xaloulis90
Established Member
- 16 February 2011
- 188
Ναι θες ελαφρύ...κοίταξε αυτά τα 2 που σου είπα..Σκαψιμο τοιχου περισσοτερο για ηλεκτρολογικα
Σαφώς η σειρά Performance είναι ποιοτηκοτερη...Παιδιά η σπαθοσεγα τι λέει ;
Θέλω να πάρω μια αλλά δεν ξέρω ποια αξίζει η μαύρη η πράσινη και ποιο μοντέλο το έχει κάποιος ;
Αυτην την φορα θα το παρω....!!!!
![]()
Parkside® Κεραμικό αερόθερμο δαπέδου PKH 2000 C2 - Lidl
Parkside® Κεραμικό αερόθερμο δαπέδου PKH 2000 C2 - Γρήγορη θερμότηταwww.lidl-hellas.gr
![]()
Λεω να το παρω αυτο για περιστασιακη χρηση..Yπαρχει στο Lidl ενα 4βολτο κατασβιδακι με 13.49 ευρω με κουπονακι Lidl plus σε ενα πολυ περιποιημενο θηκακι με μπολικες μυτες.
![]()
Parkside® Επαν/ζόμενο κατσαβίδι 4 V PAS 5 D6 - Lidl
Parkside® Επαν/ζόμενο κατσαβίδι 4 V PAS 5 D6 - Συμπαγής κατασκευήwww.lidl-hellas.gr
Περα απο την εντελως λαθος ροπη (αναγραφει 10Νm (!!) ενω πρεπει να ειναι γυρω στα 4Νm) ειναι μια φτηνη και ενδιαφερουσα προταση για τις μικροδουλειες ενος νοικοκυριου.
θελω ενα αεροθερμο για το μπανιο, μικρη χρηση, 15 λεπτα να ζεσταινει το χωρο
Αυτο που λεει κεραμικο ειναι καλυτερο απο τα απλα;; Επειδη ειναι Parkaside μηπως ειναι για εργασιες;
Στο μαγαζι χτες ειδα και αλλο ενα κανονικο (νομιζω SilverCrest) που ελεγε κεραμικο.. επισης ειχε εενα κλασικο ορθιο γυρωστα 20ε παλι.. τι να προτημισω;
Πας στις ειδοποιησεις και ενεργοποιεις το κουπονι που ειναι για Χ μερες....Λεω να το παρω αυτο για περιστασιακη χρηση..
Εγκατεστησα και την εφαρμογη Lidl Plus αλλα δε καταλαβαινω πως λειτουργει η φαση με τα κουπονια..
αυτο πως το παιρνεις 13.5;
Τα κουπονια για το καθε ειδος βγαινουν συγκεκριμενες μερες και αν το προλαβεις;
Δε το βλςπω στα κουπονια μου.. οποτε τι σημανει αυτο;Για μικρο μπανακι και 10-`15 λεπτα θεωρω οτι θα ειναι μαι χαρα..
Σημερα το χρησιμοποιησα τουλαχιστο 6-7 ωρες δουλεψε ρολοι...οταν υπερθερμανθει σβηνει μονο του και μετα απο λιγο ξαναξεκιναει....
Πας στις ειδοποιησεις και ενεργοποιεις το κουπονι που ειναι για Χ μερες....
ουτε σε μενα το βγαζειΔε το βλςπω στα κουπονια μου.. οποτε τι σημανει αυτο;
βλεπω καποια κουπονια ενεργα και καποια που θα ενεργοποιοηθουν σε Χ μερες
θελω ενα αεροθερμο για το μπανιο, μικρη χρηση, 15 λεπτα να ζεσταινει το χωρο....
..
Νομίζω ότι με την χρήση του Lidl Plus σου στο ταμείο κάθε φορά θα βλέπεις και περισσότερα κουπόνια ανάλογα με το είδος των αγορών σου.Δε το βλςπω στα κουπονια μου.. οποτε τι σημανει αυτο;
βλεπω καποια κουπονια ενεργα και καποια που θα ενεργοποιοηθουν σε Χ μερες
ναι εχεις δικιο σε αυτο..έχω την εντύπωση πως στο μπάνιο δεν είναι ασφαλές να βάζουμε οποιοδήποτε αερόθερμο.
Αυτό του Lidl ενώ είναι μικρό και βολικό, δεν έχει κάποια πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης.
Ενα αερόθερμο για να χαρακτηριστεί ως "μπάνιου" πρέπει να πληροί κάποιες ελάχιστες προδιαγραφές ασφάλειας, να είναι τουλάχιστον IP21 ώστε ακόμα και αν το βρέξουμε κατά λάθος, να μην υπάρξει πρόβλημα.
Να, ένα παράδειγμα με ένα φτηνό αερόθερμο μπάνιου, που έχει και IP21 και ειδικό ποδαράκι ασφάλειας στην κάτω πλευρά, ώστε να διακόπτει αυτόματα τη λειτουργία του σε περίπτωση που ανατραπεί . Το έχω το συγκεκριμένο στο μπάνιο, μια χαρά κάνει τη δουλειά του.
για το κατσαβιδι ελεγα στα κουπονια.. το αεροθερμο δεν ειδα εκπτωση νομιζωΝομίζω ότι με την χρήση του Lidl Plus σου στο ταμείο κάθε φορά θα βλέπεις και περισσότερα κουπόνια ανάλογα με το είδος των αγορών σου.
Επειδή όμως στο συγκεκριμένο θέμα δεν ξέρουμε τι λέμε .... καλύτερα να κάνεις μια ερώτηση στην εξυπηρέτηση πελατών
https://exypiretisi-pelaton.lidl-hellas.gr/SelfServiceGR/s/article/Πώς-μπορώ-να-επικοινωνήσω-μαζί-σας?_ga=2.248200143.957395579.1699982582-960541111.1694817149
και ότι σου πούνε ενημέρωσε και εμάς να ξέρουμε για το συγκεκριμένο θέμα.
Ούτε εγώ το βλέπω το αερόθερμο στα κουπόνια ,,,,μάλλον θα έληξε η προσφορά.
Δεν ήτανε καθόλου εξ αρχής...στο.λεω επειδή το πηρα.για το κατσαβιδι ελεγα στα κουπονια.. το αεροθερμο δεν ειδα εκπτωση νομιζω
Ενδεχομενος να έχεις ένα.δικιο αλλά εάν το χρησιμοποιεί πριν την χρήση του μπάνιου δεν νομίζω να έχει θέμα...έχω την εντύπωση πως στο μπάνιο δεν είναι ασφαλές να βάζουμε οποιοδήποτε αερόθερμο.
Αυτό του Lidl ενώ είναι μικρό και βολικό, δεν έχει κάποια πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης.
Ενα αερόθερμο για να χαρακτηριστεί ως "μπάνιου" πρέπει να πληροί κάποιες ελάχιστες προδιαγραφές ασφάλειας, να είναι τουλάχιστον IP21 ώστε ακόμα και αν το βρέξουμε κατά λάθος, να μην υπάρξει πρόβλημα.
Να, ένα παράδειγμα με ένα φτηνό αερόθερμο μπάνιου, που έχει και IP21 και ειδικό ποδαράκι ασφάλειας στην κάτω πλευρά, ώστε να διακόπτει αυτόματα τη λειτουργία του σε περίπτωση που ανατραπεί . Το έχω το συγκεκριμένο στο μπάνιο, μια χαρά κάνει τη δουλειά του.
Έδω το είδα..Γράψε λάθος…..ούτε το κατσαβίδι είδα![]()
απο την εμεπιρια μου απο φθηνο/φθηνιαρικο...μην παρεις κατι τετοιο...ο αυτοματος θερμοκρασιας, κοβει πολυ νωρις, το αεροθερμο πρεπει να δουλευει χαμηλα οποτε δεν κανει δουλειαναι εχεις δικιο σε αυτο..
βασικα εγω το σκεφτομουν πιο πολυ να το βαζω πριν μπω στο μπανιο και να το κλεινω οταν μπαινω
Πολλοι παντως χρησιμοποιουντα απλα αεροθερμα χωρις να ειναι καταλληλα για το μπανιο
το θεμα μου ηταν να προτιμησω αυτο η καποιο αλλο συμφωνα με την αποδοση τους
Με συγχωρείτε που ξεθάβω τόσο παλαιό πόστ απλώς δεν βρήκα αλλού σχετική πληροφορία.Για πειτε μου τωρα που θα βρω ανταλλακτικο για υτη την Χυτρα?
![]()
GSW Schnellkochtopf System Plus 22 cm, 6 Liter mit Ein…
GSW Schnellkochtopf System Plus 22 cm, 6 Liter mit Einsatz im LIDL Online-Shop kaufen ✓ 30 Tage Rückgaberecht ✓ Schneller Versand ✓ Jetzt bestellen!www.lidl.de
Χρειαζομαι το λαστιχακι στεγανωσης του δεικτη πιεσης.
View attachment 213361
Το Lidl τηλεφωνικα δεν μπορεσε να βρει το προιον(!???!!!!) με κανενα απο τα στοιχεια που τους εδωσα και αναγραφονται επανω στην βαση του λες και εχει βγαλει πολλες χυτρες ταχυτητος της GSW...
Του εστειλα και μειλ με φωτογραφιες καθως και το λινκ του γερμανικου σαιτ και εδω και μια εβδομαδα αναμενω απαντηση....
Πηγα και σε ενα φιλο εξειδικευμενο σε τετοια ανταλλακτικα και δεν ταιριαζει κατι απο αλλη μαρκα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.