Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Με συγχωρείτε που ξεθάβω τόσο παλαιό πόστ απλώς δεν βρήκα αλλού σχετική πληροφορία.
Μήπως βρέθηκε τελικα το ανταλλακτικό (ή συμβατό) καθώς έχω την ίδια χύτρα;
Βρεθηκε μετα απο επικοινωνια 2 μηνων με το Service της Lidl που εκανε τον ενδιαμεσο με μια εταιρεια στην Γερμανια.

Βρεθηκε μετα απο επικοινωνια 2 μηνων με το Service της Lidl που εκανε τον ενδιαμεσο με μια εταιρεια στην Γερμανια.
Α ωραία σας ευχαριστώ.
Σε αυτή τη περίπτωση έχετε μήπως κάποιο κωδικό κλπ ή έστω κάποια πληροφορία/οδηγία ώστε η επικοινωνία μου μαζί τους να γίνει πιο άμεσα και να μην τραβήξει τόσο;
Σας τα έστειλαν από το εξωτερικό ή υπάρχει κάποια αντιπροσωπία στην Ελλάδα, και τι κόστος περίπου είχε;

Α ωραία σας ευχαριστώ.
Σε αυτή τη περίπτωση έχετε μήπως κάποιο κωδικό κλπ ή έστω κάποια πληροφορία/οδηγία ώστε η επικοινωνία μου μαζί τους να γίνει πιο άμεσα και να μην τραβήξει τόσο;
Σας τα έστειλαν από το εξωτερικό ή υπάρχει κάποια αντιπροσωπία στην Ελλάδα, και τι κόστος περίπου είχε;
Μεσω μειλ απετθυνθηκα στο service της λιντλ εδω αθηνα.
Εκεινοι εκαναν ολη την συνενοηση φιλε μου.
Μετα ένα μηνα μου ανακοινωσαν το κοστος των μεμβρανων.
Το πακετακι ευτυχως ειχε και τις 3 που εχει ο πρεσοστατης.
Κοστος 4 ευρω οι μεμβράνες και 6 μεταφορικα.
Σου παραθετω την απαντηση τους Μιχάλη για να σε βοηθησω.
Screenshot_2023-11-15-20-25-44-05_56514063904998099a7290fdb861fa95.jpg

• Like
Reactions: MikeJA
Πάντως την χύτρα αυτή θα την βγαλει στο νέο φυλλάδιο προσφορά black friday στα 35 ευρω αν είδα καλά έξω από ένα κατάστημα λιντλ.

Βlack Friday προσφορες στο Λιντλ.

Απο αυτες ξεχωριζω το παλμικο οξυμετρο με 9.99, την τυροκαυτερη με 1.49 τα 450γρ., τον εκκινητη/starter μπαταριας με 39,99, και το θερμαινομενο υποστρωμα sanitas με 17,99.

Αν θες να φορτιζεις πολλες ΑΑ/ΑΑΑ μπαταριες μαζι, και μεγεθους C και D και 9βολτες τοτε ειναι οκ. Εχω το πρωτο μοντελο που ειχε βγαλει η Tronic και δουλευει ακομα χωρις προβλημα.

Αν δεν χρειαζεσαι τα μαλλον παρωχημενα μεγεθη C και D μπορεις να βρεις φορτιστακια απο 5-6 ευρω.

• Like
Reactions: euromaster
Αν θες να φορτιζεις πολλες ΑΑ/ΑΑΑ μπαταριες μαζι, και μεγεθους C και D και 9βολτες τοτε ειναι οκ. Εχω το πρωτο μοντελο που ειχε βγαλει η Tronic και δουλευει ακομα χωρις προβλημα.

Αν δεν χρειαζεσαι τα μαλλον παρωχημενα μεγεθη C και D μπορεις να βρεις φορτιστακια απο 5-6 ευρω.
Μιχαλη εχω εναν φοριστη τωρα πο φοριζει εως 2 μπαταρις μονο ΑΑ κσι ΑΑΑ αλλα κανει σχεδον 1 μερα να τις φορτισει και ελεγα να βρω εναν φθηνο μονο γι αυτες τις μπαταριες που να φορτιζει σε 4-8 ωρες. οχι πανω απο 10€

Δεν θέλω να στεναχωρήσω το κοινό του forum, αλλά όσοι εποφθαλμιούσαν τυροκαυτερη με 1.49 και δεν έχουν πιάσει ήδη θέση έξω από κατάστημα, θα πρέπει να περιμένουν το 2024. Η ουρά έχει ήδη λάβει διαστάσεις και οι προνοητικοί περιμένουν με sleeping bag και σόμπες την Παρασκευή ώστε να δώσουν τη μάχη τρέχοντας στα ψυγεία.

queues.jpg
Ακούγεται πως οι πωλητές είναι εκπαιδευμένοι να καθοδηγούν τους απογοητευμένους καταναλωτές που προσπάθησαν αλλά δεν πρόλαβαν, σε άλλα εργαλεία όπως το τζατζίκι.

Προσωπικά το σκέφτομαι για τον εκκινητή (power bank) στα 40 ευρώ. Από τον περασμένο Αύγουστο που χρησιμοποιώντας έναν παλιό (8ετίας) δικό μου για να εκκινήσω το αυτοκίνητο, συνειδητοποίησα ότι έχει πέσει πολύ η χωρητικότητά του, είμαι σε φάση αναζήτησης προσφοράς για νέο εκκινητή. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είχα τσεκάρει κάτι σχετικά αξιόλογο και προσιτό οικονομικά από Κίνα μεριά, οπότε θεωρώ ότι τα 40 ευρώ τιμή αγοράς για κάτι που αν μη τι άλλο θα έχει την 3ετή εγγύηση των Lidl, συνιστούν προσφορά που θα με καλύψει. Επιπρόσθετα, το παλιότερο μοντέλο του συγκεκριμένου που φέρνουν μεθαύριο φαίνεται να έχει καταφέρει να εκκινήσει 2λιτρο ντήζελ μοτέρ σε συνθήκες παγετού, οπότε αν μη τι άλλο δεν το λες και μάπα.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

οι πωλητές είναι εκπαιδευμένοι να καθοδηγούν τους απογοητευμένους καταναλωτές που προσπάθησαν αλλά δεν πρόλαβαν, σε άλλα εργαλεία όπως το τζατζίκι.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.