Σε αυτην την περιπτωση ναι..OK... δεν ηξερα...
αλλα εχει νοημα η χρηση των δισκων αυτων μεταξυ 1ου & 2ου στρωματος βερνικιου?
Ξερεις ισα-ισα που θα κανει πολυ ψιλες γραμμες..φυσικα το 250 η το 800 για τετοια χρηση.....
Σε αυτην την περιπτωση ναι..OK... δεν ηξερα...
αλλα εχει νοημα η χρηση των δισκων αυτων μεταξυ 1ου & 2ου στρωματος βερνικιου?
Ωπα κατσε...γιατι εσυ το εκμεταλλευτηκες...με εσωσες...γιατι σε λιγο καιρο παλι θα ανοιξω τετοιες δουλειες σε πατωμα.. θα γλυρωσω την σκονη κ την σκουπα ετσι
φαγωμα στο γυμνο, βερνικι, τριψιμο με fleece?, ξανα βερνικι, ξανα τριψιμο με fleece?, βερνικιΩπα κατσε...γιατι εσυ το εκμεταλλευτηκες...
Εαν το πατωμα ειναι βερνικι και θες να το ξαναπερασεις χρειαζεται τριψιμο και μαλιστα καλο...εαν μιλαμε και επιδιωρθωση τοτε μιλαμε για φαγωμα...
Οι δισκοι fleece 100% δεν κανουν για τετοια δουλεια...
Στο γυμνο πάτωμα πάει εξης:φαγωμα στο γυμνο, βερνικι, τριψιμο με fleece?, ξανα βερνικι, ξανα τριψιμο με fleece?, βερνικι
Λειτουργεί και ως σφιχτήρας ή όχι;Οποος κοβει με δισκοπριονο και σεγα καο δεν εχει το παρακάτω εξαρτημα να παει αύριο να το παρει!
Και σε μειωμενη τιμη σε σχεση με αλλες φορες.![]()
PARKSIDE® ÎδηγÏÏ ÏÏεÏÎÏÏÎ·Ï ÎºÎ±Î¹ κοÏÎ®Ï PSS 1 D2 - Lidl
PARKSIDE® ÎδηγÏÏ ÏÏεÏÎÏÏÎ·Ï ÎºÎ±Î¹ κοÏÎ®Ï PSS 1 D2 - Για εργασία μεwww.lidl-hellas.gr
Επειδη το εχω..οχι πολυ λιγα πραγματα....η λεξη συγκρατηρη ειναι πιο κοντα σε αυτο που κανει....Λειτουργεί και ως σφιχτήρας ή όχι;
Έστω μία μικρή πίεση
Για κανένα τραπεζάκι , κόλληση δύο επιφανειών πχ
Σε εμενα μια χαρα συγκρατησε πριν την συναρμολογηση κομματια στο μεγιστο μηκος του.Λειτουργεί και ως σφιχτήρας ή όχι;
Έστω μία μικρή πίεση
Για κανένα τραπεζάκι , κόλληση δύο επιφανειών πχ
χμμμ θα το δω οταν παω στο εργαστηριο μου, και αν δεν βρω πως, θα σε ξαναρωτησωΣε εμενα μια χαρα συγκρατησε πριν την συναρμολογηση κομματια στο μεγιστο μηκος του.
Υποψην εχει δυο σκαλες σκαλες κλειδώματος και οχι μια.
Αν και δεν εχει δυναμη τόσο σε αέρα όσο και θερμότητα όταν το χρησιμοποιείς και έχεις άγχος τι θα γίνει θα πηγαίνεις από μακριά και μετά σιγα-σιγα πιο κοντά..Σήμερα δοκίμασα την χτεσινή μου αγορά (επαναφορτιζόμενο πιστόλι θερμού αέρα )
και θα ήθελα να σας ρωτήσω ,αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στην χρήση του.
Ξεκόλλησα για αρχή κάποια αυτοκόλλητα στο μηχανάκι, αλλά και ζημιά να έκανα μικρό το κακό.
Στο τζάμι του αυτοκινήτου και στο χρώμα πρέπει κάτι να προσέξω ιδιαίτερα??
Φυσικά περιττό να σας πω ότι ,παραδοσιακά , πέταξα μαζί με το κουτί και τις οδηγίες οπότε ιδέα δεν έχω τι σημαίνουν κάτι λεντακια στο πίσω μέρος.
Αδιόρθωτος ειμαι ρε φουστη μου![]()
Για να είμαι ειλικρινής,μέχρι και για χαλασμένο το νόμιζαΑν και δεν εχει δυναμη τόσο σε αέρα όσο και θερμότητα .......με μπαταρίας δύσκολο αλλά λέμε,
Το εχουμε ξανασυζητησει, εχουμε ξαναδιαφωνησει, μεταφερω την εμπειρία μου ομως και για εμενα δουλεψε μια χαρα σαν σφικτηρας να μου κρατησει στη θεση τους τα κομματια προς συγκόλληση και βιδωμα.Ειναι οτι αναγραφει..οδηγος στερεωσης και κοπης. Δεν ειναι και δεν λειτουργει ως σφιγκτηρας.
Καλοριζικα...Πήγα χθες το μεσημεράκι και αγόρασα το δραπανοκατσάβιδο (καλή περίπτωση στα 25 ευρώ) με ένα σετ μπαταρία-φορτιστή και τον προβολέα που τον είχα βάλει στο μάτι......
Φίλος που τον είχε αγοράσει από την προηγούμενη φορά, μου έλεγε ότι στη μία ώρα λειτουργίας του, αυτός σβήνει μόνος του λόγω θερμότητας και δεν ανάβει αν δεν περάσουν 10 λεπτά για να κρυώσει. Με έβαλε σε σκέψεις αλλά τελικά τον αγόρασα και σήμερα το πρωί είπα να τον τεστάρω και αν γίνεται το ίδιο και με τον δικό μου να τον επιστρέψω για να πάρω τα λεφτά μου πίσω.
Λοιπόν, τον είχα σε λειτουργία κοντά στις 3 ώρες συνεχόμενα και δεν έσβησε καθόλου. Από ότι διαπίστωσα έχει καλό σύστημα ψύξης εσωτερικά και αν και ναι μεν ζεστάθηκε, δεν έκαιγε σε καμία περίπτωση. Φαίνεται καλή αγορά, αν η απόχρωση του φωτός αντί για 5700K ήταν 4200Κ, θα τον θεωρούσα τέλειο!
επειδη βγαζω ΟΛΑ τα αυτοκολλητα, απο ΟΛΑ, (κακη συνηθεια απο τις εποχες του βινυλιου)...αν εχεις πιστολακι μαλλιων, δεν νομιζω να χρειαστεις κατι παραπανω (εχω βγαλεια εροστοπ που ηατνε 3 χρονια κολλημενα).Για να είμαι ειλικρινής,μέχρι και για χαλασμένο το νόμιζα
Οπότε μου έβγαλες ένα κάποιο άγχος
Ευχαριστίες για τα υπόλοιπα.....θα τηρηθούν ευλαβικά
Πάντως βρε φιλαράκια η ευκολία των επεναφορτιζομενων εργαλείων είναι αξεπέραστη.
Άντε να κατεβάζεις μπαλαντεζα από τρεις ορόφους, για να ξεκολλήσεις ένα γαμοαυτοκολλητο που σου βάλανε και μάλιστα αυθαίρετα.
Και καλά πες ότι του συνεργείου το κρατάς για λόγους αβρότητας λίγο καιρο ,στο καράβι που τους πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά εισιτήρια και στο βαζουν τσαμπουκαλιδικα ,αν το ξεχάσεις και δεν το ξεκολλήσεις επιτοπου ,τον ήπιες!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.