Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ποτέ δεν θα καταλάβω την ανάγκη για bluetooth σε εργαλεία/μπαταρίες κτλπ..
Έλεγα να επενδύσω στην 20v parkside, αλλά βλέπω να μένω μόνο με το δραπανοκατσάβιδο και την 2Ah μπαταρία, άντε να πάρω και μια 2η. Πολλές αναφορές για καμμένα παλμικά και σπαθόσεγες performance.

Ποτέ δεν θα καταλάβω την ανάγκη για bluetooth σε εργαλεία/μπαταρίες κτλπ..
Έλεγα να επενδύσω στην 20v parkside, αλλά βλέπω να μένω μόνο με το δραπανοκατσάβιδο και την 2Ah μπαταρία, άντε να πάρω και μια 2η. Πολλές αναφορές για καμμένα παλμικά και σπαθόσεγες performance.
Υποθέτω ότι το BT στα εργαλεία και τις μπαταρίες είναι μια μόδα που ήρθε από τις ΗΠΑ.
Εκεί τα συνεργεία και τα εργοτάξια είναι τεράστια οπότε το BT βοηθάει στο να δίνουν πληροφορίες στους εργοδηγους.
Σε εμάς του απλούς DIYers δεν βρίσκω ουσιαστική χρήση.
Βέβαια σε περιπτώσεις ανθρώπων (ονόματα δεν λέμε ☺️) που ξεχνάνε που έχουν τα εργαλεία τους είναι μια βοήθεια 🙃🙃

• Like
Reactions: newbie and enduras1
Σκεφτόμουν για αύριο το παρακάτω κουτί αποθήκευσης:

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, δεν πρέπει να το έχουν ξαναφέρει. Πως σας φαίνεται; Πρόσφατα που είχα αγοράσει ένα σετάκι με 3 μικρότερα κουτιά αποθήκευσης που επίσης είχαν φέρει, ομολογώ ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το συδυασμό ποιότητας - τιμής. Το συγκεκριμένο φαίνεται ακόμα πιο σοβαρή κατασκευή (είναι βέβαια και μεγαλύτερο αλλά και αρκετά ακριβότερο από τα άλλα που αγόρασα).

Εγώ για αύριο παιδιά σίγουρα θα παρω μια ραφιερα...είμαι υπέρ ευχαριστημένος από την πρώτη που πήρα στα 27 ευρό και λέω για ένα πιστοληπτική αέρα και προβολέα...τώρα έλεγα να πάρω πλάνη και σπαθοσεγα αλλά με απογοήτευσαν οπότε θα παρω μόνο αυτα

Οποος κοβει με δισκοπριονο και σεγα καο δεν εχει το παρακάτω εξαρτημα να παει αύριο να το παρει!
Και σε μειωμενη τιμη σε σχεση με αλλες φορες.

προχθες πετυχα μαστορα να Επιστρεφει τον μαυρο τροχο μπαταριας
Με τους συγκεκριμένους τροχούς, πρέπει να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Παρέδωσα τον δικό μου στο service τον 10ο του 2023 και ακόμα αγνοείται η τύχη του. Μετά από πέντε (5) μήνες αναμονής και αρκετά τηλέφωνα, έχω καταλήξει (από τα συμφραζόμενα ) στο ότι έχει διαπιστωθεί σοβαρό κατασκευαστικό πρόβλημα. Οι παραλαβές στο service γίνονται κάθε μήνα στις 15, οπότε στις 15/03 θα αναφερθώ εκτενώς.

• Wow
Reactions: lazarefa
Με τους συγκεκριμένους τροχούς, πρέπει να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Παρέδωσα τον δικό μου στο service τον 10ο του 2023 και ακόμα αγνοείται η τύχη του. Μετά από πέντε (5) μήνες αναμονής και αρκετά τηλέφωνα, έχω καταλήξει (από τα συμφραζόμενα ) στο ότι έχει διαπιστωθεί σοβαρό κατασκευαστικό πρόβλημα. Οι παραλαβές στο service γίνονται κάθε μήνα στις 15, οπότε στις 15/03 θα αναφερθώ εκτενώς.
Το ίδιο και εγώ με το θαμνοκοπτικο των 40v απλά εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα από τον 7ο του 2023..ο τροχός από ποια εταιρία ειναι?γιατί άμα ειναι grizzly άστο ούτε το 25 θα τα πάρουμε.

Το ίδιο και εγώ με το θαμνοκοπτικο των 40v απλά εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα από τον 7ο του 2023..ο τροχός από ποια εταιρία ειναι?γιατί άμα ειναι grizzly άστο ούτε το 25 θα τα πάρουμε.
Από KOMPERNASS είναι, αλλά θα δούμε σε 15 ημέρες το πως θα εξελιχθεί.

Δηλαδή χάλασε και το service μαζί με την ποιότητα των εργαλείων parkside;
Κρίμα!
Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο μέχρι τώρα από το service (HUSTON), το οποίο βέβαια εξυπηρετεί μόνο σε αντικαταστάσεις όταν το προϊόν είναι εντός εγγύησης. Η ταχύτητα αντικατάστασης εξαρτάται απο το αν υπάρχει σε απόθεμα στην αποθήκη τους ή αν το περιμένουν από έξω.
Η περίπτωση του τροχού είναι διαφορετική, λόγω της αδυναμίας του προμηθευτή να παραδώσει.

• Like
Reactions: anastasg
Έχω την εντύπωση ότι στο σέρβις απλώς διαπιστώνουν την ζημιά και περιμένουν τον αντικατάσταση,όταν δεν υπάρχει,πότε και αν θα έρθει...
Επεισης αναφέρετε συχνά ότι έχει μπαταρίες και 20ν και 12ν αλλά δίνει μόνο 15μερες εγγύηση σε καινούργιο προιον άγνωστο γιατί..ανακατασκευή,παλιά μπαταρία κατασκευασμενη..κανείς δεν ξέρει..

Χρήστες στα σχόλια στο Facebook αναφέρουν ότι δεν ισχύει αυτό για τις 15 μέρες, και ότι για κάποιο λόγο έχει γίνει παρεξήγηση

Χρήστες στα σχόλια στο Facebook αναφέρουν ότι δεν ισχύει αυτό για τις 15 μέρες, και ότι για κάποιο λόγο έχει γίνει παρεξήγηση
Η οποία δεν εχει διευκρινήστει ακριβώς Αντώνη ακόμη..τι παίζει δεν ξέρω...εκεί το είδα και εγώ..

Έχω την εντύπωση ότι στο σέρβις απλώς διαπιστώνουν την ζημιά και περιμένουν τον αντικατάσταση,όταν δεν υπάρχει,πότε και αν θα έρθει...
Επεισης αναφέρετε συχνά ότι έχει μπαταρίες και 20ν και 12ν αλλά δίνει μόνο 15μερες εγγύηση σε καινούργιο προιον άγνωστο γιατί..ανακατασκευή,παλιά μπαταρία κατασκευασμενη..κανείς δεν ξέρει..
Σωσττα και τα δύο!!!

Έχω αγοράσει μπαταρία 4Α και ήσαν απόλυτα σαφείς για την εγγύηση των 15 ημερών (άντε κάνω λάθος και να ήταν 30ημέρες, αλλά όχι παραπάνω). Η συσκευασία της μπαταρίας δεν ήταν η retail που αναφέρει 3 έτη εγγύηση, αλλά σε λευκό κουτί.

• Like
Reactions: lazarefa and KOSSTV
Μόλις με κάλεσαν από lidl service ότι ήρθε η μισινεζα 🤣🤣γεγονος

Σημερα πηγα και πηρα του δισκους στιβλωσης,καθαρισμου και λειανσης fleece..

Δισκους στιβλωσης δεν ειχα τετοιυς και ειπα να παρω για να τους δοκιμασω...
Τα φυλλαρακι τους ειναι λιγο χνουδωτο αλλα για γυαλισμα σε επιφανιες με κερι η καθαρισμο επιφανειακων βρωμιων μου φενονται οκ...θα δειξει στην χρηση...Για μεταλλο που αναφερει θα το δοκιμασω αλλα δεν ξερω τι θα κανει....

20240304_105949.jpg 20240304_105955.jpg

Του δισκους καθςρισμου του γνωριζω αλλα η τιμη με 4 ευρω ο ενας δεν ειναι να το προσπερασεις για αυτο και πηρα 2...θα τους δοκιμασω λειαν συντομος...
Σε μια μικρη αντιπαραραβολη με unico τους οποιος ειμαι πολυ ευχαριστημενος δειχνει να ειναι λιγο πιο σκληρο το υλικο και εχει 2 χιλ περισσοτερο παχος χρησης υλικου...αλλα λιγοτερες στροφες σε χρηση της Parkside...
Θα δειξει στην πραξη(αφαιρεση μπογιας και λειανση σιδηρου) τι κανουν μια και τους χρησιμοποιω τακτικα...
20240304_105536.jpg
20240304_105719.jpg 20240304_105804.jpg

Τελος οι δισκοι fleece ειναι velcro και ειναι σε 3 νουμερα..100,280 και 800...παλι για καθαρισμο επιφανειων και ελαφρυ αποχαταρισμα....γυρω στο ποντο το παχος τους...

20240304_110220.jpg 20240304_110344.jpg

Ετσι μια ενημερωση για το τι ειναι τι και εαν θελει καποιος κατι....

Σημερα πηγα και πηρα του δισκους στιβλωσης,καθαρισμου και λειανσης fleece..

Δισκους στιβλωσης δεν ειχα τετοιυς και ειπα να παρω για να τους δοκιμασω...
Τα φυλλαρακι τους ειναι λιγο χνουδωτο αλλα για γυαλισμα σε επιφανιες με κερι η καθαρισμο επιφανειακων βρωμιων μου φενονται οκ...θα δειξει στην χρηση...Για μεταλλο που αναφερει θα το δοκιμασω αλλα δεν ξερω τι θα κανει....

Του δισκους καθςρισμου του γνωριζω αλλα η τιμη με 4 ευρω ο ενας δεν ειναι να το προσπερασεις για αυτο και πηρα 2...θα τους δοκιμασω λειαν συντομος...
Σε μια μικρη αντιπαραραβολη με unico τους οποιος ειμαι πολυ ευχαριστημενος δειχνει να ειναι λιγο πιο σκληρο το υλικο και εχει 2 χιλ περισσοτερο παχος χρησης υλικου...αλλα λιγοτερες στροφες σε χρηση της Parkside...
Θα δειξει στην πραξη(αφαιρεση μπογιας και λειανση σιδηρου) τι κανουν μια και τους χρησιμοποιω τακτικα...

Τελος οι δισκοι fleece ειναι velcro και ειναι σε 3 νουμερα..100,280 και 800...παλι για καθαρισμο επιφανειων και ελαφρυ αποχαταρισμα....γυρω στο ποντο το παχος τους...

Ετσι μια ενημερωση για το τι ειναι τι και εαν θελει καποιος κατι....
οταν λες ελαφρυ "ελαφρυ αποχαταρισμα" εννοεις ελαφρια λειανση?
ισχυει και για περασμα (με τον 800αρη) μεταξυ χεριων βερνικιου?

οταν λες ελαφρυ "ελαφρυ αποχαταρισμα" εννοεις ελαφρια λειανση?
ισχυει και για περασμα (με τον 800αρη) μεταξυ χεριων βερνικιου?
Αλλο αποχαρταρισμα αλλο λειανση...
Το πρωτο αφορα μονο τριβη..ενω η λειανση αφορα φαγωμα υλικου....2 διαφορετικες πρακτικα εφαρμογες...
Με fleece δυσκολο λοιπον να λειανεις...

• Like
Reactions: cyclades
OK... δεν ηξερα...
αλλα εχει νοημα η χρηση των δισκων αυτων μεταξυ 1ου & 2ου στρωματος βερνικιου?