Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κυριακο ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι καποιος να παρει ενα τετοιο εργαλειο, ως ξυλουργος μιλαω ετσι, για την τιμη του δεν βρισκω κατι ελκυστικο, το βυθισμα το κανω ουτως η αλλως με τους δισκους που εχω, παντα με πολυ προσοχη..
Σίγουρα ως ξυλουργός έχεις την εμπειρία να κρίνεις καλύτερα.

Προσωπικά κρίνοντας από διάφορα βίντεο και άρθρα νομίζω ότι το απλό δισκοπρίονο έχει να κάνει περισσότερο με χρήση στο κατασκευαστικό κομμάτι, γρήγορες και κάθετες κοπές χωρίς να παρέχει την ακρίβεια και την λεπτότητα και την καθαρότητα που δίνει ένα βυθιζόμενο δισκοπρίονο.
Επιπλέον το βυθιζόμενο συνοδεύεται πάντα από τις ράγες πάνω στις οποίες κινείται που το βοηθάνε να κάνει απόλυτα ευθείες κοπές.
Γενικά μάλλον είναι πιο "ντελικάτο" εργαλείο.
Βέβαια δεν έχω χρησιμοποιήσει βυθιζόμενο δισκοπρίονο, αν το χρησιμοποιήσω μπορεί να αλλάξω γνώμη.

• Like
Reactions: euromaster
πολυ παλια ειχε ενας συναδελφος ενα holgher με ραγα, το θυμαμαι σαν σημερα εξαιρετο εργαλειο για τοτε που κοβαμε πολυ στο χερι, τωρα πια εχουν μειωθει οι κοπες σε μελαμινες κλπ λογο του οτι τα παιρνουμε ετοιμα.

• Like
Reactions: KOSSTV
Κυριακο ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι καποιος να παρει ενα τετοιο εργαλειο, ως ξυλουργος μιλαω ετσι, για την τιμη του δεν βρισκω κατι ελκυστικο, το βυθισμα το κανω ουτως η αλλως με τους δισκους που εχω, παντα με πολυ προσοχη..
Αυτο το τελευταίο ειναι που σου προσφερει φιλε μου.

Την μεγαλύτερη σιγουρια στο κατεβασμα και την ακριβεια της ραγας!

Δεν ξερω αν αξιζει το συγκεκριμένο σαν μηχανημα αλλα σαν εργαλεια ειναι οτι καλύτερο στα δισκοπριονα.

Παιδια θα ήθελα μια ενημέρωση για οποιον θυμάται τις τιμές, σε σχέση με την προηγουμενη φορα που ειχε φέρει τα μηχανήματα..

performance Επαναφορτιζομενος Τροχός 125 τιμη 50€ => προηγούμενη τιμη ??
performance Επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο με κρουση τιμη 60€ => προηγούμενη τιμη ??
performance Επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο τιμη 50€ => προηγούμενη τιμη ??
performance επαναφορτιζομενη σπαθοσεγα τιμη 50€ => προηγούμενη τιμη ??
performance bits και καρυδακια τιμη 13€ => προηγούμενη τιμη ??

Σας ευχαριστώ παιδια..

Ο μη ρυθμιζόμενος τροχός όμως 59.99 Φεβρουάριο του 22
Το παλμικό κατσαβίδι 54.99
Σπαθοσεγα πιο παλιά την είχα πάρει προσφορά κάνα 30ρι
Σκαπτικό 99 με φορτιστή και μπαταρια

• Like
Reactions: KOSSTV
Πολλά, ενδιαφέροντα και σε καλές τιμές τα εργαλεία της σειράς Performance που φέρνουν μεθαύριο. Σε ότι με αφορά, επειδή έχω ήδη και αρκετές μπαταρίες της σειράς 20V, αν δεν είχα ήδη αγοράσει ανάλογο παλμικό της Makita προ μηνών, θα χτύπαγα το αντίστοιχο Performance στα 55 ευρώ (την τελευταία φορά, κάπου τους πρώτους μήνες του 2023 αν θυμάμαι, το είχαν φέρει στα 60 ευρώ).
Αυτό που πιθανότατα θα αγοράσω μεθαύριο, είναι ο γωνιακός τροχός, καθώς θεωρώ την τιμή των 50 ευρώ κράχτη αφενός, και αφετέρου δεν έχω 125άρη τροχό μπαταρίας. Κράχτης βέβαια είναι και το πνευματικό με την τιμή έκπτωσης lidl plus...
Ερώτηση για όποιον τυχόν γνωρίζει: Η συγκεκριμένη έκδοση που φέρνουν (Ε6), είναι νέα ή ίδια με εκείνη που έφεραν την τελευταία φορά; Επίσης, επειδή δεν είδα κάπου στο σάιτ τους να αναγράφεται η διάρκεια ισχύος της εγγύησης της σειράς Performance, εξακολουθεί να είναι στα 5 έτη;

Εν τω μεταξύ διάβασα σε κάποιο σχόλιο ενός Γερμανού στο youtube, ότι οι μπαταρίες Einhell 18V Power X-Change είναι συμβατές με τα εργαλεία της σειράς 20V της Parkside...
Ισχύει όντως;

• Like
Reactions: elninioz
Εν τω μεταξύ διάβασα σε κάποιο σχόλιο ενός Γερμανού στο youtube, ότι οι μπαταρίες Einhell 18V Power X-Change είναι συμβατές με τα εργαλεία της σειράς 20V της Parkside...
Ισχύει όντως;
Μην το κάνεις! Παθών! Κατασκευαστικά ψιλοταιριαζουν. ΑΛΛΑ έχουν αντίστροφους πόλους. Εκαψα και μπαταρία και παλμικό.
(Ειχε γινει κουβέντα εδω στο φόρουμ νομιζω κάποια στιγμη πέρυσι)

Επίσης, επειδή δεν είδα κάπου στο σάιτ τους να αναγράφεται η διάρκεια ισχύος της εγγύησης της σειράς Performance, εξακολουθεί να είναι στα 5 έτη;
Κσι στο app κσι στο φυλλάδιο που κοίταξα γράφει 5 χρόνισ εγγύηση.

• Like
Reactions: lazarefa
Εμενα με ψηνει η σεγα μπαταριας.

Ξερει καποιος πως διαμορφώνεται η εγγύηση αν αγοραστεί με έκδοση τιμολογίου?
Ισχύει κάτι διαφορετικό?
Παλιά στο lidl με τιμολόγιο νομίζω η εγγυηση ήταν ένας χρονος,δεν ξερω τωρα τι ισχύει.

.......

Ισχύει κάτι διαφορετικό?

Το έχω γράψει παλιότερα, είχα πάρει την εξυπηρέτηση πελατών και είχα ρωτήσει ακριβώς αυτό

Η εγγύηση ισχύει κανονικά είτε αγοραστεί με απόδειξη, είτε με τιμολόγιο. Δεν υπάρχει διαφοροποίηση.

PXL_20231219_101241607.jpg
Για τελείως ερασιτεχνική χρήση Max 2-3 φορές το χρόνο , τι λέτε;
Αυτό στα 59,99 ή το performance στα 129 ;
Δηλώνω ότι θα μπει σε ράφι και θα χρησιμοποιηθεί σπάνια.

Επίσης σήμερα έχει και το κουπόνι -3 ευρώ.

Ισχύει κάτι διαφορετικό?
Κυριακο εννοειτε θα την αγορασεις την σεγα, διαμαντακι σε ολα της, ετελειο πιασιμο και με καλο κοπτικο παντα δεν ζηλευει τιποτα απο οποιαδηποτε επωνυμη σεγα. την περιμενα χρονια να την φερει, οπως και το πλανακι μπαταριας..
Και τα 2 με κλειστα ματια οπως και το πνευματικο πιστολετο αν δεν εχει τα θεμα τα που ανεφερα πιο πανω και αν εξαιρεσεις το βαρος του.

View attachment 224653
Για τελείως ερασιτεχνική χρήση Max 2-3 φορές το χρόνο , τι λέτε;
Αυτό στα 59,99 ή το performance στα 129 ;
Δηλώνω ότι θα μπει σε ράφι και θα χρησιμοποιηθεί σπάνια.

Επίσης σήμερα έχει και το κουπόνι -3 ευρώ.
γινε λιγο πιο σαφης ως προς τις εργασιες που θες να κανεις για να σου πουμε..

Ο μικρότερος φορτιστής εκτός από το μικρότερο ρεύμα φόρτισης σε σχέση με τον ακριβότερο τι άλλη διαφορά έχει; τις 8αρες μπορεί να τις φορτίσει;

Βασικά το θέλω για να υπάρχει. Δεν ξέρω αν χρειαστεί πραγματικά. Απλά στο εξοχικό έρχεται πολλές φορές φίλος ξυλουργός για διακοπές και σαν δώρο μου κάνει ψιλολογια. Επειδή είναι υπάλληλος όμως δεν έχει δικά του εργαλεία. Έτσι δεν θέλω να "δανείζετε" από το αφεντικό. Δεν ξέρεις καμμιά φορά.

Ισχύει κάτι διαφορετικό?
Κι εγώ την σέγα σκέφτομαι μιας και μια ρεύματος που είχα την έχω στο νησί.

• Like
Reactions: enduras1
Αν ειναι να παρεις για τετοιο σκοπο, παρε καποιο ρευματος που ειναι και φτηνοτερο και δεν θα εχεις θεμα με τις μπαταριες σε λιγα χρονια.
Σε ευχαριστώ πολύ. Θα περιμένω τότε μια άλλη προσφορά.

• Like
Reactions: Χιωτης
PXL_20231219_102026685.jpg
Ποια είναι η διαφορά αυτής στα 70 ευρώ με αυτήν του φυλλαδίου στα 50; εκτός από το φωτακι; α! Τα performance έχουν 5 χρόνια εγγύηση; έτσι βλέπω εδώ. Όχι ότι θα την πάρω αλλά ενημερωτικά. Ευχαριστώ.

Last edited: