Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

δεν έχω ιδέα , βασικά σαν να μύριζε καμένο πριν μέρες ...σήμερα σε 3 λεπτά που δούλευε στματησε...
η ασφάλεια του που είναι ?

δεν έχω ιδέα , βασικά σαν να μύριζε καμένο πριν μέρες ...σήμερα σε 3 λεπτά που δούλευε στματησε...
Εαν ξαναδουλεψε και σταματησε κατι βραχυκυκλωνει....βγαλε το μηχανημα και ελενξε το....

Αν μύριζε φοβάμαι οτι δεν είναι ασφάλεια…
Μάλλον έκαψε μοτέρ.

Αν μυριζε καμμενο, δεν ειναι η ασφαλεια. Μαλλον καηκε το μοτερ απο πιθανο ζορι/εντονη συνεχομενη χρηση τις τελευταιες φορες που το δουλεψες.

Aν το εχεις καιρο και το εχεις δουλεψει πολυ, ισως ειναι τα καρβουνακια, αν και δεν το νομιζω..

Μήπως γνωρίζεις κάποιος πότε πρόκειται να βγει ξανά ο φορτιστής για τις μπαταρίες 6v - 12v της Ultimate Speed ULGD 5.0 ?

Η αν έχει δει κάποιος σε κάποιο κατάστημα αυτόν τον καιρό; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Αυτές τις μέρες χρειάζομαι να κόψω ένα κομμάτι ξύλου σε ένα κουτάκι από τα Jumbo και ως δια μαγείας εμφανίζεται το Πολυεργαλείο PAMFW 12 E4 στα 20 ευρώ.
λέει τίποτα βρε παιδιά;
Μπαταρίες έχω μία 2αρα και μία τεσσάρα.

Για την χρήση της εγγύησης του λιντλ, είχε κανένας τηλεφωνική επικοινωνία να δηλώσει την βλάβη απο εργαλείο;Από τις 23_12_23 που πήρα τηλέφωνο για εγγύηση ακόμη τίποτα, ειπαν θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου αλλα ακόμη δέν.

Και εμένα είχαν αργήσει αλλά με πήραν μετά από μέρες η αντικατάσταση έγινε από Γερμανία με DHL δωρεάν.

• Like
Reactions: papg
Kαποια εργαλεια στο νεο φυλλαδιο του Lidl

20 ευρω το πολυεργαλειο με αλλαγη εξαρτηματων χωρις κλειδακι!

• Like
Reactions: MAN0S and lazarefa