Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σύντροφε Δημήτρη .... :love:
Δεν είναι θέμα "φαν".... έχω πάψει από καιρό να διαλαλώ τις απόψεις μου περί των συγκεκριμένων εργαλείων.... αλλά .... εδώ όταν "ζυγίζουμε" μια πιθανή αγορά δεν πρέπει να παραβλέπουμε το σημαντικότερο των πλεονεκτημάτων (αν υποθέσουμε πρώτα από όλα ότι το εργαλείο είναι σωστά συναρμολογημένο και δουλεύει) και αυτό είναι:
-Στην περίπτωση που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας η επιστροφή του σε οποιοδήποτε από τα πολλά καταστήματα και η επιστροφή των χρημάτων σε μετρητά χωρίς ερωτήσεις-
Κανένα άλλο εργαλείο δεν δίνει αυτή την δυνατότητα.
Καθώς και η τριετής ή πενταετής εγγύηση.
Πάντα με το σκεπτικό ότι πρόκειται για εργαλεία ερασιτεχνικής χρήσης.
Με αυτά λοιπόν στην ζυγαριά είναι δύσκολο να προτείνεις εναλλακτικές λύσεις ...πάντα κατά την γνώμη μου.
Στο θέμα μας λοιπόν ήθελα να τονίσω ότι πρώτα δίνουμε την πληροφορία που ζήταγε ο φίλος αν την ξέρουμε και μετά αν ζητηθεί προτείνουμε ο κάθε ένας τις εναλλακτικές της "φαν" κατηγορίας μας ... :cool: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :love:

Απο skroutz πάντως επιστρέφεις ότι θές χωρίς ερωτήσεις και έχεις τα λεφτά σου πίσω σε λίγες μέρες.

Για την εγγύηση καθυστέρησαν παραπάνω αλλά πάλι μου επέστρεψαν τα χρήματα ενώ δεν ήταν υποχρεωμένοι.

Οι εναλλακτικές προτάσεις ειδικά για τα εργαλεία του λιντλ που έχουν πάντα το μάρκεντιγκ "ή τώρα ή άντε περίμενε" νομίζω ότι είναι πολύτιμες.

Συγγνωμη βρε παιδια αλλα ερασιτεχνικη χρηση σημαινει οτι κανω μια δουλεια το χρονο (και αν) , και αυτη την προγραμματιζω μια Κυριακη που θα υπαρχουν οι καταλληλες συνθηκες, και τοτε αν μου χαλασει το εργαλειο τι να το κανω που μου το αλλαζουνε ή μου δινουνε πισω τα λεφτα? Μηπως θα μου δωσουνε και την βενζινη που ξοδεψα για να παω στο χωριο ή θα μου βρουνε ευκολα μερα να τελειωσω την δουλεια μου?

για μενα,ερασιτεχνικη χρηση μπορει να ειναι κ 20 φορες το χρονο αλλα... με γνωμονα εξαρχης οτι το κομπρεσερ π.χ. θα χρειαστει περισσοτερα διαλλειματα σε σχεση με ακριβοτερο ή οτι θα εχει περισσοτερες αναπηδησεις ή οτι τα καλεμια του θα γινουν πλακε απτην πρωτη χρηση κιολας.ακομα κ στην χειροτερη περιπτωση να σταματησει να δουλευει,δεν θα σοκαριστω σε σχεση με ενα ακριβοτερο οπου εκει βαζεις τα κλαματα μαζι με νευρα

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: osatosa
εγώ παιδιά πήρα τη μέγγενη την περιστρεφόμενη τη μικρή και κάποια τρυπανάκια ξύλου περισσότερο για την κασετίνα
για χρήση μια φορά το χρόνο καλά ειμαι
εχω πολλά καλά εργαλεία σε αυτά δεν ξέρω αν άξιζε να πάω σε επώνυμα

• Like
Reactions: KOSSTV
Παιδιά .....θα το πω ακόμα μια φορά και ας γίνω κουραστικός....
Η ερώτηση του φίλου ήταν σαφέστατη.
Ζήτησε άποψη για το συγκεκριμένο εργαλείο και για συγκεκριμένη λειτουργία αν κάποιος το έχει να τον βοηθήσει.
Δεν ζήτησε εναλλακτικές προτάσεις αγοράς στην ίδια ή παραπλήσια τιμή. Ούτε πόσο είχε κάποτε και πόσο έχει τώρα και αν συμφέρει.
Τέτοιου είδους πληροφορίες μπορεί να δίνονται με καλή πρόθεση αλλά μπερδεύουν τον άλλο ....
Θα απαντήσω λοιπόν εγώ στον φίλο που το έχω και το έχω δουλέψει το συγκεκριμένο εργαλείο.
Φίλε μου όσες φορές το δούλεψα δεν παρατήρησα την αστοχία που αναφέρεις. Δούλεψε σωστά και σε τρύπημα και σε σκάψιμο.
Τώρα το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω ....με τα Parkside. Αν το αγαπήσεις δεν θα σε προδώσει. :cool:
Θα γίνω και εγω ομως κουραστικός...μάλλον πιο προνοητικός...
Όταν ένα Parkside φτάνει σε τιμη με ένα του εμπόριου ειναι αδιανόητο κατά την άποψή μου να μη το συγκρινεις με αλλο..το έχω αναφέρει πολλάκις ότι πρέπει να κατατοπηζεται ο ενδιαφερόμενος ουσιαστικα και εις βάθος σε τετοια περιπτωση...δεν θα τον αφήσουμε να πάει τύφλα...
Γιατί υπάρχει περίπτωση να τρέχει σύγχρονος μια προσφορά σε κάτι άλλο που να αξίζει περισσότερο..

Επεισης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να γινει με κάποιο άλλο του εμποριου σύγκριση με ενα Parkside σε αυτό το νήμα...Δυστυχως εχεις δωσει αυτην την εντυπωση..

Δηλ θα πρέπει να κάνει την ερώτηση στο νήμα "Τι εργαλείο να επιλεξω;" για το Parkside ωστε να πούμε μετά στην διαδικασία να το συγκρίνουμε...;
Τι να πω δεν ξέρω...τέλος πάντων..

Εγώ δεν το έχω εργαλείο και δεν απέτρεψα να το πάρει αλλά οφείλω να δώσω εναλλακτική και έτσι πρέπει...
Από εκεί πέρα ας αποφασίσει ο ίδιος..

για μενα,ερασιτεχνικη χρηση μπορει να ειναι κ 20 φορες το χρονο αλλα... με γνωμονα εξαρχης οτι το κομπρεσερ π.χ. θα χρειαστει περισσοτερα διαλλειματα σε σχεση με ακριβοτερο ή οτι θα εχει περισσοτερες αναπηδησεις ή οτι τα καλεμια του θα γινουν πλακε απτην πρωτη χρηση κιολας.ακομα κ στην χειροτερη περιπτωση να σταματησει να δουλευει,δεν θα σοκαριστω σε σχεση με ενα ακριβοτερο οπου εκει βαζεις τα κλαματα μαζι με νευρα

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για 20 φορές το χρόνο και με διαφορετικούς χρόνους κάθε φορά δεν μιλάμε για ερασιτεχνική χρήση αλλά για κάτι παραπάνω...
Θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά εάν θα πήγαινα στο Parkside..

Εγώ είπα ότι ο άνθρωπος έκανε μια συγκεκριμένη ερώτηση και κατά την γνώμη μου η απάντηση αν υπήρχε θα έπρεπε να αφορούσε την συγκεκριμένη ερώτηση....για την οποία δεν υπήρχαν απαντήσεις ...
Από εκεί και πέρα όπως νομίζετε μπορείτε να διαμορφώσετε και την ροή του forum.
Αυτά από εμένα και με αγάπη για όλους μαζί και τον κάθε ένα ξεχωριστά :love:
Και "καλό βόλι" ....αυτό έχει περισσότερη σημασία από τα Parkside ... ;) :cool:

• Like
Reactions: johnie86
Την περασμένη βδομάδα βρέθηκα στη Γερμανία και δεν μπόρεσα να αντισταθώ να μπω σε ένα Lidl εκεί...

Από τα ενδιαφέροντα που δεν είχα ξαναδει:

Φορτιστής ... ηλεκτρικού αυτοκινήτου 11kW στα €299

1696861596442.png

Ένας πριτσιναδόρος ( σπειρωμάτων; ) στα €7.99
1696861787750.png

Μου κάνει εντύπωση που η ετικέτα είναι γραμμένη στα ιταλικά ενώ το προϊόν πωλείται στο γερμανικό κατάστημα

Μου κάνει εντύπωση που η ετικέτα είναι γραμμένη στα ιταλικά ενώ το προϊόν πωλείται στο γερμανικό κατάστημα
Μαλλον ειναι για κια απο τις ετικέτες.
Και ποσο μαλλον που ειναι στο πιαω μερος

Παιδιά έχει φέρει ποτέ 12ν μπουλοκλειδο 1/2 Parkside Performance στην Ελλάδα...;
Εάν το φέρει το πήρα χθες...!!

Είναι αυτό στο παρακάτω βίντεο...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: Χιωτης