Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Επίσης έχουν το μικρό επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο (με την πλασματική ροπή των 10ΝΜ, λογικά είναι γύρω στα 4), σε τιμή έκπτωσης 13,5 ευρώ μέσω της εφαρμογής:
Νομίζω για όποιον δεν έχει ανάλογο εργαλείο, είναι καλή περίπτωση.

• Like
Reactions: Χιωτης
Εχει παρει καποιος το πνευματικο πιστολετο των περιπου 800-1000 watt (δεν θυμαμαι πιο μοντελο είναι)
Ειναι ευχαριστημενος ?
Εχω ενα bosch 15 χρονια και χρειαζομαι και 2 και ειμαι αναμεσα στο parkside και στο dexter ... να πω την αληθεια πηγα ειδα, το dexter και δεν μου αρεσε πως αλλαζεις τα καλεμια (καμια σχεση με το bosch)
Για πειτε καμια ιδεα, εγω χρειαζομαι περιπου 3j δυναμη

Tα 800 και 1000w πιστολετα της Parkside θα σου δωσουν ισχυ/ενεργεια περιπου 1και κατι και 2 και κατι j αντιστοιχα.

Ενα γομαρι σκαπτικο που βγαζει στα 1500w θυμαμαι οτι δινει 5 j και ενα πολυ καλο παλιο μοντελο των 1100w -που εχω απο το 2013- εδινε 3j, τουλαχιστον στα χαρτια.
Eιναι το PBH 1050 A1, το πρωτο σκαπτικο που εβγαλε. Απο τα ελαχιστα Parkside που μου αντεξαν τοσα χρονια με αρκετη χρηση.
Στο τελος βαρεθηκα να περιμενω να χαλασει και αγορασα και ενα αντιστοιχο Bosch που οντως βγαζει 3j. Οταν τα συγκρινα υπολογισα το Parkside να εβγαζε περιπου 2.5j.

Παντως αν το βρεις σε νεωτερη εκδοση, να το παρεις καθως ειναι και αρκετα δυνατο και βολικο.
Αυτο εδω ειναι σε φωτο απο αναρτηση του 2013 απο το νημα τα Εργαλεια κανουν τον μαστορα, επειδη τοτε δεν ειχαμε ανοιξει ακομα το νημα Τι παραλαβαμε σημερα :)

Δες εναλλακτικες στα πιστολετα της Total

Εχει παρει καποιος το πνευματικο πιστολετο των περιπου 800-1000 watt (δεν θυμαμαι πιο μοντελο είναι)
Ειναι ευχαριστημενος ?
Εχω ενα bosch 15 χρονια και χρειαζομαι και 2 και ειμαι αναμεσα στο parkside και στο dexter ... να πω την αληθεια πηγα ειδα, το dexter και δεν μου αρεσε πως αλλαζεις τα καλεμια (καμια σχεση με το bosch)
Δεν ξέρω πιο Bosch έχεις αλλά από τις 2 εταιριες που αναφέρεις μόνο το Parkside ίσως να σε ικανοποιήσει..
Το φερνει πολλά χρόνια και ο πατέρας μου έχει πάρει την έκδοση του 2015 όπου και έχουμε χρησιμοποιήσει με μεγάλη επιτυχία,αποδώση και αξιοπιστία όλα αυτά τα χρόνια...
Ίσως από τα πιο value for money εργαλεία της Parkside..
Το.μοντελο που τρέχει αυτήν την στιγμη είναι αυτό..
Εάν δεν έχει άλλαξει κατασκευαστηκα είναι μια χαρά εργαλείο..
Βέβαια κάποτε είχε 45 και 50 ευρώ...

Από κει και πέρα αναλόγως την τσέπη σου κίνησαν....
Η Total που αναφέρθηκε είναι αξιόπιστη και αυτή σαν εταιρια...και βρίσκεις τα εργαλεια πάντοτε...

Εάν ήθελα παντως κάτι εφάμιλλο του Bosch πας εδώ..
Μόνο και μόνο οι τόσες αξιολογήσεις φτάνουν...!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες με βοηθησατε παρα πολυ παιδια..
Θα μπορουσε καποιος να μου πει τι βαρος εχει μονο το πιστολετο ?
Σας ευχαριστω

Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες με βοηθησατε παρα πολυ παιδια..
Θα μπορουσε καποιος να μου πει τι βαρος εχει μονο το πιστολετο ?
Σας ευχαριστω
Γύρω στα 3,6 κιλά είναι...
Το αναφερει στο link που ανέβασα...

Screenshot_20231112_142322_Samsung Internet.jpg

• Like
Reactions: xaloulis90
Διαφορα εργαλεια και αξεσουαρ απο την Πεμπτη 16 Νοεμβριου

..και καποια Χριστουγεννιατικα που μπορει να ενδιαφερουν

Ειναι ευχαριστημενος ?

Μήπως να ρίξεις μια ματιά στο performance μπαταρίας στα 3J που φέρνει αυτές τις ημέρες;

• Like
Reactions: Χιωτης
έχει και την μπαλαντέζα των 4,5 μ με τις 4 πρίζες. Μια ανά 1 μ.
μου έχει λύσει τα χέρια η συγκεκριμένη

1QjYzRUEzRTk0NDUwRDZCQjVFQzRCNzM0MTdGNzE0Qzk2MkNCRjlFLmpwZw.jpg

Yπαρχει στο Lidl ενα 4βολτο κατασβιδακι με 13.49 ευρω με κουπονακι Lidl plus σε ενα πολυ περιποιημενο θηκακι με μπολικες μυτες.

Περα απο την εντελως λαθος ροπη (αναγραφει 10Νm (!!) ενω πρεπει να ειναι γυρω στα 4Νm) ειναι μια φτηνη και ενδιαφερουσα προταση για τις μικροδουλειες ενος νοικοκυριου.

Επισης να πω οτι φερνει απο Πεμπτη διαφορα υλικα επιδιορθωσης (στοκους) εκ των οποιων η μονταζοκολλα και οι δυο στοκοι (εσ. και εξ. χωρων) ειναι πολυ καλα υλικα και θα τα προμηθευτω παλι.

Μετά από πολύ καιρό αγορές εργαλειου και βοηθητικων εξαρτημάτων από το Lidl..
Ένα σετ πριτσιναδορων/πένσα για τρύπες,μια μαγνητική ραγα και ενα αεροθερμο μικρο..

20231113_155208.jpg

Το αεροθερμο φυσικά ανοίχτηκε για να το τσεκάρω...
Η πρώτη εντύπωση αρκετά καλή...

20231113_160049.jpg

Ο αέρας που βγάζει όπως αναμενόταν,λίγος σχετικά, και η θερμότητα που επιτυγχάνει στις θερματικές πλακες εντός 5 λεπτών είναι ικανοποιητική...
Μπορεί να δουλέψει και ως ανεμιστήρας μόνο..
Για τα σημεία και τον τρόπο που ανεφερα πιο πάνω θα βοηθήσει αρκετά...από αύριο κι όλας..!!!

20231113_155831.jpg

20231113_160101.jpg

Για φερε αν θες κανα παραδειγμα χρησης αυτης ης μπαλαντεζας να μαθαινουμε κανα κολπο.
Στο εργαστήριο καρφωμένη στον τοίχο,πανω απο τον παγκο,οπότε δεν χρειάζεται τα σταθερα εργαλεία να πηγαίνουν τα καλώδια τους σε ένα σημείο.Εγω το σκέπτομαι σαν "να πηγαίνω σε ένα τοίχο χωρίς πριζες κ ανά ένα μέτρο να τοποθετώ πριζα".Χωρίς σκαψιματα κτλ.

Yπαρχει στο Lidl ενα 4βολτο κατασβιδακι με 13.49 ευρω με κουπονακι Lidl plus σε ενα πολυ περιποιημενο θηκακι με μπολικες μυτες.

Περα απο την εντελως λαθος ροπη (αναγραφει 10Νm (!!) ενω πρεπει να ειναι γυρω στα 4Νm) ειναι μια φτηνη και ενδιαφερουσα προταση για τις μικροδουλειες ενος νοικοκυριου.

Νομίζω πλέον δεν ειναι τοσο δελεαστικό...έρχεται αντίπαλος με το Total..

Επισης να πω οτι φερνει απο Πεμπτη διαφορα υλικα επιδιορθωσης (στοκους) εκ των οποιων η μονταζοκολλα και οι δυο στοκοι (εσ. και εξ. χωρων) ειναι πολυ καλα υλικα και θα τα προμηθευτω παλι.
Επεισης στους ακρυλικόυς στόκους εντός και εκτός ειναι ακριβά...
Να σου φέρω της Vitex που είναι ανώτερος και με περισσότερη ποσοτητα..

• Like
Reactions: zerlan and nikfor
Καλοδουλευτα Κωστη!

Πολυ χρησιμο το ανεμιστηρακι στη δουλεια σου! Και οι μαγνητες VFM.
Τρυπητηρια ζωνης εχουν περασει παρα πολλα απο τα χερια μου καθως χαλανε ευκολα στα ζορια.
Απο τοτε βεβαια που αγορασα ενα Κνιπεξ...δεν ξανα ασχοληθηκα, αλλο πραμα μιλαμε, μερα με την νυχτα σε σχεση με ολα τα υπολοιπα φτηνα.
kJ0HEYeh.jpg

+++++

Για τους στοκους το ξερω αλλα η συσκευασια του λιντλ σε σωληναριο με βολευει καθως ειναι εξαιρετικα ευχρηστη για μικρο επισκευες.

Γύρω στα 3,6 κιλά είναι...
Το αναφερει στο link που ανέβασα...

View attachment 222645
Για την εργασια που το χρειαζομαι δεν το λες και ελαφρυ ...
Μήπως να ρίξεις μια ματιά στο performance μπαταρίας στα 3J που φέρνει αυτές τις ημέρες;

Ευχαριστώ το εχω, πολυ καλο, απλα θελω κατι με ρευμα για ωρες σπασιματος..

Για φερε αν θες κανα παραδειγμα χρησης αυτης ης μπαλαντεζας να μαθαινουμε κανα κολπο.
Εκεί που έχω βάλει του καναπέδες δεν έχει πρίζα πότε με αυτή την μπαλαντέζα έχω μπρίζες και από τις δύο πλευρές χωρίς να καταφύγω σε δικιά μου κατασκευή.

Θα μπορούσε να είναι χρήσιμη σε μία κουζίνα χωρίς πολλές πρίζες καθώς και σε μικρό πάγκο εργασίας για τον ίδιο λόγο

Εκεί που έχω βάλει του καναπέδες δεν έχει πρίζα πότε με αυτή την μπαλαντέζα έχω μπρίζες και από τις δύο πλευρές χωρίς να καταφύγω σε δικιά μου κατασκευή.

Θα μπορούσε να είναι χρήσιμη σε μία κουζίνα χωρίς πολλές πρίζες καθώς και σε μικρό πάγκο εργασίας για τον ίδιο λόγο
...και για Χριστουγεννιατικα λαμπιονια(επειδη μπαινουν σε διαφορα σημεια) μια χαρα μου φενεται..;)

• Like
Reactions: papako