legeonarios
Established Member
- 21 June 2023
- 160
Ναι όντως το γράφουν
Με 25-30 ευρώ που πουλάει την κανονική σέγα (που είναι και καλή κατά τη γνώμη μου) δεν αξίζει να μπλέξεις με τέτοιες λύσεις.Αποψη έχει κανείς για αυτό το εξάρτημα "Σετ εξάρτημα σέγας για δράπανα"; Η τιμή με 5 λάμες είναι αρκετά καλή. Αξίζει;
![]()
PARKSIDE® ÎιάÏοÏα εξαÏÏήμαÏα για εÏγαλεία - Lidl Hellas
PARKSIDE® ÎιάÏοÏα εξαÏÏήμαÏα για εÏγαλεία - ΓωνιακÏ τσοκwww.lidl-hellas.gr
Αποψη έχει κανείς για αυτό το εξάρτημα "Σετ εξάρτημα σέγας για δράπανα"; Η τιμή με 5 λάμες είναι αρκετά καλή. Αξίζει;
![]()
PARKSIDE® ÎιάÏοÏα εξαÏÏήμαÏα για εÏγαλεία - Lidl Hellas
PARKSIDE® ÎιάÏοÏα εξαÏÏήμαÏα για εÏγαλεία - ΓωνιακÏ τσοκwww.lidl-hellas.gr
Αυτον εχεις Γιωργο....;Ωπ αυτό δεν το είχα προσέξει.
Αυτό που έχω της benman και το δούλεψα με τον τροχό μπαταρίας αναγράφει max στροφές 10.000
Ο ίδιος είναι ουσια..!!Αυτόν έχω View attachment 228934
Πραγματικά ισχύει αυτό που λες. Στο μυαλό μας πριν καιρό είχαμε ότι η μαύρη σειρά είναι τοπ. Παρολαυτα τα τελευταία εργαλεία εμφάνισαν προβλήματα και συνήθως μετά από μικρή χρήση σταματάνε να λειτουργούν όπως και μερικές σμαρτ μπαταριες.Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος την σέγα performance 20v που φέρνει αύριο; Τον τελευταίο καιρό στο fb δεν διαβάζω και τα καλύτερα σχόλια για τις νέες σειρές εργαλείων του lidl..
Καταλαβαινει κανεις τι μας φερνουν...Πραγματικά ισχύει αυτό που λες. Στο μυαλό μας πριν καιρό είχαμε ότι η μαύρη σειρά είναι τοπ. Παρολαυτα τα τελευταία εργαλεία εμφάνισαν προβλήματα και συνήθως μετά από μικρή χρήση σταματάνε να λειτουργούν όπως και μερικές σμαρτ μπαταριες.
προχθες πετυχα μαστορα να Επιστρεφει τον μαυρο τροχο μπαταριαςΚαταλαβαινει κανεις τι μας φερνουν...
Πραγματι υπαρχει μεγαλη απογοητευση προς την σειρα Performance σε πολλαπλα εργαλεια(σεγα,παλμικο,μπουλονοκλειδο και αλλα) και μαλιστα η τιμη τους εχει πεσει την τελευταια φορα..πραγμα που σε κανει να αναρωτιεσαι...
Για το κρουστικο το μόνο που άκουσα ήταν πως αν πας να το συνδέσεις με το κινητό υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει και μετά δεν δουλευει καθόλου. Εμένα προχθές πρώτη χρήση και χάλασε η σπαθοσεγα η μαύρη. Αγορασμένη 65 ευρώ πριν κάποιους μήνες. Περιμένω να έρθει η αντικατάσταση.Ευτυχώς που μου έτυχε καλό κομμάτι στο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο δηλαδή.. Κρίμα, θα περίμενα κάτι αντίστοιχο και στα υπόλοιπα εργαλεία της σειράς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.