Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Eργαλεια ουτε για δειγμα απο Πεμπτη, ουτε καν ρουχαλακια εργασιας!

Εχει παντως προσφορα τα λαχταριστα λουκουμακια με μαστιχα Χιου, με ενα και εξηνταεννια :p
a62eyB9l.jpg

η καλυτερη διαφημιση εισαι.. :p Να ηταν και με τριανταφυλλο ρε συ Μιχαλη ομως..

χαχαχα, τα αγαπημενα μου λουκουμια ειναι με τριανταφυλλο αλλα προωθω τη μαστιχα Χιου, γιατι το αιμα νερο δε γινεται :)

Τρια μολις εργαλειακια απο την Πεμπτη, ενα πολυεργαλειακι τυπου Dremel, ενας ευθυς λειαντηρας και ενα πολυτριβειο.

Προιοντα υγειας για γεροντες και φιλασθενους με φινα πιεσομετρα και αλλα

Λιγα ειδη αυτοκινητου με σετ καρυδακια και αλλα

Επισης με κουπονακι Λιντλ, μπανανες Βενεζουελας με 99 λεπτα το κιλο, πιο φτηνα και απο τη Λαϊκή!

Και για τους γκουρμέδες, νοστιμες σαρδελες Αιγαιου με 75 λεπτα την κονσερβα

Να πω οτι εχει και λαχταριστα τσιπς με γευση μπαρμπεκιου με 79 λεπτα το σακκουλακι.
Τερμα τα πακοτινια πλεον, την θεση τους πηραν τα παραπανω καθως και τα κυμματιστα τσιπς με γευση ριγανη :love:

Last edited:
Αυτά που φέρνει για πρώτη φορά είναι εργαλειοθηκες και τροχηλατη βαση για αυτα για όποιον ενδιαφέρεται...

Μοιάζει με το σύστημα αποθηκευσης της πράσινης σειράς της Bosch..

Προσωπικά μόνο το σετ καρυδάκια 1/4 που φέρνουν θεωρώ ότι αποτελεί καλή αγορά (value for money) από όσα φέρνουν μεθαύριο.
Αν κάποιος δεν διαθέτει ανάλογο σετάκι, για ερασιτεχνική χρήση και για να βρίσκεται στο αυτοκίνητο είναι πιστεύω καλή περίπτωση.
Με ανάλογης σύνθεσης σετάκι άλλης εταιρείας (μια που κυκλοφορεί το ίδιο πάνω κατω σετ από πολλές διαφορετικές εταιρείες και με πολλές διαφορετικές τιμές) έχω κάνει αρκετές ψιλοδουλειές στο αυτοκίνητό μου.

• Like
Reactions: vasilisp77
30 ευρώ το κουτί εξαρτημάτων τύπου L boxx?
Μόνο εμένα μου φαίνεται κάπως ακριβό;
Ναι Λάζαρε είναι ακριβό...
Όταν της Bosch έχει 44ευρω..
Βρίσκεις σε Stanley κοντά στα 30...
Η μόνη διαφορά στα συν είναι η επιπρόσθετη θήκη μικρών εξαρτηματων επάνω στην βαλίτσα που θεωρώ ότι είναι πολύ βολική...
Όπου το αναλογω της Bosch,το οποίο ψάχνω σκέτο στην Ευρώπη και δεν το βρισκω,είναι σε διπλασια τιμή...

Η τιμη ειναι σουπερ για αυτο το πληρεστατο σετακι και το πολυεργαλειο των 160w που εχει και λεντακι φωτισμου μπροστα.
Τετοια τιμη για τετοιο πακετο δεν θα την βρεις αλλου. Πιατευω οτι αξιζει.

• Like
Reactions: panosk82
Το dremeloειδες που φέρνει αξίζει κάτι η μπα...
To έχω 6 χρόνια και ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Η τιμή είναι η ίδια, της παλιάς καλής εποχής.

• Like
Reactions: panosk82