Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

View attachment 229653

Kαλησπέρα, αυτό το σετ με μπαταρία (πριόνι, χορτοκοπτικο, μπορντουροψάλιδο), το εχει παρει καποιος?
Αξίζει η αγορά του?
Ευχαριστώ
Καλησπέρα..το πήρα εγώ πριν 2 βδομάδες αν δεν κάνω λάθος...το δοκίμασα και στην μισινεζα γιατί περίμενα την perfomance να έρθει από το service...να σου πω την αλήθεια κάνει καλή δουλειά και είναι οικονομικό στην μπαταρία.. σε γενικές γραμμές κάνει ότι και τα κοινά πολυεργαλεια..το έδωσα στον πατέρα μ τώρα για τα δέντρα...επισης σε πολλά καταστήματα υπάρχουν σε στοκ αρκετά..

ΟK σε ευχαριστώ.
Πόσο κρατάει περίπου η μπαταρία στη μισινέζα?
Δεν το τσέκαρα η αλήθεια ειναι αλλά θα σου πω στην perfomance πόσο κρατάει,που το έχω διπλο τσεκαρι...με 2 χ 4ah κρατάει στην πρώτη ταχύτητα περίπου 10 λεπτά...όσο ζόρι και να φάει...στις άλλες κυμαίνεται από 6 μέχρι 8 λεπτά...με 2χ8ah κρατάει 24 λεπτά και στις άλλες ταχύτητες κυμαναιτε από 18 μέχρι 20 λεπτά...φυσικά μιλάω για συνεχόμενη χρήση χωρίς στοπ...ωστόσο αυτή μου φάνηκε λίγο πιο στρωτά να δουλεύει...πιστεύω με τις 2χ 4ah θα κρατάει κάνα 15 και παραπάνω συνεχόμενης χρήσης...Άμα την πάρεις και τσεκάρεις στείλε αποτελέσματα να δούμε..

Δεν το τσέκαρα η αλήθεια ειναι αλλά θα σου πω στην perfomance πόσο κρατάει,που το έχω διπλο τσεκαρι...με 2 χ 4ah κρατάει στην πρώτη ταχύτητα περίπου 10 λεπτά...όσο ζόρι και να φάει...στις άλλες κυμαίνεται από 6 μέχρι 8 λεπτά...με 2χ8ah κρατάει 24 λεπτά και στις άλλες ταχύτητες κυμαναιτε από 18 μέχρι 20 λεπτά...φυσικά μιλάω για συνεχόμενη χρήση χωρίς στοπ...ωστόσο αυτή μου φάνηκε λίγο πιο στρωτά να δουλεύει...πιστεύω με τις 2χ 4ah θα κρατάει κάνα 15 και παραπάνω συνεχόμενης χρήσης...Άμα την πάρεις και τσεκάρεις στείλε αποτελέσματα να δούμε..
2 μπαταρίες παίρνει?

2 μπαταρίες παίρνει?
Αυτό που πήρα εγώ φίλε Αντώνη ναι...τώρα αυτό που δείχνεις πάλι αν δεν κάνω λάθος 40v είναι...ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος...και αυτό που έχει στα ράφια σε μερικά μαγαζιά 40 ειναι

• Like
Reactions: Antony
Αυτό που πήρα εγώ φίλε Αντώνη ναι...τώρα αυτό που δείχνεις πάλι αν δεν κάνω λάθος 40v είναι...ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος...και αυτό που έχει στα ράφια σε μερικά μαγαζιά 40 ειναι
Τελικά παίρνει 2 μπαταρίες 20V 4amber
Στο ράφι είχε μπαταρίες 20V 2 amber, κάνουν αυτές;

Παιδιά Καλημέρα.
Το 12v δραπανοκατσαβιδο που φέρνει το Σάββατο, η θέση για τα μπιτακια είναι μαγνητική;
Η το κρατάς ανάποδα και φεύγουν από την θέση τοος?

Παιδιά Καλημέρα.
Το 12v δραπανοκατσαβιδο που φέρνει το Σάββατο, η θέση για τα μπιτακια είναι μαγνητική;
Η το κρατάς ανάποδα και φεύγουν από την θέση τοος?

Υπάρχουν πάρα πολλά βιντεακια στο youtube με το C3 δεν φενεται κατι τετοιο.....θαρρώ πως ειναι μαγνητική...

Καλησπέρα.

Στο πατρικό βρέθηκε ένα Parkside 10.8V δρεπανοκατσάβιδο.

Αρκετά χρόνια έχουν περάσει. Δε θυμόμουν καν ότι το έχω. Σκέφτηκα να το φορτίσω και να το χαρίσω για βασικές εργασίες σε κάποιον που θα το είχε ανάγκη.

Στο φορτιστή αναβοσβήνουν πράσινο και κόκκινο ταυτόχρονα.

Ανακύκλωση ή μπορεί με κάποιον τρόπο να αναστηθεί ;

Attachments

• IMG_7121.JPG
    IMG_7121.JPG
    404.6 KB · Views: 30
Ψάχνω να βρω τις μπαταρίες 20v 4amber
Αν τις δει κανείς σε κάποιο Lidl ας με ενημερώσει.
Ρωτας στο ταμειο...πλεον δεν υπαρχει στοκ,,ακομη και στο Houston(Επισημο Σερβις) απο οτι λεγεται...

• Like
Reactions: dim tz
αλλαγη των στοιχειων εσωτερικα...υπαρχουν αρκετες εταιριες που το κανουν

Καλησπέρα.

Στο πατρικό βρέθηκε ένα Parkside 10.8V δρεπανοκατσάβιδο.

Αρκετά χρόνια έχουν περάσει. Δε θυμόμουν καν ότι το έχω. Σκέφτηκα να το φορτίσω και να το χαρίσω για βασικές εργασίες σε κάποιον που θα το είχε ανάγκη.

Στο φορτιστή αναβοσβήνουν πράσινο και κόκκινο ταυτόχρονα.

Ανακύκλωση ή μπορεί με κάποιον τρόπο να αναστηθεί ;

Εγώ προτείνω να δώσεις λίγο ρεύμα στην μπαταρία εκεί στα 10-12v μήπως και ξυπνήσει και μετά αρχίζει να φορτίζει κανονικά.
Θα το δοκίμαζα σε εξωτερικό χώρο μήν αποφασίσει να πάρει φωτιά :p

Έχω την ίδια μπαταρία στο ίδιο δραπανοκατσάβιδο λογικά και είναι αθάνατο εργαλείο-μπαταρία.
Και είναι συνήθως 1η μου επιλογή λόγο βάρους.

Περιμένω να ψοφήσει να αρχίσω τα μπλε μπος :p

• Like
Reactions: newbie and KOSSTV
δησιος 1

δησιος 2 (άλλος - μάλλον συγγενείς)

• Like
Reactions: Antony
δησιος 1

δησιος 2 (άλλος - μάλλον συγγενείς)
Στο Δησιος 2 στους Αμπελόκηπους https://batteriesdissios.gr/ έχω φτιάξει αρκετά pack, αλλά δεν είναι φτηνά. Πχ για bosch 12V μου πήγε περίπου 40€, ενώ για σκουπάκι 30€. Καλή δουλειά κάνουν μεν, αλλά τον σημαντικό ρόλο παίζουν τα στοιχεία που θα επιλέξεις (μεγάλες διαφορές στο κόστος),

Εγώ προτείνω να δώσεις λίγο ρεύμα στην μπαταρία εκεί στα 10-12v μήπως και ξυπνήσει και μετά αρχίζει να φορτίζει κανονικά.
Θα το δοκίμαζα σε εξωτερικό χώρο μήν αποφασίσει να πάρει φωτιά :p

Έχω την ίδια μπαταρία στο ίδιο δραπανοκατσάβιδο λογικά και είναι αθάνατο εργαλείο-μπαταρία.
Και είναι συνήθως 1η μου επιλογή λόγο βάρους.

Περιμένω να ψοφήσει να αρχίσω τα μπλε μπος :p
Λες να κουμπώνει στο 12βολτο bosch φορτιστή ;

Στο δικό του πάντως που το άφησα καμία ώρα δεν ξύπνησε.