Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Aν εχεις ενα μηχανημα που σου βαζει μπρος το αυτοκινητο αμεσως, γιατι να προτιμησεις ενα αλλο που σου γεμιζει την μπαταρια για να το βαλεις μπρος την αλλη μερα?

Μπορει υπαρχει λογος βεβαια, αλλα ολες τις φορες που εχει θεμα η μπαταρια, ηθελα να παρει μπρος αμεσα.

Συνδυαστικο εννοει ο Κωστης.

Εχει βγαλει το λιντλ και ειδα στα ραφια σημερα που πηγα για τον Μπαμπη, εκκινητη και ταυτόχρονα φορτιστη μπαταριας.
Καλο Κωστη αλλα πολυ ογκωδες για να το εχεις συνεχεια μαζι φιλε.

• Like
Reactions: KOSSTV
Ναι αυτό λέω...
Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω κάτι τέτοιο..
Είναι όντως ογκώδες...
Αμα μεινεις εντελώς μπορείς να την φορτίσεις επιτόπου... Βέβαια με ένα τηλ έρχεται η οδική και σε βάζει μπροστά άμα έχει πέσει η μπαταρια..

Ο Μιχάλης ίσως έχει δίκιο...με ξέχωρα να κάνεις ευκολότερα...

Εγώ που πήρα τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα στην εξυπηρέτηση πελατών για βλάβη σε πιστολάκι μαλλιών (διακόπτης) στα 2,5 χρόνια με ρώτησε πότε το πήρα και το ΙΑΝ του μετά μου είπε θα με πάρει το service τηλέφωνο. Όντως κάποια μέρα με πήραν από το service τους είπα τι βλάβη έχει τους είπα μόνος μου το ΙΑΝ και ότι το πήρα στις 29/6/21 με ρώτησαν αν έχω προτίμηση σε χρώμα τους είπα όχι και μου είπαν ότι θα μου στείλουν άλλο με courier χωρίς χρέωση εντός 10 εργάσιμων ημερών. Για απόδειξη δεν έγινε κουβέντα. :cool:

Πληροφοριακά να ενημερώσω ότι το πιστολάκι ήλθε προχθές κατ΄ ευθείαν από Γερμανία με DHL χωρίς χρέωση φυσικά. :cool:

Συνδυαστικο εννοει ο Κωστης.

Εχει βγαλει το λιντλ και ειδα στα ραφια σημερα που πηγα για τον Μπαμπη, εκκινητη και ταυτόχρονα φορτιστη μπαταριας.
Καλο Κωστη αλλα πολυ ογκωδες για να το εχεις συνεχεια μαζι φιλε.
Δεν λειτουργεί χωρίς ρεύμα όμως ως εκκινητης . Αν μείνεις στο βουνό δεν θα κάνει τίποτα. Το πήρε γνωστός μου και το γύρισε πίσω. Απορώ γιατί είχε τόσο βάρος και μέγεθος...

τσι ειναι το κλασσικο σκουπακι του λιντλ απο μεσα...

το ανοιξα προληπτικα, γιατι γουργουριζε....ητανε ολο καλυμμενο με μια ψιληηηη σκονη, αφου βεβαια το ελιωσα στο φυσημα στο βενζιναδικο....

ειναι πολυ σφικτα κουμπωμενο, προσοχη οταν αν το ανοιξετε, θα πεταχτουν πραγματα...προσοχη κ στον τροπο τοποθετησης της πλακετας.

Attachments

• web-234121.jpg
    web-234121.jpg
    169.2 KB · Views: 56
Oλες ανεξαιρετως οι περιπτωσεις που εμεις τουλαχιστον χρειαστηκαμε φορτιστη μπαταριας στα οικογενειακα αυτοκινητα/μηχανες ηταν στο ...γκαραζ!!
Ειτε απο ακινησια, ειτε απο ξεχασμενο φως, ειτε απα αλλο λογο. Επομενως τον εκκινητη τον εχω παντα στο σπιτι και οχι σε καποιο αυτοκινητο για χρηση εκτος σπιτιου.
Το ιδιο ισχυει και για τις τρομπες για τα ελαστικα.

Οποτε δεν ειναι καθολου παραξενο οτι ο φορτιστης/εκκινητης του Λιντλ ειναι με ρευμα.

• Like
Reactions: skysound and KOSSTV
Oλες ανεξαιρετως οι περιπτωσεις που εμεις τουλαχιστον χρειαστηκαμε φορτιστη μπαταριας στα οικογενειακα αυτοκινητα/μηχανες ηταν στο ...γκαραζ!!
Σωστο και αυτο. Η αληθεια ειναι οτι και εγω που εχω μεινει δυο φορες απο μπαταρια
ηταν κατω απο το σπιτι μου. Την μια ηρθε με delivery καινουργια μπαταρια, και την
αλλη πηρε μπρος στην κατηφορα. Στην χειροτερη των περιπτωσεων βεβαια
υπαρχει και οδικη βοηθεια.

Εγώ έχω μείνει από μπαταριά στις 12 το βράδυ με τα παιδιά στο αμάξι στους αμπελοκηπους. Και η οδική έδωσε 40 λεπτά.
Ευτυχώς μετά από λίγη ώρα πήρε μόνο του με δυσκολία.
από τότε δεν το έχω βγάλει από το αμάξι.

• Like
Reactions: lazarefa
..... στο ...γκαραζ!!......
...... πηρε μπρος στην κατηφορα. ...

Έχω αντιρρήσεις:

Η μισή χαρά που παίρνω από τα εργαλεία και τα γκατζετάκια μου είναι όταν βοηθάω τους άλλους.
Έχω γράψει για τα ευχαριστώ και τις ευχές που άκουσα όταν βοήθησα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων να ξεβιδώσουν τα κολλημένα μπουλόνια κάπου στην Εθνική, χρησιμοποιώντας το μπουλονόκλιδο μπαταρίας που πάντα κουβαλάω.

Και πόσες φορές έδωσα ρεύμα με τον εκκινητή μπαταρίας σε ανθρώπους που είχαν μείνει (γνωστούς και άγνωστους), στο πι και φι, χωρίς καλώδια και βλακείες. Έχω από έναν και στα δυο αυτοκίνητα της οικογένειας.

(και για το "να το βάλεις μπρος στην κατηφόρα", αν θυμάμαι καλά, δεν επιτρέπεται γιατί καταστρέφεται ο καταλυτής, αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.)

Αυτούς τους εκκινητές, που το μέγεθος και το βάρος τους είναι σαν μεγάλο power bank, είναι βίτσιο να τον έχεις στο σπίτι κι όχι στο αυτοκίνητο.

• Haha
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Η μισή χαρά που παίρνω από τα εργαλεία και τα γκατζετάκια μου είναι όταν βοηθάω τους άλλους.
Ωραία, βγάζω ότι εργαλείο έχω στο αμάξι.
Δεν ξανακοιτάω ούτε καν λάδια - ξύδια.
Στείλε μου το κινητό σου. ☺️
(όπου κι αν μείνω ε; )

Ειτε απο ακινησια, ειτε απο ξεχασμενο φως, ειτε απα αλλο λογο. Επομενως τον εκκινητη τον εχω παντα στο σπιτι και οχι σε καποιο αυτοκινητο για χρηση εκτος σπιτιου.
Το ιδιο ισχυει και για τις τρομπες για τα ελαστικα.

Οποτε δεν ειναι καθολου παραξενο οτι ο φορτιστης/εκκινητης του Λιντλ ειναι με ρευμα.
Μιχάλη μπορεί να έτυχε αυτό που περιγράφεις.
Όμως ειδικά εσύ που είσαι υπέρμαχος των εργαλείων μπαταρίας θα έπρεπε να είσαι εξίσου υποστηρικτής του jump starter μπαταρίας.

Προσωπικά έχω ενα jump starter στο μικρό αυτοκίνητο που ειναι συνήθως ακίνητο και φορτιστή ρεύματος για να φορτίζω 2-3 φορές τον χρόνο όταν διαπιστώνω ότι η μπαταρία έχει πέσει εντελώς.

Φαρμακείο, τρίγωνο, καλώδια σύνδεσης με άλλη μπαταρία, ρεζέρβα, βασικά κατσαβίδια - καρυδάκια - άλλεν, ανταλλακτικές βασικές λάμπες, μονωτική ταινία, χιονοαλυσίδες, ιμάντες πρόσδεσης είναι εκ των ουκ άνευ στα αυτοκίνητα. Εσχάτως και jump starter.
Όποιος θέλει μπορεί να τα παραλείψει, αλλά το ίδιο ισχύει και για τα service.

Κι εγώ το χτύπησα Νίκο. Πήγα το πρωί με συνάδελφο από τη δουλειά, και μάλιστα αγόρασε κι εκείνος ένα, για το γιο του όπως μου είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα για την ιστορία, γύρω στις 9-9:30 το πρωί που πήγα εγώ, στο συγκεκριμένο κατάστημα είχε φύγει περίπου το 1/3 της ποσότητας που έφεραν.
Μου έκανε εντύπωση στο jump starter του Lidl που αγόρασα προχθές, ότι όταν πήγα να το φορτίσω, ενώ φαινόταν παραπάνω από μισογεμάτο (έμεναν 3 από τα 4 λαμπάκια ένδειξης στάθμης της μπαταρίας αναμμένα) εν τούτοις όταν το σύνδεσα στο φορτιστή κινητού, πρέπει να έκανε τουλάχιστον 5 ώρες για να δείξει πλήρως φορτισμένο. Λέει βέβαια ότι φορτίζει με 1Α ρεύμα, αλλά εφόσον ήταν ας πούμε στο 60+% φορτισμένο, πίστευα ότι σε κανά 3ωρο το πολύ θα φόρτιζε πλήρως.
Όσοι το πήρατε, δοκιμάσατε να το φορτίσετε πλήρως;

Μιχάλη μπορεί να έτυχε αυτό που περιγράφεις.
Όμως ειδικά εσύ που είσαι υπέρμαχος των εργαλείων μπαταρίας θα έπρεπε να είσαι εξίσου υποστηρικτής του jump starter μπαταρίας.

Προσωπικά έχω ενα jump starter στο μικρό αυτοκίνητο που ειναι συνήθως ακίνητο και φορτιστή ρεύματος για να φορτίζω 2-3 φορές τον χρόνο όταν διαπιστώνω ότι η μπαταρία έχει πέσει εντελώς.

Παντα υπερμαχος των εργαλειων μπαταριας και δεν επροκειτο ποτε να αγορασω jump starter ρευματος την στιγμη που υπαρχουν αποτελεσματικα μπαταριας.
Αλλο ελεγα παραπανω, οτι δηλαδη κατανοω γιατι το Λιντλ βγαζει jump starter/φορτιστη ρευματος.

Μου έκανε εντύπωση στο jump starter του Lidl που αγόρασα προχθές, ότι όταν πήγα να το φορτίσω, ενώ φαινόταν παραπάνω από μισογεμάτο (έμεναν 3 από τα 4 λαμπάκια ένδειξης στάθμης της μπαταρίας αναμμένα) εν τούτοις όταν το σύνδεσα στο φορτιστή κινητού, πρέπει να έκανε τουλάχιστον 5 ώρες για να δείξει πλήρως φορτισμένο. Λέει βέβαια ότι φορτίζει με 1Α ρεύμα, αλλά εφόσον ήταν ας πούμε στο 60+% φορτισμένο, πίστευα ότι σε κανά 3ωρο το πολύ θα φόρτιζε πλήρως.
Όσοι το πήρατε, δοκιμάσατε να το φορτίσετε πλήρως;
Και σε εμένα περίπου τόσο έκανε με 1Α.

• Like
Reactions: lazarefa