Nομιζω οτι τα performance ειναι πολυ πιο ποιοτικα απο τα makitoειδη...δεν θα τα εβαζα καν σε συγκριση....και γω νομίζω ότι οι τιμές είναι καλές για περφόρμανς. ο γωνιακός και το δραπανοκατσάβιδο περίπου τόσο είχαν περσι στο banggood σε μακιτοειδή έκδοση!
Στην φωτογραφία του τροχού στο φυλλάδιο που έβαλε ο φίλος στην προηγούμενη σελίδα, αν δεις στις φωτογραφίες, η 9η έχει πορτοκαλί απαγορευτικό. Αυτό εννοώ, ευχαριστώ για την απάντηση σου πάντως.Aν καταλαβαινω σωστα την ερωτηση σου, το απαγορευτικο (το Χ δηλαδη) στην φωτογραφια με τον τροχο σημαινει οτι στην τιμη ΔΕΝ συμπεριλαμβανεται μπαταρια, ουτε και φορτιστης.
Ο φορτιστης και η μπαταρια που δινοταν πριν λιγο καιρο κανει στον τροχο, οπως και σε ολα τα 20βολτα της σειρας.
Kαλυτερη τιμη οντως αλλα και παλι πολλα...
Βεβαια αυτο που πρεπει να προσθεσω,μολις το ειδα, ειναι οτι συμπεριλαμβανεται και αλουμινενια ραγα κοπης...ι..αλλα οκ...
Το λεω γιατι ο δισκος ειναι μονο 140mm και δεν υπαρχουν και πολλοι στο εμποριο και το βαθος κοπης μικρο(50mm)..
Εποιτα στα 129 μπαινει σε πληρη ανταγωνισμο....αρκει βεβαια να εχεις καποιο απο τα συστηματα μπαταριας...
στην πραξη ποια ειναι η διαφορα τελικα?Κωστή, αν το βλέπω καλά δεν πρόκειται για απλό δισκοπρίονο αλλά για βυθιζόμενο δισκοπριονο με οδηγό.
Το βυθιζόμενο δεν χρειάζεται να έχει μεγάλο βάθος κοπής μιας και δεν θα χρησιμοποιήσεις αυτό για να κόψεις δοκάρια αλλά για μεγάλα φύλλα ΚΠ κλπ.
Κυριακο ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι καποιος να παρει ενα τετοιο εργαλειο, ως ξυλουργος μιλαω ετσι, για την τιμη του δεν βρισκω κατι ελκυστικο, το βυθισμα το κανω ουτως η αλλως με τους δισκους που εχω, παντα με πολυ προσοχη..Το βυθιζομενο δεν ειναι αναγκη να ξεκινησει την κοπη απο την αρχη της επιφάνειας.
Σε οποιοδηποτε σημείο μπορεί να βυθιστει και να κοψει.
Ειναι χρήσιμο σε εσωτερικες κοπες οπως πχ ενσωματωση νιπτήρα σε παγκο κουζινας.
Εχει από 4 έως 13τα νουμερα που εχει δεν νομιζω να βοηθανε κανεναν, αν δεν εχει 8-10-13-15-17-19-21-22 τι να λεει..
ναι βρε αυτο λεω, ποιος χρησιμοποιει 4,5,6,7,9,11,12? σχεδον αχρηστα ειναι αυτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.