Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

οι μακριες ειναι, οπως το ειπες.
τις λεει performance
View attachment 228870
Ναι όντως το γράφουν

Εγώ όταν έλεγα Performance εννοούσα αυτές..τις πιο Performance...!!!:D

Αποψη έχει κανείς για αυτό το εξάρτημα "Σετ εξάρτημα σέγας για δράπανα"; Η τιμή με 5 λάμες είναι αρκετά καλή. Αξίζει;

Αποψη έχει κανείς για αυτό το εξάρτημα "Σετ εξάρτημα σέγας για δράπανα"; Η τιμή με 5 λάμες είναι αρκετά καλή. Αξίζει;
Με 25-30 ευρώ που πουλάει την κανονική σέγα (που είναι και καλή κατά τη γνώμη μου) δεν αξίζει να μπλέξεις με τέτοιες λύσεις.

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ

To εξαρτημα ειναι αστειο, αβολο και δεν κανει τιποτα, αστο καλυτερα...

Οι λαμες για την ποιοτητα τους ειναι πανακριβες αλλα ειναι πειρασμος που τις βρισκουμε διιπλα μας στο Λιντλ.
Αν τις αγοραζεις ετσι για να υπαρχουν μηπως τυχει κανα μαστορεμα, παρε τις, αλλιως χιλιες φορες τις φτηνες της Bosch.

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Πρόσφατα χρησιμοποίησα εναν παρόμοιο για να καθαρίσω βερνίκι απο ξυλεία και έκανε καλή δουλειά.
Επίσης κάνει για να βγάλεις τη μπογιά και σκουριά απο μέταλλο
Η τιμή του είναι πολύ χαμηλή οπότε προσωπικά θα παρω 1-2 να υπάρχουν

Θέλει προσοχή εάν μπει σε τροχό χωρίς ρυθμιστή στροφών, με 11000 - 12000 στροφές θα γίνει κομμάτια.

Δίσκος καθαρισμού

Οπή: 22,23 mm
Αριθμός στροφών: n max. 7650 min⁻¹

Το ίδιο και αυτός.

Δίσκοι στίλβωσης

Οπή: 22,23 mm
Αριθμός στροφών: n max. 7650 min⁻¹
2 τεμάχια

Ωπ αυτό δεν το είχα προσέξει.
Αυτό που έχω της benman και το δούλεψα με τον τροχό μπαταρίας αναγράφει max στροφές 10.000

• Like
Reactions: KOSSTV
Ωπ αυτό δεν το είχα προσέξει.
Αυτό που έχω της benman και το δούλεψα με τον τροχό μπαταρίας αναγράφει max στροφές 10.000
Αυτον εχεις Γιωργο....;
Θελει και αυτος ρυθμιζομενο....

Λεω να παρω και εγω....αυτον του Lidl...

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος την σέγα performance 20v που φέρνει αύριο; Τον τελευταίο καιρό στο fb δεν διαβάζω και τα καλύτερα σχόλια για τις νέες σειρές εργαλείων του lidl..

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος την σέγα performance 20v που φέρνει αύριο; Τον τελευταίο καιρό στο fb δεν διαβάζω και τα καλύτερα σχόλια για τις νέες σειρές εργαλείων του lidl..
Πραγματικά ισχύει αυτό που λες. Στο μυαλό μας πριν καιρό είχαμε ότι η μαύρη σειρά είναι τοπ. Παρολαυτα τα τελευταία εργαλεία εμφάνισαν προβλήματα και συνήθως μετά από μικρή χρήση σταματάνε να λειτουργούν όπως και μερικές σμαρτ μπαταριες.

• Like
Reactions: dimitris.v
Πραγματικά ισχύει αυτό που λες. Στο μυαλό μας πριν καιρό είχαμε ότι η μαύρη σειρά είναι τοπ. Παρολαυτα τα τελευταία εργαλεία εμφάνισαν προβλήματα και συνήθως μετά από μικρή χρήση σταματάνε να λειτουργούν όπως και μερικές σμαρτ μπαταριες.
Καταλαβαινει κανεις τι μας φερνουν...
Πραγματι υπαρχει μεγαλη απογοητευση προς την σειρα Performance σε πολλαπλα εργαλεια(σεγα,παλμικο,μπουλονοκλειδο και αλλα) και μαλιστα η τιμη τους εχει πεσει την τελευταια φορα..πραγμα που σε κανει να αναρωτιεσαι...

Ένας φίλος μου πήρε την 40v και μου είπε ότι ξεσκίζει...και εγώ περιμένω να την βγάλουν...για την απλή και εγώ δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια..

Καταλαβαινει κανεις τι μας φερνουν...
Πραγματι υπαρχει μεγαλη απογοητευση προς την σειρα Performance σε πολλαπλα εργαλεια(σεγα,παλμικο,μπουλονοκλειδο και αλλα) και μαλιστα η τιμη τους εχει πεσει την τελευταια φορα..πραγμα που σε κανει να αναρωτιεσαι...
προχθες πετυχα μαστορα να Επιστρεφει τον μαυρο τροχο μπαταριας

Ευτυχώς που μου έτυχε καλό κομμάτι στο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο δηλαδή.. Κρίμα, θα περίμενα κάτι αντίστοιχο και στα υπόλοιπα εργαλεία της σειράς.

Ευτυχώς που μου έτυχε καλό κομμάτι στο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο δηλαδή.. Κρίμα, θα περίμενα κάτι αντίστοιχο και στα υπόλοιπα εργαλεία της σειράς.
Για το κρουστικο το μόνο που άκουσα ήταν πως αν πας να το συνδέσεις με το κινητό υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει και μετά δεν δουλευει καθόλου. Εμένα προχθές πρώτη χρήση και χάλασε η σπαθοσεγα η μαύρη. Αγορασμένη 65 ευρώ πριν κάποιους μήνες. Περιμένω να έρθει η αντικατάσταση.

• Angry
Reactions: KOSSTV