Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η τάση είναι να βγαίνουν όλα τα εργαλεία σε μπαταρίας.
Η έλλειψη περιορισμού από το καλώδιο ακόμη και εντός εργαστηρίου είναι μεγάλη ευκολία.
Έτσι λοιπόν έβγαλαν και την κορδέλα σιδήρου.
Το ότι έχει μικρότερες δυνατότητες και δεν διαθέτει τραπέζι μέγγενη κλπ σε σύγκριση με του ρεύματος ίσως να δικαιολογεί την διαφορά τιμής

Μόλις βγάλουν και TIG μπαταρίας θα τα πάρω σετάκι 😆😆😆

Αγόρασα σήμερα τον απογυμνωτή καλωδίων και το γωνιόμετρο.

Πολύ καλές εντυπώσεις από το μεταλλικό και στιβαρό γωνιόμετρο. Μου φαίνεται και ακριβές. (y)
Είχα ένα πλαστικό της πλάκας που τώρα μου φάνηκε σκουπίδι μπροστά στο Parkside! Αν είχε και λίγο μεγαλύτερους χαρακτήρες στην οθόνη, θα ήταν τέλειο.

20240226_215523.jpg

Αντίθετα, ο απογυμνωτής είναι για επιστροφή. (n)

20240226_214926.jpg

Όσο και αν τον δοκίμασα, σε λεπτά και πιο χοντρά καλώδια, δεν έκανε ούτε μια φορά σωστά τη δουλειά του. Είτε τρώει συρματάκια, είτε τσακίζει το καλώδιο, είτε δεν δουλεύει καθόλου. Ίσως έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι, δεν ξέρω. :(

Κι εμένα δεν μου φάνηκε καλός ο απογυμνωτης από το λίγο που τον δοκίμασα. Βέβαια δεν έχω εμπειρία από τους συγκεκριμένους αυτού του τύπου γι΄αυτό
περίμενα να δω περισσότερους να τον σχολιάζουν μιας και είχε προηγηθεί σχετική συζήτηση τις προηγούμενες μέρες.

Αγόρασα σήμερα τον απογυμνωτή καλωδίων και το γωνιόμετρο.

Πολύ καλές εντυπώσεις από το μεταλλικό και στιβαρό γωνιόμετρο. Μου φαίνεται και ακριβές. (y)
Είχα ένα πλαστικό της πλάκας που τώρα μου φάνηκε σκουπίδι μπροστά στο Parkside! Αν είχε και λίγο μεγαλύτερους χαρακτήρες στην οθόνη, θα ήταν τέλειο.

View attachment 228708
Το έχω από την πρώτη φορά που το έφερε και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το τεστάρω σχετικά συχνά με 2 πιστοποιημένες γωνιες της INSIDE των 90 και 135 μοιρών.
Σε κάθε μέτρηση το μηδενίζω για να είμαι σίγουρος.
Είναι πολύ καλή αγορά.

προφανως εκει στηριζεται και η μειωμενη ιμη τους, 2ες παρτιδες με ελλατωματικα προιοντα και οτι πουλησουμε..
καμια σχεση παντως με γερμανικη νοοτροπια αυτο, ή μηπως τελικα δεν εχουμε καταλαβει πως λειτουργουν οι κατα τ αλλα ¨ευρωπαιοι¨ γερμανοι?

• Like
Reactions: Χιωτης
Πεντε ευρω για τον συγκεκριμενο τυπο απογυμνωτη καλωδιων δεν εχω ξανασυναντησει.
Ετσι βεβαια δικαιολογειται η εντυπωσιακα χαμηλη τιμη. Φτηνα υλικα και πλημμελης εως ανυπαρκτος ποιοτικος ελεγχος.

Κριμα παντως γιατι αν ηταν λιγο πιο προσεγμενη η κατασκευη και δουλευε οπως επρεπε, ανετα θα μπορουσαν να τον πουλησουν ακομα και στην διπλη τιμη.

Ηταν να τον αγοραζα για δοκιμη αλλα καταλαβαινω οτι θα ειναι χαμενος κοπος και χρονος.

To θεμα δεν ειναι να αλλαξεις 3-4 εργαλεια μεχρι να πετυχεις το σωστο.

Το θεμα ειναι να μπορεις να συστησεις υπευθυνα στα μελη και στον κοσμο που μας παρακολουθει, ενα εργαλειο που λειτουργει σωστα εξ΄ αρχης.
Και υπαρχουν πολλα αξιολογα εργαλεια/αναλωσιμα απο το Lidl που μπορεις ανετα τα συστησεις. Ομως αυτο το εργαλειο φαινεται οτι ειναι μια απο τις εξαιρεσεις.

ναι αλλα αν δεν τα αλλαξεις, πως θα καταλαβουν απο το λιντλ οτι το πραμα δεν δουλευει?

ναι αλλα αν δεν τα αλλαξεις, πως θα καταλαβουν απο το λιντλ οτι το πραμα δεν δουλευει?
Χαχαχαχα.

Σωστό και αυτο.

Τωρα τελευταία ΔΥΣΤΥΧΩΣ lidl και καλο εργαλείο δεν πανε μαζι.
Το σωζει η πολιτικη επιστροφων και εγγυησης αλλα και αυτο με ορίζοντα τριετιας

Πήγα, τον άλλαξα.

Είναι καλύτερος από τον χθεσινό, αλλά όχι τέλειος. Τη δουλειά του την κάνει. Και οι δυο που έχω δοκιμάσει, τα πάνε καλά σε μικρά (ακόμη και ψιλά) καλώδια, και όχι σε μεγάλα. Αυτός που πήρα σήμερα κόβει ελάχιστα συρματάκια και δεν μαγκώνει. Θα τον κρατήσω, βαριέμαι να πάω και τρίτη φορά.

20240227_152725.jpg

Πήρα για δοκιμή και αυτόν που κάνει 2 ευρώ και δουλεύει ικανοποιητικά. Μια χαρά για το ... "εξοχικό" (y)

Εξαιρετικό το σετ με τις συρματόβουρτσες στα 4€ ! Ποιοτικές και φθηνές για αυτό που είναι. (y):D
(δεν βρίσκω το λινκ του ελληνικού lid, αλλά τις έχει αυτό της Κύπρου και πιο φτηνά)

Το σετ με τις συρματόβουρτσες το αγόρασα κι εγώ την περασμένη εβδομάδα κι όντως είναι μια χαρά για τη δουλειά που προορίζεται, πόσο μάλλον στα 4 ευρώ η τετράδα.
Μάλιστα επειδή μέχρι τώρα είχαν πέσει στα χέρια μου οι κλασικές συρματόβουρτσες με την ξύλινη λαβή, μπορώ να πω ότι οι συγκεκριμένες με την πλαστική είναι σαφώς πιο εργονομικές και ξεκούραστες στη χρήση.