Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ρε παιδια που μπορουμε να βρουμε τις επομενες προσφορες που ακουω να λενε πως τις βλεπουν απο την πεμπτη ενω το φυλαδιο βγαινει την επομενη δευτερα ?
Στην εφαρμογή lidl σκετο όχι lidl plus πατάς πάνω πάνω στην αναζήτηση parkside και σου βγάζει τις επόμενες προσφορες. Συνήθως Πέμπτη βγάζει για την επόμενη εβδομάδα. Βέβαια αυτη η εφαρμογή βγάζει μήνυμα πως σε λίγο δεν θα λειτουργεί.

Τα εργαλεια της επόμενης Δευτέρας 4/3 είναι κάμποσα.. μεταξυ αυτών όπως προείπαμε και performance..

Θεωρώ ότι η σεγα Performamce για οποιον ψαχνεται είναι σε πολύ καλή τιμή..

18βολτο πιστολι θερμου αερα με 20 ευρω και πριονοκορδελα με 70 ευρω και μαλιστα με διαφορες ανταλλακτικες κορδελες 14, 18 και 24 TPI με 14 ευρω το ζευγαρι!!

Χρησιμη και η προεκταση 15εκ. για μυτες με 2 ευρω.

...και για τους γκουρμέδες, τσιπς με ριγανη με 79 λεπτα η m μεγαλη σακκουλα των 150γρ :)

Την επαναφορτιζόμενη πριονοκορδέλα:

δε θυμάμαι να την έχουν ξαναφέρει.
Σε performance δεν την έχει?πάλι μπαταριας εννοείται

Παιδιά ανά κάποιος τα έχει δουλέψει ας μας πει με ποια είναι ευχαριστημένος γιατί έχει πολλά καλά...εγώ λέω για πλάνη σίγουρα πιστοληπτική αέρος, προβολέα και σκέφτομαι τώρα για την πριονοκορδελα αν αξίζει και την σπαθοσεγα...αν και έχω την εντύπωση ότι κάποιος έγραψε ότι η σπαθοσεγγα υπάρχει καλύτερη...

Eπειδη ακριβως ειναι φορητη, ειναι και πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση.
Για σιδερα, πλαστικα και ξυλα. Το βαθος κοπης στα 6 και κατι εκατοστα ειναι τελειο.

δεν ειναι περιεργο που η πριονοκορδελα μπαταριας ειναι μιση τιμη απο τη ρευματος;

• Like
Reactions: KOSSTV
Είμαι βοηθός υδραυλικού και δεν βλέπω κανένα λόγο να κουβαλάς και να πρέπει να χειριστείς όλη αυτή τη γκουμουτσα 😅

Αντιθέτως, ένα τροχακι μπαταρίας είτε σπαθοσεγα να πω ναι..

Αυτές οι κορδέλες έχουν τη χρησιμότητά τους αλλά όχι για υδραυλικούς και σπάνιες περιπτώσεις όπως πχ νοσοκομεία, αλλά για μηχανουργεία.

Αυτές οι κορδέλες έχουν τη χρησιμότητά τους αλλά όχι για υδραυλικούς και σπάνιες περιπτώσεις όπως πχ νοσοκομεία, αλλά για μηχανουργεία.
Εμείς στο αεριο και γενικότερα μέσα στα διυλιστηρια όπου απαγορεύεται κάθετα ο σπινθηρας και όπου χρειάζεται θες κάνα 30 άδειες αλλά και μέτρα προστασίας άστο χρησιμοποιούμε της milwauke 40v με βάθος κοπής 120mm και πλάτος 170mm αν δεν κάνω λάθος...επισης αυτές έχουν και ρυθμιστή στροφών γιατί στα καύσιμα δεν θες ούτε να ζεστάνεις τον σωλήνα βάση προτύπων αλλά και σε λάδια...μόνο στα νερά δεν τον δουλεύουμε γιατί υπάρχουν και οι σπαθοσεγες...επισης με την σπαθοσεγα ποσα χιλιοστά πάχος μπορείς να κόψεις??3mm βαριά 5mm μετά σε βγαίνει η ψυχή ενώ με αυτό κάνεις δουλειά πολυτελείας και ίσια σε μεγάλες διατομές..εμένα μαρεσει αλλά πρέπει και κάποιος να πει την γνώμη του