφορα τις καλτσες εργασιας της Caterpillar που φερνει το Lidl τις εγκρινω με το παραπανω...Άμα βγάλουν και κάλτσες προφέσιοναλ θα τις κάνω συγκριτικό τεστ
Άμα βγάλουν και κάλτσες προφέσιοναλ θα τις κάνω συγκριτικό τεστ
Άμα βγάλουν και κάλτσες προφέσιοναλ θα τις κάνω συγκριτικό τεστ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.