Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά έχει φέρει ποτέ 12ν μπουλοκλειδο 1/2 Parkside Performance στην Ελλάδα...;
Δεν το έχει φέρει. Δεν το έχει καν το ιντερνετικό μαγαζί (Lidl.de), οπότε μάλλον είναι κάποιο πρωτότυπο (το γράφει και στον τίτλο) που θα βγει αργότερα κάποια στιγμή.

Πάντως στα ίδια λεφτά μπορείς να βρεις παρόμοιο πχ:
... να πειράξω τον φίλο μου osatosa :p

Παιδιά πήρε κανείς το αλυσοπριονάκι να μας πει την γνώμη του;
Κυρίως από θέμα βάρους και ποιότητας κατασκευής.
Το πήρα εγώ, δεν είναι και το ελαφρύτερο που υπάρχει αλλά δουλεύετε με το ένα χέρι χαλαρά, αρκετά καλό και στιβαρό πήρε μπροστά πολύ εύκολα.

Το πήρα εγώ, δεν είναι και το ελαφρύτερο που υπάρχει αλλά δουλεύετε με το ένα χέρι χαλαρά, αρκετά καλό και στιβαρό πήρε μπροστά πολύ εύκολα.
Μήπως σου είναι εύκολο να το ζυγίσεις μαζί με λάμα και αλυσίδα;

Nα ηταν ολες οι βδομαδες γεματες εργαλεια σαν και αυτην!!

Πανδαισια εργαλειων ερχεται, απο καλτσακια εργασιας μεχρι παγκοπριονα!

Nα ηταν ολες οι βδομαδες γεματες εργαλεια σαν και αυτην!!

Πανδαισια εργαλειων ερχεται, απο καλτσακια εργασιας μεχρι παγκοπριονα!
Ουτως η αλλως ειναι γεμάτα τα ράφια με πολλα εργαλεία απο προηγούμενες προσφορές, αφου δεν αποσύρονται στο 15ήμερο. Μάλλον είναι υπερπλήρεις οι αποθήκες

τι οργασμος εργαλειων ειναι αυτος? κατι δεν μου παει καλα.. μην ξαναβγαλει εργαλεια παλι μετα απο κανα μηνα φοβαμαι..

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κανενα μαγαζί να επισκευάζει parkside hammer drill; Στο επισημο service του lidl δεν κανουν επισκευες επι πληρωμή μου ειπαν.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κανενα μαγαζί να επισκευάζει parkside hammer drill; Στο επισημο service του lidl δεν κανουν επισκευες επι πληρωμή μου ειπαν.
Δεν είσαι σε εγγύηση...;

Δεν κατάλαβα, όταν τελειώσει η εγγύηση, τα Parkside δεν επισκευάζονται κάπου επίσημα; Δεν πιστεύω πως ισχύει κάτι τέτοιο.
Δεν έχει εξουσιοδοτημένα service;